Мої ніколи не вкривались дитячими. Спочатку спали з нами і нашими вкривались. Тепер старша спить окремо на ліжку 90х200, вкривається зимою двоспальною ковдрою 160х200, бо меншої не маємо. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
А для чого Вам така такий нестандарт? Це ж потім й постільну білизну важко підібрати. Мій старший вкривається 140Х200, ліжко стандартне - 90Х200
Та нічого не занадто, нормально якраз, щоб добре з усіх боків попідтикати) наш старший спить під коцом 200*150, не скаржиться.
Мої сплять на односпальних ліжках 90*200. Вкриваються: дочка - периною, син - коциком вовняним. І те, і друге підходить до класичних дорослих півтораспальних підодіяльників.
в нас ліжко теж 80х190, то півтораспальна ковдра 140х200 чудово підходить до цього ліжка. Доця під тією ковдрою спить вже більше 3-х років, нарікань на те, що вона завелика немає .
Всім дякую за поради, йдемо купляти велику ковдру А ще за наповнення порадьте (бо ковдри вже років 8 не купляла)
У нас жакардова ковдра, "одіяло", як в нас кажуть. І дорослі, і діти таким вкриваємся. Надіслано із мого iPhone за допомогою Tapatalk
Я купляла в Jusk Ковдра BRATTFJELL 135х200см 600/800г | JYSK з силіконовим наповненням (мала алергічна). Можна і з синтепоновим. для себе колись купляла з пір'я. Щось мені не пішло і купила теж синтепонові
У нас дома алергіки, тому для нас - це табу. Але якщо всі здорові - то природнє є найкраще. Ми всі спимо під гіпоалергенними --- дописи об"єднано, 22 Вересень 2016 --- А я сюди зайшла, щоб мені дали копняка і я таки почала займатись кімнатою для сина). Ідей було багато, але нічого я так і не зробила, все заглохло. Хочу дерево, але тут треба більше грошей, і що найгірше - напрягати чоловіка. А він любить йти легшим шляхом). Він би взагалі пішов і купив готове, з магазину. А я хочу, щоб все натурально, з родзинкою, добротно, і з проблемками (як завжди). І тому віз і далі там). Книги-зошити по всій хаті). Ех, дайте копняка!
Вся проблема в тому, що кімната має нюанси): скошений дах, вікно, на іншій стіні вихід на балкон, і ніша для шафи неправильної форми. Стандартні меблі можна купити і іх є де поставити. Але якщо підійти більш індивідуально, то було б цікавіше). А по грошах на одне виходить. Тому прошу копняка).
ну тоді вперед). На вулиці осінь, діти все менше часу проводять на вулиці, тому дома їм потрібно мати максимально зручний і комфортний свій куточок, де буде порядок і все лежатиме на своїх місцях (ага, написала та, в якої в дитячій теж ніяк не знайдеться місце книжкам, іграшкам та різним дрібничкам )
Дівчата, тепер прошу поради я, підкиньте ідеї, пліззззз). Не знаю вже скільки часу збираюсь зробити шафу-купе в дитячу, так от ніби вже зібралась: гроші відклала, шафу накреслила, простір для цього виділила. Штопор в мене з вибором дверей. Шафа має бути поділена навпіл - одна частина для сина, друга для доці, тому хочеться якось виділити двері шафи: одна дверка дівчача, друга хлопчача.. Я вже море малюнків в інтернеті передивилась з фотодруком для шаф і ніяк не можу обрати чогось для себе , може хтось поділиться ідеями або досвідом (хто робив щось схоже).
@Rodionochka та я вже думала просити фото готової кімнати бо і самій цікаво(шукаю натхнення, бо поки будемо мурувати перегородки хрчу мати чітку картину по меблях). Даю копняка!І чекаю до кінця жовтня фото готової кімнати!
Син спить під вовняною. Вона тоненька, легенька і дуже тепла. Це в нас такий великий плед. Я його одягаю в звичайний підодіяльник. Але ми не алергічні. Тому всі спимо під натуральними ковдрами.
Берете якусь казку, де песонажі хлопчик та дівчинка, і друкуєте їх на дверках. Бо традиційне рожево-голубе буде окремо жити. http://images5.fanpop.com/image/photos/25600000/Tinkerbell-the-vampire-diaries-25658071-269-500.jpg І Пітера Пена на сусідній дверці для сина.
хотіла спитати, чи має хтось світильники біля дитячого ліжка. вагаюся між звичайним бра, щоб зручно читати книжку і повністю схованим - у формі сердечка і тд, що дає приглушене світло.
То для старшої дитини, або для вас, коли казочку читаєте. Додатково маю світильник-нічник розетковий.
В мене був світильник з регулятором, на мінімумі - приглушене світло, на максимумі - зручно читати. Але потім діти зламали, і аналогічного не знайшла.