Кімнатні рослинки: догляд, поради

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Kasia, 22 Серпень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Відповідь: Кімнатні рослинки: догляд, поради

Мені цікавить такі квіти як сульфінії, петунії і все те, що влітку цвіте у вас на балконі, як часто ви підживлюєте спец. рідиною? Купила рідину для квітучих квітів і незнаю з якою періодичністю підживлювати їх аби вони краще цвіли.

2. Oddly

Oddly Well-Known Member

я підживлюю так, як написано на пляшці з підживкою - приблизно раз на два-три тижні

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я підживлюю кожен другий полив, але в мене спец.підживка для таких квітів в порошку.

4. Fleur

Fleur Well-Known Member

Мабуть це гуртівня "Екофлора", про неї вже писали в цій темі. Львівська обл. с.Солонка вул.Бічна Львівська, 1 Орієнтир: перехрестя вулиць Стрийська-Наукова, ювелірний завод.
    Раджу їхати у дні завозу, через 3-4 дні у секції вазонів можна побачити пусті стелажі. Зрізані квіти майже кожного дня у великому асортименті, а також багато горщиків.

5. MakarOnka

MakarOnka хлопчача мама :)

У сьогоднішній похмурий день підніму вам трошки настрій.Ось така красуня глуксинія випустила першу квіточку:girl_in_love:

6. mirishka

mirishka Well-Known Member

Є велике вікно, в мене там на підвіконнику живе 8 сортів кактусів, на підставці папороть, драцена, плющ, ще такий вазон що в'ється з тоненькими біло-зеленими листочками, і ще два вазони, не знаю як називаються.

7. slobodianka

slobodianka Member

Мені чоловік цієї зими подарував кімнатну троянду-взимку вона цвіла пару раз, а зараз-нічого не хоче чути про цвітіння-бачу навіть і не думає цвісти. От хотіла запитати, чи то так має бути-кімнатні троянди не цвітуть влітку, чи то може моя чимось захворіла, чи червячок який появився?

8. veronka

veronka зла друзя

у неї період спокою, моя свекруха свою трохи пообрізала і вона потім таки зацвіла))) по нету пошукайте, мо детальнішіі ЦУ найдете)

9. я_тут

я_тут Well-Known Member

Дівчата, підскажіть будь ласка, який грунт підходить для кави, скрізь пише, що кислий, а як його окислити, бо я щось не дуже в тих грунтах розбираюсь, може хто на власному досвіді підбирав, бо мої кавові деревця мені такі дорогі :) раніше одне вже велике засохло, то так тепер хочу вберегти

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

Дівчата, порадьте будь ласка хто знає, які вазони люблять мало світла, хочу в коридорі поставити вазони, але там мало світла! Якщо можете напишіть, бо я в тому.....:girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible::girl_impossible:

11. mirishka

mirishka Well-Known Member

Не дуже яскраве світло підійде плющу, монстері, але якщо в коридорі немає вікна, і світло дуже погане там може ніщо не захоче рости.
    А в мене питання навпаки, не знаю що можна примістити на південному вікні, на яке постійно світить яскраве сонце, у всіх квітів на ньому біліють листочки.

12. sokol

sokol New Member

[​IMG]-гусманія

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:43 ----------

скажіть, що робити з сухим стовбуром після того як вона відцвіла. І як правильно підливати?

13. sokol

sokol New Member

ЗНАЄТЕ,Я ВЖЕ САМА ВИРІШИЛА ЦЮ ПРОБЛЕМУ.ЗАПИТАЛА У КВІТКОВОМУ МАГАЗИНІ,ПІСЛЯ ТОГО ЯК КВІТКА ВІДЦВІЛА СУХИЙ СТОВБУР ТРЕБА ЗРІЗАТИ.А КОЛИ БОКОВІ ПАРОСКИ (ЇХ МАЄ БУТИ 2-3)ВИРОСТУТЬ ДО СЕРЕДНЬОЇ ВИСОТИ ПОПЕРЕДНЬОЇ КВІТКИ,РОСЛИНУ РОЗСАДЖУЄМО.

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

[​IMG][​IMG]

дівчатка, порадьте, пересаджувати її після цвітіння? так щось "поперла" з того горщика, таке відчуття, що вивалюється з нього.

15. ТАНЮСЯ

ТАНЮСЯ Well-Known Member

дуже цікаво...може б ви нам тут фото показали як це екзотично виглядає....

16. iriwa

iriwa Особлива мама

а я вчора взяла 3 листочки фіалок кожен іншого сорту, поставила у водичку і чекаю коли пустять корінці :girl_tender: крім того маю вдома азалію та пальми

17. wind

wind New Member

Женічка, якщо ви її не пересаджували після придбання, то після цвітіння бажано пересадити, а особливо тоді, як з дренажних отворів почнуть вилазити коріння. Взагалі-то розростання повітряних корінців не означає, що їй мало місця. Навіть при пересадці їх не потрібно покривати субстратом, можна мохом (сфагнум називається)

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

вона у мене 8 місяців, не пересаджувала. боюсь їй нашкодити. після покупки вона постраждала, обмерзла, три дні була к пакеті запечатана, втратила всі квіти на двох квітконосах, впала з підвіконника, а тепер віджила остаточно, старий квітконос випустив стрілочку,яка зараз квітне, + новенький квітконосик випустила, три нові листки.

19. sokol

sokol New Member

Bilo4ka,ну і красунька ж твоя фіалочка,де і таку придбала?

20. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

восени купила на приміському базарі) Вона мене просто була зачарувала)

Статус теми:
Закрита.