Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. Sunnyray

Sunnyray New Member

Відповідь: Косметика. Хто- яку??.. (2)

стоіть пів баночки уже с півроку після того, як почала користуватись міцеляркою від гарнье. Вроді і непогано змивала, але мені той запах був не дуже приємним, тому якщо порівнбвати ціну-обьем-якість, то гарньер звісно набагато краще

2. Ellelia

Ellelia Вереснева

Можу порадити вівьен сабо. Справді добре тонує, потрібно зовсім капельку, дуже економний розхід і ціна хороша. В мене за рік часу ще не закінчився, при майже щоденному використанні. Можете в неті прочитати про нього відгуки.

Надіслано з мого GT-S7272

3. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дівчата, дякую за те, що порадили мені міцелярку від Гарньєр.:girl_spruce_up:
    Супер штука, косметику змиває чудесно і найголовніше швидко, не пересушує. Тільки я ще потім змивала водою, бо трохи липкість була на лиці.

4. Insolence

Insolence Living The Dream

Во-во. Маю теж суху скуру і не тільки "літца". =)) Тому мені тяжкувато підібрати догляд.
    До речі, зранку спеціально глянула, у мене міцелярка гарньє мейд ін Поланд.
    А про міцелярку Лореаль, то мимо мене. Погано змиває і ще якісь там мінуси, вже й не пам*ятаю.

5. Gentle

Gentle Well-Known Member

Оскільки теми про бюті-блоги ми не розпочали, дозволю собі запостити сюди - дуже позитивне відео
    Загалом дуже довге відео, треба тільки суть зловити :)
    До речі, Кригіна нікого, крім мене, не підхарює? От останнє відео її мене взагалі вбило, людина, яку користується шампунем за майже 100 баксів буде розказувати про те, що народні маски для волосся абсолютно неефективні. Відключила коменти під відео, регулярно рекламує свої кригіна-бокси і мега-дорогу косметику... Напевно, відпишусь від неї, тим більше, що я по типажу зовсім інша, а такі поради дає практично кожна блогерка з більше ніж 100 тисячами підписок.

Останнє редагування: 28 Жовтень 2014
  6. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Залишу тут свій відгук про олівець для очей, купила олівчик фірми Флормар
    хоч заявлено, що він водостійкий ,то це ну зовсім деза, підходить більш для розтушовки, смокі і чогось подібного, бо чіткі контури скоро втрачає, шкіра на повіках у мене не жирна. За свою ціну цілком нормальний і економічний.

7. Insolence

Insolence Living The Dream

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

Маю для брів тієї фірми. То можу сказати що ціна і якість того гідні. Не дорого і олівчик досить так нічо.

9. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Власне читала статю на тему "На яких засобах у косметичці можне зекономити" (дослівно), власне олівці для губ і очей були серед цих продуктів.

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

11. kraplynka

kraplynka реалістка

Віднайшла свою стареньку помаду ISADORA. Давно гадала, що загубила. Вразило те, що на відміну від бюджетніших (тієї ж Лореаль, Мейбелін) вона з роками абсолютно не змінила своєї текстури і властивостей на губах. Зазвичай інші згадані з часом стають наче сухіші, починають "забиватися" у складки на губах, а тут - все ідеально. І відтінок такий класний - червоний із теплим золотистим відтінком (не перламутром).

12. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

з бюджетних можете пошукати в Інглот - в них є така кольорова гамма, плюс стійка і матова.

13. Virner

Virner Well-Known Member

Купила туш Lumene для чутливих очей і ще навіть не малювала, а вже очі печуть:)
    Побачимо як мені буде...Бо вже 2 місяці нічим не користуюсь. Може хтось користувався такою - туш в синій упаковці, пише, що з арктичною волошкою?
    Ще б якісь тіні теж для чутливих очей:girl_in_dreams:

14. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

маю такий також. До того купувала Eveline. В мене він завжди відбиваєтся на в повіці. якщо ж нанесу базу, то хоч якось рятує ситуацію

15. fiesta

fiesta Well-Known Member

Маю сертифікат в Інглот. Що порадите там вибрати?

16. zetta

zetta Well-Known Member

Дівчата хто користується тінями , де найкраще куплЯти MAC ? Або ше шось таке нормальне .

17. orange girl

orange girl Well-Known Member

Мала їхню помаду і пару блисків для губ, - то непогані були. Можете спробувати :)

18. Antivirus

Antivirus Well-Known Member

Зі свого досвіду з Інглот я б радила помади - не сушать губки, гарно лягають, відносно стійкі. Мала ще олівці для губ, то не всі підійшли. Точніше зі всіх підійшов тільки червоного кольору - гарно малювався, чітко. А олівці світлих тонів не могла розмалювати. Купила якось тіні в них, то мала алергію((( Більше не ризикувала. Ну і кольорова гамма лаків там велика. Раніше тримались, а як зараз не скажу, бо авно не купувала.

19. olenushka

olenushka New Member

Косметика Інглот мені теж дуже подобається: помади, які ніжно лягають на губи, розсипчата пудра - теж рівномірно наноситься на обличчя. Щодо тіней: алергії не мала, але водночас вони швидко осипались. Єдині тіні, які тримались цілий день - це Мері Кей.
    Хотіла поділитись: недавно відкрила для себе французську марку по догляду за волоссям Phyto. Маючи тоненьке волосся, яке ще й швидко жирніє (а після вагітності просто посипалось), мушу сказати, що шампуні і маски цієї фірми- просто вдала знахідка для мене. Дівчата, а хтось користувався фарбою Phyto?

20. Ellelia

Ellelia Вереснева

А я зараз користуюсь італійськими проф. засобами для волосся RLine. Після блонду волосся було в жахливому стані і тому порадили оцю фірму для відновлення з аргановою олією і кератином. Я в захваті! Наскільки швидко волосся відживилось! Мягке, блискуче( дехто навіть питався, що то за лак на волоссі, що воно так блистить:), розсипчасте. Мию голову, так як і мила, тобто на жирність не впливає. Маю маску, шампунь, кондиціонер-спрей і ще треба взяти олійку. Хороша ця серія.

Надіслано з мого GT-S7272