Відповідь: Меблі для дитячої планую міняти меблі в дитячій. особливо спальне місце. на разі - дитина типу має спати на дивані (і чогоя відразу ліжко не купувала???!!!). але на ньому спати реально не зручно, та й матрас нормальний напевно краще. думала про двоповерхове ліжко (зверху спальне місце), знизу - або диван, або шафки чи стіл. тим більше, то доні мрія - на горі спати. але щось все-таки сумніваюся, щоб не звалилася дитина рано чи пізно. наприклад, як вночі в туалет вставатиме чи щось таке. як, не падають діти у вас? які нюанси по високому спальному місцю?
Відповідь: Меблі для дитячої Мій, як перейшов з дит. ліжечка на диван, за першу ніч рази 3 скочувався, добре, що ми простір навколо обклали диванними подушками. Ситуація повторювалася кілька днів, після чого ми вирішили не мучити дитину і себе - і дотепер розкладаємо диван "по-повній" . Вже так якось звиклося, хоча, думаю, зараз би не падав. Зараз думаємо, чи не віддати диван до бабусі, а йому купити таки ліжко. Але однозначно не двоповерхове - боюся я їх... з тим же вставанням в туалет, або як щось погане присниться, і малий побіжить до мами спросоння..
Відповідь: Меблі для дитячої В мене старша спить на другому поверсі ліжка. Бортики досить високі. Жодних проблем ще не було, хоча може часом встати вночі в туалет. Мене більше хвилює той момент, що найменша як підросте ще трохи, буде туди лізти.
Відповідь: Меблі для дитячої висота бортиків ще залежить від висоти матраса. Я також за це дуже переживала, хоча мала на другому поверсі поки не спить, але в майбутньому буде, то ми взяли матраси висотою 15 см, і ще залишилось висоти бортиків понад матрасом 23 см, як на мене достатньо.
Відповідь: Меблі для дитячої Мені також подобається дитяча нашої доці, я там все планувала сама, бо мала тоді була ще дуже маленька. Тон світлофіолетовий, ми ще використали таку техніку, коли спочатку на стіни наклеюють шпалери, такі спеціальні рель"єфні, а зверху вже обробляють снєжкою. І потім меблі шукали вже по фону. Кімната досить велика і сонячна. На вікнах римські шторки. Дуже подобається дзеркало. Ліжко 1.5 -спальне, купували там же і матрас. Задоволені,користуємось уже 3 роки.
Відповідь: Меблі для дитячої Покажу що в решті вийшло в нас з дитячою Наперід скажу що дуже задоволена тим що відмовилась від кольорових фасадів, бо було б занадто кольорово. Виявилось що на папері чи в программі все одно не можна оцінити обьємність кімнати правдиво, бо тепер я би дещо зменшила параметри/глибину шаф. Стільця ще немає, але малу це аніскільки не смущає, бо чудово сидить на тій тумбі, їх у нас дві, спеціально по побажанню бабусь, зверху на них можна сидіти, всередині ящик для іграшок. Меблі вийшли не дуже дитячими, зато універсальними на любий вік дітей, з розрахунком що в майбутньому будуть школярами і матимуть місце і на уроки і на підручними і на іграшки і для речей/одягу місця валом. Бо задавалась метою все дитяче зібрати в їх кімнаті, щоб в решті квартири/кіманатах вже не було ані речей ані іграшок.
Відповідь: Меблі для дитячої Дівчата, підкажіть, де можна купити або замовити ліжко для дівчинки від 3 років. Хочемо дерев"яне, красиве! Мала вже тиждень відмовляється спати в своєму ліжечку, каже, що їй там зле і взагалі вона його віддасть маленькій лялі )))) А ми з чоловіком мучаємось, бо спати втрьох не звикли! Тому питання дуже нагальне!
Привіт всім! З плануванням другої лялі, задумалася я про кімнату для старшого. Бо ж мала дитина, плачі, годування і все що з тим повязане....А наш Дмитрусько ше той, як розбудити, то далі не засне, бавитися піде. Та й я собі уявляю....одягу дит. буде більше (це в випадку як буде дівчинка), іграшок зараз і так купа, а буде. Одним словом, потрібен дитині її власний куточок, де всі іграшки будуть в одному місці, одяг і т.д. Дитяча буде такою: Я закохалася в неї з першого погляду. Така лаконічна...і не привязана до віку...Як для трирічної дитини так і для 10-тирічної може бути. Хотілося б почути ваші думки. Подивитися фото дитячих ваших діток, поради, тощо....
Відповідь: Кімната для дитяти Дійсно гарна і приємна кімнатка, та я от би задумалась щодо білого кольору. Він тут і на шторках, і панелі на стіні. Для маленьких бешкетників гарний простір для фантацій))
Відповідь: Кімната для дитяти Як на мене, то кольора надто "холодні". Але то таке, кожному своє... ---------- Додано в 20:40 ---------- Попередній допис був написаний в 20:23 ---------- Я планую в таких кольорах робити свому "бушую" кімнату. Навіть таке нам дуже підходить до планування кімнати... Тут я б дала Шведську стінку. ---------- Додано в 20:43 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ---------- Ще такий варіант цікавий, але тут шафи треба...
Відповідь: Кімната для дитяти Ну, якраз чого-чого, а білого кольору я не боюся Стояти будуть білі ікеївські меблі - то не переживаю, якщо мале десь щось мазне, то шматку взяла та й витерла, бо знаю що вони дуже легко відтираються (вже декілька моїх близьких дууууже задоволені білими ікеївськими кухнями). Те саме з деревяними панелями - дуже лагко можна все повитирати, чи навіть (якщо щось вже дуже не витирається - мазнути пензлико). Бо думала спочатку шпалери (бачила дуже красиві) - але якщо їх вже помалює, то я вже нічого не зможу, хіба переклеювати. Ще думала, всі стіни під покраску, але в нас стіни не те що криві, а просто жахливі (памятаю як ми вітальню робили). Шпаклівки треба тонну, або ж гіпсокартоном зашити, але мені таке не підходить, хочу поменше шпаклівок і гіпсів, то все ж таки дитяча. Ще одна причина чому білий колір - маленька кімнатка, з одним вікном (невеликим), хочеться світла. Так, з меблів буде ось таке: Дуже сподобався такий диванчик. Він іде як повноцінне одинарне ліжко, може розкладатися у двоспальне, тому при потребі, я чи чоловік зможем спати біля малого. Ну і шуфлядки І такий пенал і комод: Таке кріселко: І такий регал: Можливо ще какий комодик, але не факт: Ну і підлога все ж не буде такою світлою, як на фото, скоріше бук або ясен під маслом. Ну і коврик якийсь світлий. Хто може підказати, скільки буде приблизно коштувати 12-13 метрів таких деревяних панелей?
Відповідь: Кімната для дитяти в два роки щоб спав в іншій кімнаті? дуже сумнівно...хіба тата біля нього покладете То я так, з власного досвіду
Відповідь: Кімната для дитяти А я й не писала, що він там буде сам спати. Ну і не вдва роки, а як мінімум після трьох. А як захоче спати зі мною - то так і буде, я не збираюся дитину відселяти (на ніч). Я там в першому повідомленні написала для чого в першу чергу для малого та кімнатка на разі (то певне більше для мами)
Відповідь: Кімната для дитяти для мене надто все пастельно. дуже багато конструкцій невизначеного дерев"яного кольору, виглядає на офіс. мені хочеться туди додати більше кольорових акцентів, контрастів і текстилю. ну і діти люблять щоб було ефектно, яскраво. білий колір в інтер"єрі дуже легкий по догляду, переконалась на власному досвіді. по-перше, всі кольорові плямки стираються відразу, бо їх видно, а не чекати, коли вона задавняться і буде важко потім дочиститись, таким чином завжди чисто. по-друге, на білому практино не видно подряпин і слідів пальців, а також менш помітний порох який витираєш тричі на день, а він все одно за хвилину осяде, тим більше в дитячій, де вічний рух тут нюанс - такий чіткий котраст, що проходить горизонтальною лінією стінами (синій і білий) буде красти висоту кімнати.
Відповідь: Кімната для дитяти В нас стеля 2.80 - думаю нормально буде, ну і та полоса напевно буде чуть вужча. Мені так добре, бо десь на висоті 2,40 іде труба (парове, яке поки не міняєм), там якраз буде білий колір і труба теж викраситься в білий, тому не буде кидатися в очі якраз тому, що акцентуватися увага буде більш на синьому. І мені також...у всіх різні смаки.
Відповідь: Кімната для дитяти врахуйте, що темніший колір, то більше сил і фарби потрібно потім на перефарбовування файно виглядає, для дитини саме то
Відповідь: Кімната для дитяти Ой, та коли то ще буде Будем вирішувати проблеми по мірі їх поступлення Я не знайшла, якщо є, то ткніть носом, але ніби нема.....
Відповідь: Кімната для дитяти Ну правильно, а я дивилася в цьому розділі Тоді прошу модераторів перенести цю темку!