Кімната для дитяти:)

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем jozya, 4 Червень 2007.

1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Кімната для дитяти:)

як на мене спальня-вітальня вам, а дітям 2 спальні
    єдине чим потрібно пожертвувати це повноцінне двохспальне ліжко.
    Думайте про комфорт для себе і для дітей, а не для гостей які бувають не так часто у вас в дома як ви
    3 дітей на 1 кімнату однозначно забагато(це з врахуванням якщо є можливість розширити кожному простір)

---------- Додано в 20:49 ---------- Попередній допис був написаний в 20:44 ----------

ого яка ціна
    минулої зими мама мене агітувала на букове двохповерхове для хлопців(верх на 90 см,низ на 1,30 був!), ціна в Чехії в мебельному супермаркеті була 2200 грн з драбинкою та ламелями

2. barvystyj

barvystyj New Member

Підтримую amaretto. Якщо вас влаштує великий ортопедичний диван замість ліжка, то взагалі ідеальний варіант, в разі чого складаєте і маєте вітальню. А з такою кухнею мені здається з гостями взагалі не має бути проблем. В мене кухня 17, і якщо гостей до 4-5 людей - прекрасно сидять на кухні:) А якщо забава на купу гостей - то простіше повести їх в ресторан-кафе, якщо є можливість.

3. kati

kati Well-Known Member

---------- Додано в 00:06 ---------- Попередній допис був написаний в 00:03 ----------

згідна, ціна завелика, як на ліжко,яке навіть не дерев"янне.

я дивилась на той самий чілек в польщі(думала може є сенс поїхати )-та сама ціна.

4. Котя

Котя Оптимістка :-)

Якщо у Вас кухня межує стінкою з вітальнею, або з великою спальнею, то я б порекомендувала знести цю стіну, і зробити на 22 метра кухню-вітальню (цього достатньо) і 15кв дитячої.))

5. kolobok

kolobok Member

бачу, що всі схиляються таки до двох дитячих, дякую.

6. zabawa

zabawa Member

Маємо таке: http://www.cilek.com/genc_odalari/active/active_single_ranza (тільки в інших кольорах) - висота між нижнім матрасом і верхнім ліжком десь 75см, сидіти можна і дорослому, правда не сильно зручно... Але, як писалось вище, немає такої потреби довго там висиджувати між дітьми. А як діти сходяться, то їм місця вистачає повністю. Для спання ліжка дуже зручні, дорослий поміщається елементарно, а діти тим паче. Телевізор дивимось хіба лежачи або на підлозі, то якщо дорослі, діти ж спокійно підпирають подушки під спинки, і можуть сидячи дивитись.
    В мене між дітьми 6,5р. різниці, то спочатку верхній поверх був для сина, але в якийсь момент його почало напрягати то лазання (та й вимахав вже 1,82) :girl_crazy:. то тепер 2й пов. дістався доці.

підтримую. Нашим меблям вже 8р, а ліжко замовляли пізніше - десь 5,5р тому, теж все ОК.
    Єдине, як писала, що тої серії вже , мабуть, немає, бо в нас шафа, стіл, стелаж і комод - в оранжевих кольорах, а коли прийшли докупити ліжко, то таке 2хпов зняли з виробництва, а залишили тільки звичайне одноповерхове :girl_cray: і підліжкову тумбу... Я була дуже розстроєна... Запропонували нам взяти аналогічне, з іншої серії, тільки ці боковинки були жовті. Добре, що не сильно кидається в очі, бо одна гама, ще й та тумба, що під ліжком була оранжева, так що більш-менш...

7. silvia

silvia Well-Known Member

часу вже нема, а я ніяк не можу визначитись з дитячою - просто фарбувати стіни чи наклеїти шпалери ( зараз стільки цікавих дитячих є ).... що в кого? що виглядає краще і практичніше? по одній стіні планую фотошпалери.

8. ReyeN

ReyeN New Member

А в мене таке питання, з якого віку ви "переселяєте" своїх діток в окрему кімнату? ну якщо вважати, що є така можливість - вільна кімната...)

9. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Наш Ромчик відселився два місяці назад, як тільки облагородили кімнату меблями. Пішов без проблем, таке враження що чекав на ту кімнату, а ми такісякі не пускали.
    Зараз спить там, як хворіє - беру до себе. Бракує того клубочка під боком, капєц.

10. Almariel

Almariel Well-Known Member

мої знайомі відселили доцю в 4 роки з копійками. теж пішла гарно, іноді кличе маму, якщо хоче пити або щось приснилось.

11. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

мала пішла в дитячу в 3,5, коли народився малий. ну часом буває що приходить поспати до нас, але переважно спить у дитячій. Часом завалена іграшками, часом книжками ))

12. Fleshka

О, це так! Я Романа часами серед тих баранів - мішок- Губок Бобів - прапорів - машин не бачу. Обкладається з всіх сторін і засинає. Потім я приходжу, розкопую його, вкриваю...і так щоночі.

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Меблі для дитячої

Домчик в свою кімнату перейшов сам десь ще як йому не було 3-х рочків, пару місяців після переїзду на нове місце, деколи спав до ранку сам, іноді приходив до нас досипати, іноді кликав мене, але коли ми полетіли в Америку (йому було 3,4 )там спали всі разом, при чому другий місяць він захотів спати між мною і чоловіком, після првернення мені було лінь стелити в іншій кімнаті і ми знов спали всі разом, останні 2 тижні перекладали його в дитяче ліжечко, що стоїть біля нашого( нормальний такий комод гггг) а минулого тижня купили йому ліжко і матрас в кімнату то тепер і вдень проситься там спати:) але я тягну його в наше, бо на його з животиком мені було мало місця:) цієї ночі щоправда звалився з ліжка, треба докупити захист мабуть, я якраз проходила по коридору, води відійшли ага ггг як повернемось додому сподіваюсь він не передумає щодо своєї кімнати, хоча;) от тепер думаю де ставити пеленальний столик чи в дитячій чи в спальні? І досі не можу вибрати меблі, Домчик каже, що йому їх не треба

14. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Маю проблему з кольоровою гамою дитячої, стіни в нас єссественна рожеві, паркет і двері темні. Перевозимо з собою її ікеєвське рожеве ліжко, ще є рожевий килимок, який вона вибрала в ікеї собі сама, бо мене вже нудить від рожевого. І от питання - якого кольору до того вирвиокорожевого замовляти меблі і ролети? Ярка пропонує фіолетоворожеві, я думаю молочні, бежеві? Темні під паркет-двері в дитячу щось не дуже хочу.

15. Loyal

Loyal Well-Known Member

Я б казала також молочно-бежеві. В нас аналогічно вийшло але з галубим ))) стіни голубі, килимок з дорогами на підлозі - голубий, навіть покривало на синє ліжко і те з машинами синє. Я почала дивитись на стіл письмовий і комод теж голубий з бежевим. Але так то в нас надовго затягнулося суперечки з чоловіком, що він сам вибрав. Короч сама плита світла бежева, але чоловік поробив окантовку темно-коричневу. І воно дуже гарно дивиться і не мусолить око тепер те все голубо-синє

16. silvia

silvia Well-Known Member

а можна просити фото вашої голубої кімнати. Після епопеї з шпалерами, ми просто перефарбували кімнату в один голубий колір і тепер навіть не знаю які б то меблі пасували. Буду вдячна за фото.

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

Ой! Щаз попробую. Вона в нас "дурна" - довга і худа )))

18. Bulbashka

Bulbashka Active Member

А не хочете білі меблі? В нас кімната яскраво зелена, і білі меблі дуже гарно розбавили інтер"єр. Килим ще не купили, але він теж буде яскраво зелений, типу трави.
    Інші меблі собі не уявляла до такої яскравої кімнати.

19. Fleshka

О.
    В нас такі всі меблі в дитячій. Світла плита і темно коричневі потовщення. Мені подобається. Такого плану меблі потім гарно виглядатимуть вже в підростковому варіанті.

В нас теж дитяча - вагоном, довга і вузька. То розмістили там два ліжка діткам, шафу, ляду вздовж вікна і комод під телевізор.
    Впринципі кімната не стала виглядати загруженою меблями.
    А декори, стільці, рамки і т.д. все розбавили червоним кольором, щоб веселіше було.

20. Loyal

Loyal Well-Known Member

Та я тому і вибирала нейтральні, бо тому старшому за 2-3 роки вже не захочеться Тачок всюди ))) а молодший ще з нами і які йому мульти в голову стукнуть, ще невідомо )))
    То рамочний фасад, тому того темного багато вийшло. Я результатом задоволена, хоч вагітною собі інше уявляла