Кольоротип нашої зовнішності (зима-весна-літо-осінь)

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем Akina, 20 Травень 2015.

1. Altera

Altera зачарована птуха

ага, Rona, Вам до-о-обре, Ви літо благородне (так ніби?), а от ми з Megerinda-Весни!
    Ну я розумію, весна - дєвочка-пріпєвочка, рожева цукерочка, флірт і бантики.
    Ну але зріла цьотка??!! В помаранчевому?? В Салатно-зеленому?? А фасони того щастя які повинні бути? А взяти їх - де?
    Весна, я так розумію - це щось таке..романтично-жіночне, томний взгляд, м"які лінії, шовки-кашеміри, квітковий прінт, рюшечки! (о боже!!)
    В мене ідеальним одягом на всі випадки життя було супер лаконічне плаття футляр, а тепер мені сайт Красота, вдохновленная природой пропонує "платье из блестящей парчи с украшенным перьями подолом" (МАМА!!!!)

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  2. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

нє, ну фільтрувати бздури і відчувати себе то таки треба.
    Наприклад. Є ж тут і лаконічні плаття для кобіти а не дівчиська.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Rona

Rona Мама-йожик

@Altera і шо мені з того "благородного" Літа? В мене була схожа реакція на Вашу, я люблю все розтріпане! Яке нафік благородство? Як мені вписати моє мілітарі-бохо-етно в оце "благородство" і спокійні кольори???
    Та пішла я в пінтерест і почала переглядати свої ж папки зі своїми стилями одягу і, о май Год! Майже всі вони в кольорах якраз Холодного (Справжнього) Літа! І мої такі улюблені малиновий, бурий, смарагдовий - теж з моєї палітри! А моя любов - глибокий сірий!
    --- дописи об"єднано, 1 Червень 2016 ---
    Mom is happy, everyone is happy! Humana Вам в поміч :)
    @Altera оця пані вміє носити яскраве елегантно http://galantgirl.com

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

приєднуюся до клубу:d23:
    поділіться своїми скарбами, будь:girl_blush2: ласка. бо я поки трохи в роздумах...

5. Altera

Altera зачарована птуха

ну та справа не у формі, а в кольорі. Навіть супер лаконічне плаття жовтого (зеленого, помаранчевого etc.) кольору (така велика яскрава пляма) на дамі "бальзаківського віку" дивитиметься, м"яко кажучи, трохи дивно.
    (а твердо кажучи - я собі такого дозволити точно не зможу :)
    дякую, піду вчитися жити :)

6. Rona

Rona Мама-йожик

Ось папка з Літом Холодне/Справжнє Літо
    Поруч є папки з різними стилями, я їх трохи почистила, аби і кольоротипу відповідали, та цікаві поєднання одягу все ж залишила

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Rona

Rona Мама-йожик

@Altera а якщо цій дамі це личить? А якщо вона в несвоєму кольорі виглядає значно старшою і хворобливою? Це лише колір. І якщо в ньому зовнішність розцвітає, то що тут поганого?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. Руда Лисиця

а ніфіга!
    Martha Rodgers - Пошук Google
    Ідіть по лінку і дивіться, як органічно виглядає кобіта в віці і яскравих кольорах.

Color Type: Warm Spring

і мій кольоротип ))
    Color Type: Warm Autumn

Останнє редагування: 1 Червень 2016
    • мімімі мімімі x 1
  9. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

мама дарагая:girl_crazy: як в тому розібратись. З чого почати визначити свій колоротип? Може є який тест? вчора почала читати тему і дуже мене зацікавило. Але я навіть не можу оприділити якого кольору мої очі. трохи зелені, трохи сірі, місцями коричневі. Ну і волосся- міліровка з тонуванням, але НІБИ теплий блонд. О, а може є програма де закидаєш своє фото і вуаля--- знаєш свій колоротип? хто знає- тицніть носом:girl_flag_of_truce:

10. Руда Лисиця

як показує практика, тести часто трактують неправильно. Особливо осені з сірими очима)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  11. Rona

Rona Мама-йожик

@wchasluva програма називається @Akina ;)
    Пишете їй в тему, домовляєтесь про визначення кольоротипу, це задоволення платне, та воно того варте :) почитайте відгуки

• Подобається x 2
    • Смішно x 2
    • Зе бест! x 1
    • Інформативно x 1
    • мімімі x 1
  12. Mansikat

Mansikat Well-Known Member

Якраз в тему мого сьогоднішнього спостереження: іду я по місту і розглядаюсь - що люди носять і шукаю свої (весняні) кольори (бо деякі з них мені теж такі трохи "важконосибельні" здаються), і що думаєте - зустрілись мені 2 зрілі жіночки (такі вже добре зрілі, поза 60) в ніжно-жовтій і ніжно-зеленій куртках, але таких чистих, весняних, думаю, класно, то щось моя інерція не дає мені так вдягатися, а на жінках - красиво! І ще трошки пізніше подумалось, що образ тих жінок трохи такий "європейський" був, в нас якось звичніше вдягаються "зрілі" жінки в щось тьмяне, темне.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Megerinda

Megerinda Active Member

14. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Якщо тепла весна заяскрава то навіщо тоді ще й в яскраву іти? там ще яскравіше :girl_wink:. Я вже морально готова що у 80 буду виглядати отак
    (вона ще й бохо любить :girl_crazy:як і я) і чесно, мені буде чхати що там "годиться\негодиться" поважній пані носити. Чого і всім бажаю. Життя одне, давайте себе любити :) Якщо сильно хочеться ідіть в теплу осінь, але не дивуйтеся що накинете собі тим ще пару років (бо у весен від осінніх кольорів обличчя сіріє). Яскравий одяг на яскравих кольоротипах виглядає абсолютно доцільно! Чому всі хочуть замалювати "таке сіре-русе невзрачне волосся в щось яскравіше" але при тому ходити в сіробуромалиновому бо то "пристойно"? Парадокс :dntknw:
    Капець, любіть себе! Як не ви себе полюбите то хто? Та ще жити і жити, експериментувати, кайфувати, дивувати, вражати, закохувати в себе... і ще тисячі речей, але для того треба закохатися самій в себе для початку і прийняти з усіма красивостями і "недоліками".
    якраз часто в м'яких кольорах. А тепер уяви як поєднати бохо і яскраву весну :girl_haha:коли я нарешті за свій гардероб основатєльно візьмуся ото буде буйство :d23:
    На дамі бальзаківського віку яскравого кольоротипу не дивно. А взагалі в палітрі є дуууже багато кольорів і "пристойних" у будь-якому розумінні. Не хочете жовтий і зелений - є бірюзовий, сірий, синій, фіолетовий... Додавайте хоча б яскравих прикрас і аксесуарів.
    Дай я тебе поцілую.:girl_in_love: А я про що? Ганяйте, дівчата, час від часу своїх тарганів щоб не засиджувалися:girl_impossible:, розглядайте людей і фотки в інтернеті неупереджено (бо ми часто бачимо лише те що хочемо побачити, тому помічаємо всіх "городскіх сумашедших" вдягнутих як папужки, але не помічаємо стильних і вишуканих пані статечного віку так класно одягнутих о, Боже, в салатове і коралове!), боріться зі стереотипами! А то "рожеве і жовте - то тільки для садочку", "мені в 40 вже треба лягти і закопатися, а до того ще бажано вдягнути коричневе і бордове щоб "як годиться" (єслі шо то коричневий і бордовий навіть до білих тапок не дуже пасуватимуть:girl_haha:) ".
    Ви чо? Визначайтеся. Або бути красивою, любити себе: масочки, укладки, манікюр, гарний одяг (правильного кольору і фасону! а не шонебудь аби не гола і пристойно), або навіщо прихорашуватися взагалі?

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  15. Akina

Найточніший тест - драпінг - збираєте вдома купку відтінків кожного кольору (червоного, синього, білого...) яскраві і приглушені, холодні і теплі і почергово прикладаєте перед дзеркалом до себе без макіяжу при денному освітленні. Алгоритми десь описані в першому повідомленні теми. АЛЕ для цього треба відкинути упереджені думки що "зелений мені пасує, а жовтий взагалі ні", бо усіх кольорів є купа-купезна різноманітних відтінків (теплих, холодних, темних, світлих, м'яких і яскравих).
    Не плутайте колір одягу і стиль одягу :) Ви цілком можете носити улюблену сукню-футляр (чи сорочки і джинси), але не чорну чи бордову а фіолетову, теплосиню, червону і далі по списку.
    Ще два слова до дискусій недоцільності яскравих кольорів. Знаєте що зазвичай кажуть власниці м'яких кольоротипів "ой, все таке сіре і невзрачне, а я яскравого хочу" :girl_haha:А насправді за рахунок цікавих комбінацій м'яких кольорів можна досягнути надзвичайно цікавих і яскравих образів, точно так само як власниці яскравих кольоротипів завжди можуть допасувати свій одяг одночасно і до своєї контрастної зовнішності і до строгих рамок дрескоду\цензури і т.д. Все в наших руках! :)

• Подобається Подобається x 5
  16. Altera

Altera зачарована птуха

вона мені не заяскрава, а..затепла:girl_crazy:
    Нє, ну правда - у яскравої весни більше синіх відтінків, м"ятно-лавандових, повно сірих, рожевих (майже холодних:girl_blum:) - мені таке легше пережити.
    То як насправді - можна мені втуда чи не варто?
    А ще як волосся в темніше зафарбувати? Вистачить"яскравості" чи то буде притягнуте за вуха?

та чо-чо..Будем по-троху..:connie_pull-pigtailАле страааашно!:girl_cool:

17. Altera

Altera зачарована птуха

Sagittarius.jpg
    якось тако? :)

18. Akina

Оце точно ужос :girl_crazy:і як на мене перебор.
    Для себе вже вивела в принципі алгоритм: яскраві кольори на сірому (чистому), чорному, темнозеленому фоні, вони трохи "облагородять" той дурдом форм бохо і яскравих кольорів. Ну і взагалі петриківський розпис то моя давня любов, а прикладів одягу в стилі бохо у таких кольорах отак з розгону не знайшла тому поясню так :)

Тобто, як на мене, отой сарафан мав би бути якогось досить темного кольору але з яскравою вишивкою або намистом на ньому, а футболка оранжева і смужки внизу хай би лишилися кольоровими
    Ну отак нашвидкоруч, правда вже менше схоже на ку-ку? :tease:але при тому пасуватиме яскравим кольоротипам (можна і краще придумати якщо посидіти над тим трошки :) )
    Sagittarius.jpg

Останнє редагування: 2 Червень 2016
  19. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Це Ваші особисті стереотипи, м'яко кажучи. :)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Akina

Тут така штука, яскрава весна вона ж не тільки яскравіша за теплу, вона і толерантніша до холодних кольорів. Синій електрик кидає помітну синеву на обличчя теплим кольоротипам, тоді як у світлої і яскравої весни то майже не помітно, за рахунок якраз отої не 100% теплоти. Згрубша можна сказати що у теплих кольоротипів наприклад 95% барв зовнішності теплі, а у отих "перехідних" яскравих, світлих, м'яких і темних лише 70% теплих (або холодних) і 30% холодних (або теплих відповідно). То і в палітрах відображено. Тому щоб теплій весні стати яскравою треба не лише додати контрасту (наприклад зробити світлішим обличчя і темнішими волосся і очі), але і якось гармонійно вписати оту холодну нотку. Як то втілити на практиці я поки не знаю :dntknw: