Кімната для дитяти:)

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем jozya, 4 Червень 2007.

1. kitka

kitka Well-Known Member

Відповідь: Меблі для дитячої

Натко, а де Ви дивилися ціни? Дуже мені цікаво, скільки там нуликів...

2. Редвумен

Редвумен Active Member

я вам можу сказати: чотири. ще написати яка цифра попереду? :) то за весь комплект меблів в дитячу.

3. Sonne

Sonne Well-Known Member

В центрі на Чайковського давно нема, там тепер весільний салон. Не тратьте часу!

4. Котя

Котя Оптимістка :-)

Можу Вам сказати , що нам не давно позвонили з Чілек і запропонували цілий комплект меблів в дитячу (дуууже класний) за 12600 грн. Особисто я рахую ,що це не є дешево, але якщо врахувати те що недавно віддали такі ж гроші просто за шафу-купе, то це нормальна ціна,це при тому що там 5 років гарантій , і ліжко - машинка зроблено настільки класно, що не один приватник Вам так не зробить.Там є і попростіші дитячі по 6500.
    Але нажаль мусили відмовитись, бо маєм тільки одну дитячу, а дітей хочем двох, малий і так з нами спить, тому ждьомс:girl_in_dreams:

5. Nata

Nata Well-Known Member

Я дивилася на їхньому сайті за ліжечко, ще можу ліжечко від дитячої відрізнити :) (там ціна правда в рублях), в гривнях виходить десь 7500 :)

---------- Додано в 16:42 ---------- Попередній допис був написаний в 16:40 ----------

Нам не робить приватник. Ліжечко заводське, матраси буду замовляти у Венето :)

6. Іруня

Іруня Well-Known Member

Якщо вже зайшла мова про шафи, то хочу похвалитися Настіною. Я просто "балдію" від тих метеликів.

7. Sonne

Sonne Well-Known Member

А можете показати як там у вас всередині все організовано? А мала сама кладе речі в шафу? Наскільки зручним є цей розсувний механізм для дітей? Десь зустрічала думку, що шафи купе можуть бути небезпечними для дитини, дитина може дуже легко засунути ручки куди-не-треба і з розгону ще й дверима прихлопнути. З того виходило, що краще шафки, в яких дверцята відкриваються як звичайно, ну і звісно відкриті полиці...

8. Зануда

Зануда Well-Known Member

Дверцята доволі легко ходять, не захлопуються, не затраскуються, хіба що зовсім маленька дитинка (до року) запхає ручку поміж двері.
    Із звичайними дверима імовірність притиснути собі руку значно більша ніж із розсувними.
    Тобто? Шафа для одягу без дверей? :)

9. Редвумен

Редвумен Active Member

А така шафа не є пилозбірником? Я звернула увагу на невеликий простір між шафою та стелею. Як ви там прибираєте пилюку? Чи не простіше було зробити під саму стелю?

10. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Ой - для дітей він аж надто зручний:girl_haha:В нас у великій кімнаті шафа із такими дверима - перший час думали шо дітки стіни ними пролуплять так гупали, закритою вона точно не памятаю коли була, а найкраща забава це бавитись у поїзд - двоє в середину залазять і їдуть в Африку. Був час що із нижніх поличок - куди руки досягали - все зміталось під чисту і потім в тому барахтались. Але зараз дітки вже підросли і то їм перейшло, хіба ще у поїзда бавляться час від часу. І прецеденти, що ми пальчики між тими дверима затискали і ножку теж були на жаль:girl_cray:

11. Редвумен

Редвумен Active Member

є в магазинах спеціальні фіксатори для шаф-купе. і не тільки :)

12. kitka

kitka Well-Known Member

Скажу вам чесно: люблю відкриті полиці, але тільки на картинках в журналах. Це є порохозбірники. У нас в дитячій (але я би то назвала скоріше - учнівська) є звісно відкриті полиці, а на них купа дріблячок, модельок машинок... Повитирати все це добро - то є конкретна робота, а ще як подумаєш, що через три дні буде таке саме... Якби я замовляла зараз, то зробила би по максимуму все закрите, залишила б де-не-де одну-дві полички.

13. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Ого, хочу Вам сказати ці ліжка настільки за півтора року подорожчали?????, ми двоповерхове із нижньою шухлядою (+одне спальне місце на майбутнє)))))брали за 4500!!! ну і ще матраци окремо обійшлися. Кому буде цікаво - закликаю підтримати українського виробника матраців "Акант", дуже ними задоволені і ціни теж досить конкурентні. Були принаймі:girl_smile:

14. Редвумен

Редвумен Active Member

Венето- також в Україні виготовляють :)

15. Іруня

Іруня Well-Known Member

Мала зараз спить. Як встане, то сфотографую середину. Сама речі, поки що не складає. Ну, покидати може, але маму то не влаштовує :). Для маленької дитини такі розсувні двері дійсно можуть бути небезпечними, бо вони дуже тяжкі. Вже би як вдарили... Але Настя про то попереджена і знає, шо з ними треба акуратно поводитись.

На жаль, сама найвища шафа може бути тільки 2,70. А в нас висота стелі 2,85. Тому мусіло бути так, як є :). Треба хоч раз на місяць залазити на драбину і витирати.

16. Іруня

Іруня Well-Known Member

Виставляю середину шафи.
    [​IMG] [​IMG]

17. Sonne

Sonne Well-Known Member

Іруня, прикольно в вас, я теж люблю одяг на вішалки розвішувати. В мене ситуація складніша:girl_sad:. Кімната мансардна і за одні тільки двері хочуть 8 000 грн.:girl_cray:

18. Котя

Котя Оптимістка :-)

Теж хотіла написати, що теж надаю перевагу , щоб все висіло на вішачках, мені так набагато зручніше,(хтось може подумати,що я дивна, але я навіть бодіки люблю вішати на маленькі вішачки:girl_crazy:) я б напевно якщо б заказувала шафу , то було б пару шуфлядку, а все остальне на вішалки. Але це швидше мій "пунктик",треба йти в іншу тему:ninja:

19. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

20. Ніка

Ніка Well-Known Member

а в нас має бути простенька дитяча. з ліжком на 2му поверсі у вигляді дерева, небом, схованками, шведськими стінками і максимумом простору для ігор і творчості. (обої такі, щоб коли будуть полявані, не дуже кидалось в очі! ;) )
    дуже ще подобаються ікеєвські системи зберігання речей для дитяих кімнат. максимум пристосовані для дітей (ІМНО), бо дитина може дістати будь який ящик і все сама поскладати.
    а от про шафи-купе, своїй дитині б точно не ставила, бо хоч він і вже декілька разів притискав пальці, і знає, що можна пальці притиснути, але шило заважає то згадати у відповідний момент. мені теж декілька разів пальці притискав...а ще й буде дві дитини, то ті двері точно будуть соватись як ненормальні...:) так що то не для моїх дітей! :)