Кімнатні рослинки: догляд, поради

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Kasia, 22 Серпень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. iriwa

iriwa Особлива мама

Відповідь: Кімнатні рослинки: догляд, поради

А у мене заквітнув гібіскус карликовий, вперше! Купила його на розпродажі, обходжувала, аж ось він мене втішив :) Має такі гарні ніжно персикові квіти з темною серединкою. Краса неймовірна!

2. veronka

veronka зла друзя

тоді 1 паросток поміняю на герань (правдиву - тобто як бабусину запашну, бо в магазині вона не пахла:girl_sad:)) може хтось захоче)

3. lovelygirl

lovelygirl New Member

Доброго дня всім!
    Читаю-перечитую, гарненькими порадами тут ви ділитесь. Підкажіть і мені, у мене заміокалькус стоїть і не росте, і не рухається вже 1.5 роки. Чого йому бракує? І ще одне, меденіла в мне є, чомусь нові листочки, які випускає менші за розмірами, від тих, що вирощені були в парнику і розпускаються вже такі досить покручені, хоча зволожую їх регулярно. В чому причина? Буду вдячна за допомогу :)

4. Florena

Florena Member

Для цієї рослинки потрібно невеликий горщик, легкий та поживний грунт, на дні горщика обов"язково керамзіт. Не довподоби йому пряме сонячне проміння, полюбляє напівтінь. Спробуй те змінити місце його розташування та підживіть добривами.

5. Florena

Florena Member

Для успішного вирощування меденіли потрібне ярке освітлення, поливати квітку потрібно по мірі просихання грунту, влітку у жаркі дні це може бути і декілька разів на день. Температура влітку не вище 30 градусів, а зимою не нижче 10.

6. mirishka

mirishka Well-Known Member

Це актинідія, вона більш стійкіша до морозу ніж ківі, доречі у Львові також може рости, якраз хочу собі купити. Хоч це напевно більше в тему сад біля будинку.

7. veronka

veronka зла друзя

спробуйте змінити місце, мій 2 роки "морозився" доки не переставила і зменшила полив (раз на тиждень небагато)

8. puma

puma Well-Known Member

А моя орхідея випускає дєтку :girl_sad:,а я так хотіла щоб це був цвіт.

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Не сумуйте, розмножите собі квіточку :girl_yes: будете мати 2, зможете мати вдвічі більше щастя коли зацвите ваше дітище, а ні то комусь подаруєте (можете й мені :) )

10. likeangel

likeangel Member

100% я свій забрала від вікна і розрісся як скажений! І стосовно малих горків правда. Чим тісніше йому тим краще росте.

11. iriwa

iriwa Особлива мама

Дівчата, чи немає часом хтось з вас діток орхідей котрі живуть вже самостійним життям?

12. Florena

Florena Member

Дівчатка, а хтось вирощує мільтонію, за нею такий же догляд як за фаленопсисами? Поділіться своїми секретами. Вчора бачила у квітковому магазині, хотіла придбати та у неї був якийсь замучений вигляд, ото сиджу і думаю, можливо треба було купити.

---------- Додано в 08:51 ---------- Попередній допис був написаний в 08:48 ----------

Ура у мене з трьох пагінчиків фікуса у одного проросло коріннячко.Невже мені це вдалося, і я скоро його посаджу та буду мати свою рослинку, а не магазинну.

13. La esposa

La esposa Moderator

Маючи трохи досвіду в вирощуванні фаленопсисів, я вдало поховала дві мільтонії :girl_sad: Не змогла забезпечити нормальної вологості, а оббризкування вони не терплять.. Вологість треба дуже, дуже високу..

14. iriwa

iriwa Особлива мама

Хочу вас потішити моїми квіточками

15. likeangel

likeangel Member

купила собі таке чудо, тішусь як слонь!:girl_dance:називається джункус

16. iriwa

iriwa Особлива мама

Смішна квітка, ще такої не бачила

17. likeangel

likeangel Member

я теж побачила і мене прикололо!:girl_crazy:

18. Женічка

Женічка Well-Known Member

я б його з"їла :girl_crazy:

19. likeangel

likeangel Member

в практикері стоїть і чекає на вас:girl_yes:

20. рижик

рижик Well-Known Member

а скільки таке чудо коштує, якщо не секрет?

Статус теми:
Закрита.