Відповідь: Кімната для дитяти Класно, а на нашій площі все дитяче мусить бути в дитячій кімнаті. Тому шафа в дитячій мусіла бути. Робили кутову. Місця займає небагато, зате дуже вмістима. Подобається мені скло в дверці. Таке трішки тільдо
Відповідь: Кімната для дитяти не знаю-не знаю в нас вся хата помальована тіккурілою стінам 5 років - всі миються - ніц ніде не видно тобто звичайно є місця, шось десь "відлупилось і т.д. - то життя, навіть близько на таке не звертаю уваги, але в загальному дуже задоволена в дитячій зараз тіккуріла джой
Відповідь: Кімната для дитяти і дорожче і ніколи не вгадаєш чи добре поклеять знайомим поклеїли майстри шпалери майже ідеально, ну супер-пупер-шик-блєск, порадили тих майстрів іншим знайомим, кумам своїм і ужасть - так ніби геть інша бригада працювала на тих двох об'єктах і будь мудрий фарба, Улян, є різна, тіккуріла супер варіант. Миється дуже добре, не вицвітає, якщо "не допомагати" не облуплюється, щось десь трошки перекатати - добре лягає, тому ми обирали фарбу Ну і чесно, спочатку хотіла бавитись шпалерами, але порахували і все таки фарба дешевше виходила, а мені якось не подобається по-різному, ну типу в одній кімнаті шпалери, в іншій фарба, а коли робили ремонт при вселенні, то вартість шпалер, тих що сподобались була значно вищою, у порівнянні з і так недешевою тіккурілою ---------- Додано в 18:16 ---------- Попередній допис був написаний в 18:06 ---------- а ти не шукала варіантів двоповерхового з індивідуальними розмірами? дивись - отут пропонують у нас вийшло так, що не буде двоповерхового ліжка, хіба зі зміщенням, але ми розглядали різні варіанти, тоді мені сподобався двоповерховий отакий ---------- Додано в 19:13 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ---------- а ше його можна морилкою покрити в тон ваших меблів і буде дуже навіть
Відповідь: Кімната для дитяти а я шпалери з чимось ще комбінувала більш практичним....а меблі б пастельні брала,а колір був би в деталях
Відповідь: Кімната для дитяти мені б таке ідеально підійшло, бо маєм вільну стіну якраз...Просто двохярусні не подобаються, нагадують казармений варіант,а зі зміщенням є простір над головою на першому ярусі...Але теж трохи переживаю,щоб не травмувались. Ще можна дивитись на висувне,типу такого...правда не скажу що мені аж дуже подобпюься.
Відповідь: Кімната для дитяти та то майже,що разом на 1 дивані..принципової різниці не бачу...далі нічні війни при засинанні, махання руками/ногами один на одному, ще й той перепад спальних місць по висоті напрягає-якби Любко скотився на Марка-була б котлетка
Відповідь: Кімната для дитяти Я розглядала такий варіант в нашу дитячу, бо була переконана, що два - ну ніяк. троха є різниця, бо диван - то диван, не дуже добре на тому дітям спати, а тут ортопедичні матраси можна зорганізувати. З диванних плюсів хіба економія місця, і все. Хороший вихід, якщо вже ну ніяк місця в кімнаті не вистачає.
Відповідь: Кімната для дитяти в моєї подруги таке ліжко.Діток кладе валєтом, так по перше немає а по друге навіть якби верхній скотився то не на лице. ну і підтримую..
Відповідь: Кімната для дитяти Такого типу є ліжка де ота висувна частина є не висувною, а виїжаючою-переїжаючою. Тобто її спокійно і без зусиль можна поставити під іншу стінку наприклад. А зранку знову завести під ту основну частину. А якщо дітки люблять так перед сном побавитись то їх і окремі ліжка не зупинять і окремі кімнати. То хіба кімнати в різних кінцях квартири і мама на подушці в коридорі (сама така з сестрою була).
Відповідь: Кімната для дитяти про які ти шпалери говориш? бо якщо прочитати, що ви хотіли зекономити і тому ну то дешеві шпалери питання не вирішать. А затишні гарні шпалери обходяться у вартості (матеріал, клей, вирівняна пошпакльована стіна, щоб добре лягли і стиків не було видно і горбів теж + робота добрих майстрів) дуже недешево. А дешеві шпалери, ну такі типу під малювання, чи варіанти рулон/160 грн - ну то вже краще фарба, хай і недорога. імхо мені теж двохярусні не подобаються. А от Софія дуже хоче спати нагорі... у нас вийде поставити 2 ліжка, як показувала на попередніх сторінках Натуля, але дитина дуже хоче двоповерхове ліжко. На разі ми її переконали на одне ліжечко, а там за 2-3 роки буде видно У моїх двоюрідних братів було двоповерхове ліжко до 15 років старшого, то війна за спання на горі була постійно, тобто то нам не нра, а дітям якраз нра. Майже всім.
Відповідь: Кімната для дитяти ми хотіли заїхати))))тому гроші вкладалися в те,що потім поправити не можна,а на стіни/стеля - то завжди можна переробити/поправити...тому і закатали фарбою середньої цінової категорії....за 2 роки,коли Марек в школу буде готуватися, плануємо міняти меблі в цій кімнаті і заодно щось зі стінами практичніше/гарніше треба буде придумати.... ---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:11 ---------- А диванів з ортопедичними матрацами хіба нема? ---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:15 ---------- тут +100 (як на мене,така конструкція є більш оптимальною для наших мацюпуських кімнат з низькими стелями,аніж 2-поверхове ліжко),але якщо є можливість поставити окремо 2 ліжка,то я б вибрала тільки такий варіант...
Відповідь: Кімната для дитяти Особисто для мене поняття "диван" і "ортопедичний" є несумісними. Може просто я ще не бачила ні одного прілічьного в розумній ціновій категорії. Всі вони якісь квадратові. То раз. По друге, матраси треба перевертати, крутити час від часу, щоб не просідав в одному місці і т.д., цікавить як продовжити службу диванові, якщо він справді має ортопедичні функції? А ще якщо взяти до уваги, що функція дивану в першу чергу - сидіти, приймати гостей, відповідно на одній частині постійно будуть сидіти-товктись, і то тільки в одному місці, то здається мені що та ортопедичність має добряче втовктись. Тут в мене думка однозначна. Спальне місце має бути спальним, як в дорослих (ліжко в спальній), так і в дітей (повноцінні ліжка в дитячій). Нехай то ліжко займе основну частину простору, але сон то 50% проведення часу і він має бути здоровий. Через ото то переконання в нашій спальній і пройти неможливо, бо ліжко займає майже всю кімнату. Тому я б надала перевагу виїзному ліжку перед диваном, однозначно. Місця займає однаково, а переваги очевидні.
Відповідь: Кімната для дитяти На дивані теж можна матрац крутити. там такий самий каркас як на ліжку і два повноцінних матраци зшитих між собою. вони кладуться на той каркас і кріпляться. перевертати, звичайно не вийде. і якщо хороший матрац, то він і служити буде довго. ну і якщо він в дитячій, то по великому рахунку на ньому будуть сидіти так само як і на ліжку, якби воно було замість дивану.
Відповідь: Кімната для дитяти кажуть люди,що сумісні...нехай поділяться своїм досвідом, бо я такого не маю.. але тішусь з того,що питання в нас так гостро не стоїть-в нас будуть 2 окремі ліжка. а тут теж тєжко,бо як прийдуть до малих в гості дітки,то ж не скажеш їм - не сідайте, бо то спальне місце...ясне діло, що там і будуть сидіти/пити чай/дивитись мультики і т.д.
Відповідь: Кімната для дитяти То можна казати коли є три і більше кімнат. А коли дві чи одна, то чимось доведеться жертвувати. Бо поставити повноцінне двоспальне ліжко в кімнаті яка є і вітальнею і кабінетом і всім на світі не видається можливим. Так само з дитячою коли треба і два спальних, і два робочих місця, і ще й речі кудись подіти треба. Було б дуже гарно якби всі жили в новобудовах, або ще краще в особняках. Але коли живеш в п"ятиповерховій панельці, доводиться вигадувати.
Відповідь: Кімната для дитяти І ми відмовидись від ідеї двоярусного ліжка з міркувань безпеки, хоча мені дуже подобається, я розгладала дві моделі, така прикольна сучасна а така практична - внизу можна спати двом діткам або комусь з дорослих Іринка так мені і не вірить що того другого поверху не буде, а буде приблизно ось так: А ось гарно оформлений варіант два ліжка по одній стіні
Відповідь: Кімната для дитяти Ми в чотирьохповерховій хрущовці, і тому то все про мене, бо потрібно а квадрати бажають кращого, загальна площа на все про все 55 кв.м. - то і на спальню, і на дитячу і на кухню-коридор-ванну-кладовку. Тому і жертвуєм одним заради іншого. Перепланували собі приміщення, пожертвували коридором заради більшої ванни, простором в спальні заради ліжка і шафи, бо речі дівати нікуди, окремою вітальньою заради більш-менш нормальної кухні і т.д. Хоча в новобудовах 55 квадратів - то однокімнатна квартира. І в дитячій спершу розглядали висувне, але нам дизайнер спроектував ту мікроскопічну кімнатушку, щей вагон (довгу) таким чином, що влізе 2. Менших, вужчих, коротших, але влізе. Не нарікаю ні на що, бо добре, що є де вигадувати))) Та і я не маю, тому не стверджую, а припускаю, швидше запитую, особливо щодо перевертань і т.д. Але коліжанка має, і покористувавшись пару років купила собі ще зверху матрац, такий тонкий-ортопедичний, типу дормео рол-ап, що скручується, бо каже - диван то таки диван. Тому по відгукам і формую свою думку.
Відповідь: Кімната для дитяти а в нас на все те саме 44,5 кв.м. Тому вигадуй-невигадуй, тєжко. Але згідна що