Клініка Св. Параскеви

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ivanuska, 24 Травень 2011.

1. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Відповідь: Клініка Св. Параскеви

Дівчатка, який же в них симпатичний дерматолог! Процак В.В. Я просто розтанула...
    Була вчора на прийомі в нього, герпес той на губі замучив. Оглянув, написав, що робити. А я очей не можу від нього відвести... Які блакитні очі, і такий кремезний...
    Повторно йду до нього 1 червня (здам аналіз крові). Треба причепуритися. Ех, була б я незаміжня...

2. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І мені сподобався доктор, і не один, але більше не за зовнішність, а за професійність:connie_pull-pigtail, ітак: робила я в клініці Параскеви МРТ голови. З усіх апаратів які є у Львові МРТ з контрастом лише там роблять з супроводом анестезіолога, що для мене-алергика досить важливо, бо в вену вводять контрастну речовину на яку може бути реакція. Спочатку лікар-анестезіолог докладно пояснив що саме будуть робити, терпеливо відповів на усі мої надцять запитань. Далі провели в кабінет МРТ де також кожну дію пояснювали - що, до чого і як - бо на вигляд досить страшно і не зрозуміло і найгірше - довго до 40 хв нерухомо лежати в тій жужащій бочці. Навіть запитали чи хочу я щоб був присутній чоловік. Уся процедура була під супроводом анестезиста, який казав скільки ще до кінця. Ну і найбільше сподобався результат!
    Послуги клініки звичано не дешеві, але за час, увагу, якісно виконану роботу і уважне ставлення я готова платити більше.

3. malunka

malunka New Member

ola-lyola, а скільки там вартує МРТ голови?

4. Yula

Yula New Member

Може хто знає, чи роблять в клініці св. Параскеви радіо-хвильову деструкцію. Бо точно знаю, що в Оксфорд Медікал є це обладнання, але хочу звернутись в Параскеви.

5. Музик

Музик Мартуська

а чи був хтось в гінеколога Кушнірук, завтра йду до неї, радили мені її як толкову лікарку? і ще питання, як в них відбувається консультація в гінеколога? бо досі була тільки в державних - а як то при капіталізьмі? питала в дівчини, яка мене записувала - вона назвала якусь купу процедур, які входять в огляд. одним словом - чого чекати?

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вона паралельно у Меді працює.Прихильниця природніх способів лікування.

7. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

А скільки в них коштує консультація-огляд гінеколога?

8. Yula

Yula New Member

Була б вдячна за Ваші відгуки про неї після відвідування.

9. Музик

Музик Мартуська

231 грн

була я нині в лікаря, дуже сподобався мені її підхід, гарно мені все пояснила, огляд проводила дуже акуратно, всі свої дії пояснювала, говорила що і для чого робить.
    не сподобалось лише те, що було трошки мало часу, у відведені на огляд 30 хв ми не вклалися, та й в мене трошки питань ще залишилось, але я зе зможу їх задати - обов'язково піду до неї ще.

10. Komashka

Komashka Active Member

дівчата, а яка спеціалізація в Сімо? мені треба гінекологію подивитись. Варто до нього йти чи до когось іншого?

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

вчора я була в Сімо на узд внутрішніх органів і щитовидки. мені ще так дотошно узд ніде не робити, стільки не питалися і оглядали - мене заставили пострибати і потім ще раз дивилися))) ну і пояснив мені ситуацію і направив до лікаря) як там по жіночому не знаю, але якби він робив - то супер. дуже спокійних лікар. і пояснює як для "чайника"

12. Komashka

Komashka Active Member

те, що мені треба! а які органи дивились? травлення? скільки коштувало?

13. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дивився шлунок, печінку, жовчний, нирки, сечовий, підшлункову і селезінку. 280 грн. часу зайняло в межах 20-30 хв. щитовидка - 130. мені сподобалися їхні заключення - для особливих турків (як я) зроблені ті фото. знайшов "результати" давнішніх болячок

14. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Сімо дуже сильний спеціаліст, знаю його ще по лікарні Львівської залізниці. В КСП робила УЗД органів черевної порожнини, вартувало 280 грн.

15. kristas

kristas Well-Known Member

а що і шлунок можна дивитись на УЗД?

16. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

угу, мені дивився і шлунок - але то струтура і об"єми і тд, слизову не бачить))))) ну і плюс - мені виміряли ще кровотік в основних органах

17. Komashka

Komashka Active Member

дякую за інфу! може то внутрішні теж при нагоді глянути, чи вони все відразу не роблять?:)

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

не знаю, мені сказали не їсти і не пити. а якщо дивитися матку, то тре 1,5 літра випити, що її сечовий підняв і було видно))

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

мені робили внутрішнє узд на огляді гінеколога, то пити не треба було.

20. OnceInParis

OnceInParis Member

Так, дійсно не треба пити. Коли робила інтравагінальне УЗД, то лікар сказала, що сечовий повинен бути пустий. Прийшлося відвідати WC)), а потім продовжувати "процедуру".