Кімната для дитяти:)

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем jozya, 4 Червень 2007.

1. Nata

Nata Well-Known Member

Відповідь: Меблі для дитячої

Петрик прокинеться - сфотографую :) Дитина якраз спить зараз.

• Подобається Подобається x 1
  2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

В мене питання...нашій Вікторії 2 роки і 2 міс. і вчора в нас з чоловіком була дискусія...він каже шо вже треба привчати спати її в окремій кімнаті, а я кажу шо вона ше замаленька...поможіть порадою....

3. Liona

Liona Well-Known Member

Надійко, Лєруся спить в своїй кімнаті з 2-х років (плюс-мінус тиждень). Спочатку клали її туди спати тільки вдень, за тиждень почали вкладатися і на ніч :)

• Подобається Подобається x 2
  4. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

5. Nadijka

Наша також просипається час від часу...
    Ліонко, а твоя міцно спить цілу ніч? О і ше одне спить в якому ліжечку...вже в дорослому? Бо наша так крутиться...

6. Ірена

Ірена Well-Known Member

моя дитина стала спати у іншій кімнаті заледве у 6 років...
    до того були крики "мама" сім раз на ніч. то я не рада була вже окремій кімнаті - все одно зі мною досипляв до ранку майже завжди:cowboy:

7. Liona

Liona Well-Known Member

отут нагорі Лєра спить

трохи інший ракурс

Лєра спить як коли... був період, коли півночі спала нормально, потім приходила до нас в спальню. Нещодавно я то присікла - брала за руку або на руки, заводила назад у свою кімнату, вкривала, цьомала і казала "В мами з папою своє ліжко, в Лєри - своє". Тепер, якщо в ночі приходить, то вже навіть не ображається, що відвожу її назад :) разом з нею піднімаюся, можу хвилинку з нею полежати, пообнімати.

• Подобається Подобається x 9
  8. Nata

Nata Well-Known Member

Щодо спання окремо, Петро почав спати сам у 2 роки, але всеодно доводилося бігати по годиннику, будити його пісяти. Тому з народження меншого чоловік добровільно переселився назад у дитячу :). Тепер малому всеодно чи з ним хтось спить, але дуже розкривається, тому далі спить з татом.

Щодо фото дитячої, ось, знайшла кілька фото з Петрових уродин.

• Подобається Подобається x 6
  9. Nata

Nata Well-Known Member

Ліоно, красива дитяча. Я таку бачила у нас за... 15 тисяч гривень і це не дерево, тому жаба задусила :).
    Правда, ті що по 40 тисяч мені ще більше подобалися:xaxa:.

Окрім того я дуже хотіла кутову шафу, бо кімната в нас маленька, хотілося використати "по повній".

10. Liona

Liona Well-Known Member

ох, не сипте сіль на рану щодо маленької кімнати :sad: в нас дитяча - менше 9 кв.м., уявляєте?... Тому довелося використати весь простір, як ви кажете, "по повній" :sad: так що стрибаємо і казимося у вітальні та спальні, а в дитячій тільки малюємо, ліпимо, складаємо конструктор, граємо на ф-но і спимо :)

П.С. дитяча нам обійшлася в 8500 грн, ДСП, вважаю, що це дорого :sad:

• Подобається Подобається x 3
  11. Nata

Nata Well-Known Member

А в нас два роки тому схожа коштувала до 15 тисяч.

12. Nadijka

Ліонко, тут є схожі мебельки до твоєї...правда ціну не вказали...

13. Liona

Liona Well-Known Member

в Кєві також так дорого, але то Снайт. А ми замовляли в приватного меблевика, тож природно, що дешевше вийшло. Все одно вважаю, що для ДСП то завеликі гроші. Єдине, що тішить - так то те, що зробили саме так, як я хотіла, "тютєлька в тютєльку" :) І Валерії подобається, і місця для речей з"явилося дуже багато :) (наскільки це взагалі можливо з нашою "квадратурою" :8:)

угу, схожі. Але як приклад брала не там. Нажаль, десь загубила посилання на сайт, де просто БЕЗЛІЧ цікавих варіантів дитячих - до кольору до вибору :) Як знайду, то обов"язково сюди напишу, може комусь стане в нагоді :)

Останнє редагування модератором: 20 Вересень 2008
  14. Nadijka

як найдеш то обов'язково скинь, хоча б в пп:) Бо нам рано чи пізно всеодно знадобляться!

15. Liona

Liona Well-Known Member

Дівчата, знайшла!!!
    http://www.ukrmebel.com/search.php?Result=3&subr=42&rg=
    саме тут знайшла ідеї для нашої дитячої :) там дуже багато сторінок :8: Так що запасайтеся терпінням - і вперед :cowboy:

• Подобається Подобається x 8
  16. Nadijka

Ліонко, щиро дякую...направду море всього...вже втомилась переглядати...

В мене ше одне питання...помітила шо у всіх дитячих кімнатах стоять ліжка з матрацом, а просто диван не підійде? Чи це не корисно спати на дивані? чи він просто не вписується в інтер'єр? Просто диван склав і маєш повно вільного місця, а ліжко не складеш...

17. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Я думаю що спати на матрасi нормальному кориснiше, нiж на диванi.

18. Liona

Liona Well-Known Member

Надійко, повністю згідна з Кізонькою :) Я, доросла людина, і то не можу спати на дивані - усе мені або затвердо, або зам"яко, або"забугристо" :) Що тоді казати про діток, які фізично ще тільки розвиваються, ростуть...

19. Nata

Nata Well-Known Member

Все залежить від дивану. Ми купили собі спеціально для сну, з нормальноим ортопедичним матрацом, жодних проблем.

20. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

У дитячих ліжках передбачені ортопедичні матраци, які, звичайно, ЗНАЧНО корисніші!

Зараз у Львові є дуже симпатичні дитячі меблі турецької фірми Чілек, що означає Полуничка. Їх магазини "Три ведмеді" по вул. Чайковського та ТЦ "Марк" на вул. Княгині Ольги. На всі меблі є гарантія та видається євросертифікат якості. Ми там купили нашим дівчатам двоповерхове ліжко, ДУЖЕ задоволені. Так що бажаю вам приємних покупок.