Косметика. Хто- яку??.. (2)

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем Іруся, 4 Серпень 2007.

1. orange girl

orange girl Well-Known Member

Користуюся зараз такою міцеляркою - Очищуюча Міцелярна вода 3 в 1 L'oreal Paris для сухої і чутливої шкіри

Вона не двохфазна, але мені дуже подобається: добре очищує, не залишає відчуття липкості/жирності. Правда мій щоденний макіяж це туш та пудра, рідше - туш/олівець для очей/пудра, рум"яна, і дууже рідко користуюся тінями тепер, тому не знаю, як би вона справлялася з "повним" макіяжем очей.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

дякую за наводку:girl_claping: сьогодні опробувала. трохи дивна двохфазка, але ланкомівську туш, яку дуууже важко змити, і олівець змила за раз. я сильно довольна "роботою" і ціною засобу

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

а чим дивна?))

4. MorsImmortalis

з мого попереднього досвіду мала би бути жирніша. типу як олійка, а ця нагадує бензин)) це суто по відчуттях. змиває добре і не смердить:connie_pull-pigtail

5. maty

maty Well-Known Member

Дівчата,якими олівцями для очей ви користуєтеся? пробую різні-дуже швидко розмазуються...чи краще брати підводку?чи я щось не так роблю? Колись брала будь-які,проблем не було.А за 8 років декретних відпусток напевно розівчилася робити макіяж...розкажіть, як ви підводите очі:girl_blush2:

6. deatheater

deatheater Well-Known Member

А Вам потрібні такі, щоб були м'якими та краще тушувались чи для чітких ліній/ стрілок, відповідно і сам олівець буде твердішим.

7. Lysenia

Lysenia Well-Known Member

Я зазвичай беру Буржуа водостійкий, дуже добре тримається. Але треба уважно дивитися, бо звичайний (не водостійкий) буржуа дууже розмазується.

• Інформативно Інформативно x 2
  8. Materynka

Materynka Well-Known Member

Ті, що м"які, то каяли, вони типу для розтушовки, для smoky, для підведення слизової. А є ще якісь гелеві, то вони стійкі. А можна олівцем зробити стрілку, а тоді зверху стрілку навести підводкою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Khoma

Khoma Member

Хороший маркер -олівець лореалівський, але то для стрілок.

Надіслано від мого HTC Desire 200, використовуючи Tapatalk

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Panna Land

Panna Land Well-Known Member

А мені коліжанка подарувала чудо-олівець для очей Herbal Kajal від Himalaya, з касторовою, мигдальною олією та ще з багато різними натуральними інгредієнтами. Я навіть не могла подумати, що таке буває))

kajal_surma_dlya_glaz_c.jpg

• Подобається Подобається x 3
  11. maty

maty Well-Known Member

ні я не розтушовую,підводжу верхню повіку .

12. Talya

Talya Well-Known Member

а хто якими консилерами замальовує недоліки під очима. закінчується мій роллер від гареньє. хочу щось спробувати, щоб було легкої консистенції, не забивалося в шкіру і не перевантажувало її. що порадите?

13. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Мій консилер-фаворит останні пару років - консилер Artdeco. Має досить широку гамму відтінків і гарно лягає, замасковує те, що треба

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Раніше дуже любила цей лайнер, а потім спробувала такого ж типу Kate von d і ні на що його не проміняю. Ідеальний для стрілок.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Мені подобається Mac moisturecover

16. Ellelia

Ellelia Вереснева

Мені подобається Мейбеллін Афініттон. Хороший.
    Наразі домальовує свій Вівьєн Сабо, теж мені дуже підійшов, чудово все замасковує, але ще раз не куплю, бо Россія виробник, купила була вже давно, а ніяк не закінчиться.

От теж хочу щось нове спробувати, але щоб ціна не захмарна і економний щоб був.

• мімімі мімімі x 1
  17. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

З тою косметикою будьте обережні, в їх складі може бути канцероген формальдегід (перечитайте склад, хоча вони можуть його просто не вказати). Колись купила їх шампунь і він був в складі, а на сайті їх то питання уникають, може вони вже і не зазначають його в складі, але я їх косметики після цього не купую.
    Тут колись піднімали тему основ під тіні. Я раніше мала "Вівєн сабо", але вона скоро скатувалась, не дуже подобалось наносити пальцем, тверділа в упаковці, ще й російська косметика. А без основи тіні в мене скочую ипться дуже швидко (шкіра повік жирна). Купувати дорогу основу не хотіла, і спробувала Beauty UK [​IMG] , ціна бюджетна є в Космо (пишуть що косметика англійська, але виготовлено в Тайвані). І мені підійшла - тіні на цій базі тримаються добре, наноситься аплікатором, спочатку здалось що трохи стягує, але перед нє. наношу крем і все добре, так що можна спробувати. І пудра їх BeautyUK Compact Face Powder мені теж сподобалась - нормальна пудра, без явних мінусів, на підхват може бути). А от помади їхні мені навіть в магазині не сподобались, цікаво може хтось ще щось пробував з тої фірми, як враження?

Останнє редагування: 7 Лютий 2015
  18. deatheater

deatheater Well-Known Member

Для таких цілей використовую олівець від MAC. Дуже задоволена.
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---
    Дуже подобається від ysl. Але останнього разу вирішила спробувати від кларанс. Там об'єм більший і вистарчає на дууже довго. Рекомендую. Щоправда з відтінками трохи біда.

• Подобається Подобається x 2
  19. Khoma

Khoma Member

так, то такий він як маркер

Надіслано від мого HTC Desire 200, використовуючи Tapatalk

20. MorsImmortalis

Estée Lauder Ideal Light. дуже класний. легко наноситься, не забивається в складку повік і добре перекриває недоліки + має мікроблиск. об"єм 2,2 мл. користуюсь щодня з серпня і ще не закінчився. знову братиму його ж

• Зе бест! Зе бест! x 1