Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

1. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Відповідь: Клініка Св. Параскеви

http://гуугля.ком.уа
    Тут все написано :)

Останнє редагування модератором: 7 Січень 2012
  2. Komashka

Komashka Active Member

хлопці і дівчата, я перечитала майже всю гілку про цю клініку. Скажіть чи вартує туди йти до травматолога? Мені треба для себе, для дорослого. Як прізвище травматолога? Бо в них на сайті такого спеца я не знайшла, а по телефону сказали, що приймає, але по запису. Які саме відгуки? Щось недуже влаштовує платити під 200 грн за 5 хвилинну консультацію, як тут було сказано. А проблема є і вже більше року ніхто не може помогти. Дякую

3. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

Я зверталась туди до травматолога-ортопеда. То не був період загострення, більше на консультацію. Скерував на аналізи, виявили все ж проблему, назначив лікування. Перед тим два мої походи в різні державні поліклініки закінчувались призначенням лікування без попередніх аналізів.

На рахунок ціни і часу - так, дійсно, коли я прийшла перший раз - оглянув ногу і направив на аналізи (огляд тривав менше 5 хв) і в районі 160 грн. Звичайно не дуже потішило. Потім повторний прийом - перегляд аналізів і призначення лікування - біля 150 грн.

Лікування для мене було успішним.

4. Komashka

Komashka Active Member

Зараз вже 175. А які саме аналізи? В мене аналізи зроблені вже, принесу з поліклініки. В аналізах все супер
    Напишіть будь-ласка прізвище. Якого він віку, толковий? Може встигну почитати чого доброго про нього, бо хочу записатись на ранок. ДЯКУЮ

5. Komashka

Komashka Active Member

комусь робили мскт хребта без контрастної рідини? наскільки страшна/складна процедура? нічого не вводять у вену? бо я мяко кажучи розхвилювалась

6. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ходила вчора до дитячого лора, Бариляк Юрій, враження справив позитивне, огляд детальний, призначення адекватне, візитом задоволена, бо зранку була в лора на сихівській дільниці, маю з чим порівняти, вартість трохи кусюча, 250 грн.

7. Holly

Holly Moderator

А мій чоловік ходив до офтальмолога Баб"як Тетяни Василівни. Думав, що потрапило щось в око, тому був записаний на "дістання стороннього тіла" (при записі по телефону нам сказали вартість 87грн.) Але лікарка за ці гроші провела всі маніпуляці - перевірка очного дна, зору і т.д., назначила лікування. Через сім днів в телефонному режимі провела консультацію щодо подальшого лікування. Чоловік був задоволений усім - лікарем, сервісом, відсутністю черг.

8. juli26

juli26 Active Member

Привіт,а хто звертався в цю клініку до дорослого ЛОРа - там є різниця між дитячим і дорослим(в плані ціни)- з дописів чи правильно я зрозуміла, що в ціну входить тільки консультація,а інші маніпуляції за додаткову плату чи то залежить від ситуації(стану хвороби)

9. Komashka

Komashka Active Member

juli26, мене теж це цікавило, але мені сказали пройти обстеження, тому прийдеться йти на обстеження - платити, потім повторно на консультацію - платити. Теж бізнес.., але що зробиш. Думаю якщо лікар зможе допомогти відразу то він зобовязаний це зробити. Не скаже ж він прийти ще раз просто так. Але в будь-якому разі краще подзвоніть і уточніть, бо реально може не вистарчити грошей

10. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Оль а в телефонному режимі це відбувалось бо вона дала свій особистий телефон, чи вона по службовому розмовляла?
    Бо в мене було декілька разів бажання подзвонити задати невеличке але в той час дуже суттєве для нас питання стосовно результатів лікування Юлькіного коньюктивіту, але на рецепції коли я їх питала - мені відповіли що я можу записатись на прийом і в лікаря все особисто запитати.

11. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

А лікар проводить ендоскопію носоглотки, якщо потрібно, чи оглядає звичайно?

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

Я дзвонила і просила з"єднати мене з лікарем, щоб та прокоментувала аналіз і уточнила призначення, бо я забула/переплутала/не добре зрозуміла. З"єднали. Без проблем.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мені всі лікарі давали моб. номери, але і так можна позвонити - зєднають, тыльки попперджають що усі розмови прослуховуються, тому виписка ліків по телефону категорично заборонена, а якщо щось уточнити, по догляду чи по трактуванню аналізів - то без проблем.

---------- Додано в 14:37 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

Нам проводили звичайний огляд, ендоскопію не пропонували, не маємо показів, думаю що така процедура обговорюється і проводиться окремо, адже тут потрібна анестезія.

14. kristina

kristina Well-Known Member

Направили мене сьогодні на узд в цю клініку. Звичайно всі години на сьогодні вже були зайняті + вартість узд вагінального 175 грн.Ціна космічна як на мене, пішла до Прокопчук за 80 грн все зробили сьогодні

15. Komashka

Komashka Active Member

я щось трохи заспокоїлась з тою клінікою. Там таки дорого. Запитаю свого лікаря чи мені потрібна конче діагностика, і якщо так, то пройду її, а лікувати буду в нього

16. mpaseflora

mpaseflora New Member

а в мене склалось не зовсім позитивне враження від лікарів. Були з малим на прийомі у педіатра Корнієнко Р. В малого були проблеми із харчуванням і сном. То вона нічого конкретного не могла порадити. І, взагалі, таке враження склалось, що не має вона чуття до дітей. Моя думка, що клініка розрекламована і не більше.

17. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

В мене теж була ситуація, з тим же офтальмологом Бабяк - призначених каплів я не знайшла, хоча обходила аптеки багатьох мереж. І мені казали, що їх вже давненько і не возять. Я перезвонила, попросила зєднати бо маю уточнення (це було вже навіть по 7 вечора) - зєднали і вона мені по тел назвалі інші ліки-аналог.

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

дівчата, які лікарі-гінекологи є в Параскеви? хочу зробити простий огляд, але до першого ліпшого туди не хочу йти.

19. Музик

Музик Мартуська

чи був хтось в цій клініці в ендокринолога?
    на сайті пише, що там приймає
    не можу знайти відгуки про неї, чи хтось щось чув?

20. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я була в лікарки Чукліна. Мені сподобалась. Все розказала, порадила. Головне що там зразу в кабінеті УЗД зробила. Ну з оглядом в поліклініці навіть не порівняти. Але дорого, мені страхова платила.