Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Капсульний гардероб для темної осені..Color Analysis: Deep Autumn Palette пробую уявити себе в кольорі. І щось мені здається що той жовтий зіллється з кольором обличчя.. І червоний тут хіба не холодний?Акіна Віка.дівчата яка буде ваша думка?

Останнє редагування: 29 Березень 2016
  2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

я б не сказала, мені ближче до м"яких теплих
    теплий бежевий
    треба дивитися вживу - то десь на межі (але за рахунок фактури може виглядати більш теплим
    Бежевий - холодний коли в ньому більше сірого або рожевого, ніж жовтого. Майже так само з коричневим.
    Насправді з тої картинки холодні лише сіро-бежеві і лілово-бежеві, інші - все одно ближчі до теплих, нейтрально-бежеві ще в залежності від тканини - на трикотажі виглядатимуть теплими, атлас може бути і холодним.

Так, осінні - практично всі види хакі (від бежевого, коричневого до зеленого).

• Подобається Подобається x 2
  3. Rona

Rona Мама-йожик

4. ГаЛоЧкА

А який холодний червоний?

5. Akina

Не відкривається мені посилання :sad:
    Ще трошки розшифрую. Бо холодний-теплий +- ясно. По інших характеристиках:
    Яскравий - це чистий, спектральний колір
    akvariumnye-krevetki-spektr-sveta-265_1.jpg
    Світлий - той же чистий і яскравий, але з додаванням білого (наче фарба розбавлена водою)
    М"який - приглушеніший колір з додаванням сірого
    Темний - колір з додаванням чорного. От тут в пейнті побавилася:
    чисті-світлі-м"які-темні (2 і 4 - просто регулюємо яскравість (та що насправді світлота) вправо-вліво :), 3 - зменшуємо насиченість і яскравість)
    255.jpg

Тому @DesperateHousewife і @Марта2 - світла весна - це світлий теплий кольоротип. Головна характеристика - світлий, друга- теплий (тобто іноді можливі і дещо холодні кольори, головне щоб вони були світлі - щось типу тогож рожевого кварцу і сереніті блу). Але колір має бути саме світлим, ні в якому разі не м"яким (сіруватим) - тобто та ж акварельна фарба але з додаванням крапельки води :)
    Така ж історія з іншими кольоротипами, де температура - другорядна характеристика: темна осінь має деякі темні досить холодні кольори, м"яка осінь і м"яке літо, яскрава зима і яскрава весна перекликаються і не всі їх кольори відповідають температурі сезону. Але не "увлєкаємося" дуже і таки не забуваємо і про другорядну характеристику - переважна більшість кольорів будуть теплі чи холодні, просто в палітрі є деякі вийняткові барви :)

Останнє редагування: 29 Березень 2016
  6. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В невеликих дозах на мій погляд добре.

З цієї статті найменш вигідно точно буду виглядати в м'ятному, бузковому, какао, синьому. Осінь ніби відпадає. Цікаво, бо якраз маю зимову куртку кольору лайма, як на картинці, то багато хто казав, що дуже пасує.
    За пораду дякую, бо я то так буквально сприйняла про прикладання куска тканини до обличчя:)

• Подобається Подобається x 1
  7. Akina

Класти бажано на груди але близько до обличчя (так я футболка) - тоді добре видно якого кольору тіні тканина кидає на підборіддя і обличчя вцілому :)

8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Вікторія, то моя основна характеристика - темний, тобто кольори в більшій мірі мають бути темними? :scratch_one-s_head:

9. Akina

Угу. Якщо ти одягаєш, наприклад блузу, жакет і брюки - то світлим має бути хіба щось одне:) Якщо одягнеш сукню якогось найсвітлішого кольору зі своєї палітри - все одно бажано доповнити темнішим - прикраси, туфлі, макіяж, ремінь...
    У світлих навпаки :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Той в якому є відлив синього/фіолетового точно. Жовтявість- теплий.

Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk

11. Rona

Rona Мама-йожик

image.jpeg
    @ГаЛоЧкА мої ось холодна палітра, але вона ще й приглушена чуть

12. Jusi

Jusi Ловець емоцій

@Akina, а як же весільне плаття? :cry:

13. ГаЛоЧкА

В мене було кольору Шампань з бузковими аксесуарами

14. Akina

Шампань (або молочний на крайняк) обов"язково темно-синій, бордовий, темно зелений, бірюзовий, коричневий... пояс, сережки (можна ще букет і туфлі :) ). То не лише темних стосується, а і яскравих - їм (навіть в правильних "білих") теж треба додавати кольору.
    Я якось підсвідомо до того в свій час "дійшла" :girl_crazy: ще навіть не знаючи свій кольоротип бо на своє весілля одягнула молочну сукню з червоним поясом, намистом і туфлями .

15. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а хіба весільне плаття має бути конче атласно-біле? може ж бути кольору слонової кістки, шампань, навіть світлі бежеві відтінки.
    2016-03-29_153016.JPG

16. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та це зрозуміло, я про те, що мають бути темні аксесуари :girl_in_dreams:

17. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а, видно першопочаткове питання про аксесуари прогавила

18. Akina

А то що зле? І то так, перше-ліпше - є і гарніше :)

19. Багіра

Багіра Well-Known Member

ой, ти знаэш, я може не стыльки підтип хочу, скільки палітру отак підібрати, щоб збоку хтось глянув, бо я як і писала ,не завжди обєктивно себе оцінюю, хочеться виокремити з палітри підтипу більше свої кольори
    крім того мені видаєтсья, що я якась суміш)) бо на отій межі яскрава весна і зима, але в сторону весни, бо і підтон шкіри мені теплий, і колір очей ,і вени зелені, а тоненькі в декількох місцях фіолетові)) але оте темне волосся дуже збиває з пантелику, бо якщо таки яскрава весна, то абсолютно не типова)

• Креативно Креативно x 1
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

і ще додам)
    щодо кольорів то не знаю що сказати) бо електрик чи жовтооранжевий мені норм, ну от холодний кислотний електрик може дійсно не дуже пасує, насичені темніші, хоч на пару тонів, сині мені пасують що холодні, що теплі
    жовтооранжевий, на його фоні підкреслюютьсяя всі мої теплоти, але чи від того мені краще, хз))
    білосніжно білий певно просто не дуже прикрашає, (от подруга моя, вроді якась осінь, глибока чи тепла, коли міряла сліпучо білу весільну сукню, то було чітко видно, що нєєє, в неї якось всі недоліки/нерівності почали в очі кидатися, в мене не настілкьи з білим, десь 50 на 50)
    саме тому я і не вважаю себе зимою, я б в білому мала бути королева тоді)) але з ним важко дивитися на лице, йде той сильний контраст з волоссям і складається враження, що пасує або нічо так

• Креативно Креативно x 1