Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

Ню! бюджет наповнити чимось треба ж! :)

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Біля мене аптеку тимчасово закрили - від гріха (перевірки) подальше... І так завжди - хотіли як краще, а вийшло як завжди...
    А ще мене вбило у сьогоднішніх новинах Юля завітала в дитячу лікарню на Орлика і - по палатах. Там дітки малі, а вони всією делегацією, зі свитою і охоронцями... у стильненьких накидках у квіточку.... Самі ж кажуть - не ходити по людних місцях і одночасно з вулиці лізуть до дітей...

3. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

а що ж тут дивного? вони ж самі в епідемію не вірять, вони її всіляко пропагують і рекламують :) вчора масок в Івано-Франківську теж ніхто з делегації не одягав.

4. Мамань

Мамань Well-Known Member

Ми теж гуляємо, вже кілька днів під час цієї масової істерії... І теж ловлю дорікливі погляди наляканих до проносів перехожих в масках і шаликах поверх маски...
    Знайомий (21 р.) помер півтора року тому від того ж самого ГРВі, з тими ж симптомами, за такий же ж короткий термін... І він тоді був не один, але хіба ж їхня смерть комусь би підняла рейтинги (за 2008 рік від пневмонії померло 198 осіб. Ви про це чули ТОДІ???). Просто не було економічної кризи-падіння ВВП-виборів і т.д.

Р.S. Найсмішніше бачити перелякані очі людей, які надягають маски і обмотуються шаликами, виходячи на чисте морозяне повітря, а до того, в приміщенні, дихали "на повні груди", себто ніс, бо ж попробуйте постояти 10 хв у черзі з маскою на носі...
    Продавці в навколишніх магазинах закривають масками ТІЛЬКИ рот...

P.P.S. Не хочу бути вже таким циніком, бо скільки б не було тих порахованих з наказу уряду смертей, це біда для родин... Маю малі діти, хоч розум підказує, що це все дужжже награно, страх за здоров я близьких бере свої нервові клітини.
    Але ... Чомусь мені не дає спокою остання фраза з листа д-ра Комарова, і, мислю собі: якби ж то Кучма додумався до такого політтехнологічного ходу у листопаді 2004 року, то ......... Варіантів могло б бути багато.., але точно не Помаранчева революція - НАС, виявляється, ДУЖЕ ЛЕГКО ЗАГНАТИ В НОРИ...

5. Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

Не тдивуюсь,що продавці прикривають масками тільки рот,попробуй в масці пробути цілий день,особливо на холоді,вона моментально мокріє і результат виходить зворотній,замість вберегтися скоріше захворієш.А я ще й в окулярах,шиби пітніють...Маски купляла сьогодні по 3 грн.

6. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

У новинах на 5 каналі перед кожним випуском повторюють: маски треба одягати ЛИШЕ у транспорті та закритому приміщенні, на повітрі треба дихати на повні груди! А найприкольніше в нас було днями на роботі: під час одного з ефірів задзвонила кобіта і спитала: Чому ви не вчите людей, якою стороною одягати маску?!? :girl_haha::girl_haha::girl_haha: Словом - маски-шоу!!!

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

а я до речі в ВАМі в неділю бачила оці маски зелененькі одноразові люди одягали і на ту і на іншу сторону - кому як більше пасувало :girl_haha::girl_spruce_up:

8. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ага, один день однією стороною, наступного дня - іншою, одноразова маска перетворюється у дворазову :) А подивитися, з якого боку внутрішні шви на масці, кобіті, видать, слабО :)

9. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Як приємно, що кількість дописів тут щодня зменшується!!!:girl_in_love:

10. kati

kati Well-Known Member

та шо там...сьогодні взнала, що є такі "дєятєлі" що примудрились прати маски оті зелененькі:haha:)))

11. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Я раз попрасувати попробувала - капець масці прийшов:girl_crazy:.
    А сьогодні бачила - йшла жінка в такій масці... але фіолетового кольору:girl_cool:.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

гламурррр :girl_spruce_up::girl_haha:

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я бачила.йшла дівчина в фіолетових колготках і фіолетовій масці.

хм. цікаво що під що одягала!!

14. Romko

Romko Black Member

Ну ж МОЗ попереджав,що під час вживання піщі бажано маски знімати,ібо то чрєвато летальним ісходом путьом асфікції...:ninja:
    Ніц не шарять люди...:confused:

15. Julietta

Julietta Member

А прасці?:girl_crazy:

16. Romko

Romko Black Member

Дуже перекликається з моїми думками...
    Замовний грип?

від себе додам,що Юля.що сидить в одному кориті з Вітям і єнчими і співає з ними в унісон...волаючи до Заходу "Бабла!!!!!"
    І вибиваючи то бабло в фармацевтичних компаній(видать знайшовся офірний цап з тих,хто там лобіює фармацевтику)...

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А прасці - по барабану:girl_haha:.

От-от. Дуже дивно.

Останнє редагування: 5 Листопад 2009
  18. odree

odree Well-Known Member

19. odree

odree Well-Known Member

20. odree

odree Well-Known Member