Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

Тема у розділі 'Бізнес-леді', створена користувачем viltis, 29 Січень 2010.

?

Моя зарплата

1. заслужено висока

26,0%
  2. незаслужено низька

48,5%
  3. а що це?

25,5%
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Кожному по заслугах,або рівень нашої зарплати

То Вам з колективом не повезло, чи колективу щастячко підвалило? [​IMG]

2. syavych

syavych Well-Known Member

Одного пункту бракує - Заслужено низька ;)

3. pelagiya

pelagiya New Member

мені, звісно, не пощастило. після університету - і на державну службу... жах )))

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

ви знаєте, певно як заключеня, роблю висновок.
    як і Чортеня вважаю, що кожен пише залежно від того де вчився і як вчився.
    певно комусь знання з ВУЗу ніц не дали - того й має таку думку.
    хтось вважав - що його викладачі - нуль, і пішов працювати з 1 курсу, і диплом для галочки
    когось батьки заставали - і той вважає, що то мода на вищу освіту....
    тобто все суб'єктивно.
    я певно мала суперових викладачів, найкращий ВУЗ, і отримала спеціальність , яка є на 100 % моєю. і навчили мене ще у ВУЗі - що як і де. і на практиці - я застосовувала свої знання одразу, не зважаючи що я була лише помічником на першій роботі, але тим не менше - коли я звільнялася - головний бухгалтер вже тоді сказала - що я буду дуже хорошим фінансистом.
    я досі поважаю усіх людей, які мені викладали, я горджуся , як це не пафосно, що я випускниця саме цього ВУЗу. і вся ця економіка в моїй голові - це тільки заслуга моєї освіти насамперед

п.с. дискусія була цікава.:girl_claping:

5. levandivka

levandivka З яйцями...

То в гілку про ворожок пасує.
    Нє?
    ЗІ: збулося? [​IMG]

6. Hruska

Hruska Well-Known Member

Так, насправді дуже багато залежить від вчителів...
    Хто дарує освіту так, що аж хочеться вчитися, а хто "продає".
    п.с.: підтримую на рахунок дискусії :)

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

нєа. не пасує. бо ми разом 1,5 року попрацювали. було з чого робити висновки:girl_smile:
    а як ви думали? збулося однозначно.

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ну то вітання, головне щоб Вам було добре:) але ж не всі з Вашого випуску такої думки,комусь треба менше,комусь більше, то нормально
    а може ще Ваших здібностей,прагнень?;)
    я до того,що освіта в нас все ж недосконала, звісно потрібна,(жодного разу не писала,що диплом не потрібний,сама маю червоненький) але одним дипломом мудрий не будеш

9. Lidusha

Lidusha New Member

Я ще помітила для себе таку річ, що рівень інтелекту напряму відображається на доходах людини. Під інтелектом я розумію не суто академічні знання, а життєву мудрість, соображаловку, смікалку. Ще не зустрічала жодної тупої заможної людини.
    А іноді є люди, яки вродє би розумні, але якоїсь клепки їм в голові не вистарчає і вони через ту клепку ледве зводять кінці з концями.
    Ось така от в мене сьогодні філософська думка осенила:girl_crazy:

10. Siania

Siania Love Life

Кожна людина є мудра в якійсь сфері. Я не зустрічала людину яка ні в чому не розуміється.
    Просто комусь таланить розумітись в бізнесі, як його вести, але він може взагалі не розумітись в комп"ютерах, телефонах і т.д. Якщо комп"ютери для вас - ваш хліб, то та людина тупа, бо вона в них не розуміється? Ні, бо вона заможна...
    А якщо людина розуміється на такому що не приносить прибутку...це ж не означає що вона тупа!
    І взагалі, не можуть всі люди бути заможними, мусить хтось замітати вулиці, працювати на будівництвах і т.д. Але вони однозначно не є тупими.

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Я вам скажу, що не всі розумні люди прагнуть покласти своє життя на збільшення доходу...

12. Kasia

Kasia Well-Known Member

абсолютно не згідна.

я хотіла бути власне бути студенткою географічного.
    але мені більше сподобалося на День відкритих дверей у Торгово-економічному. тому - економіка в моїй голові заслуга моєї освіти.
    і певно Квіткочка, я краще знаю, що в моїй голові , нє?:girl_smile:

13. Bilenjka

Bilenjka New Member

...А я зустрічала!!! Жах!!!:girl_crazy:
    Рацію маєте, але з необхідною поправкою: заможні і водночас мудрі (життєво, як Ви кажете) - одиниці (ну, може, десятки супроти тисяч інших "мудрих") - ті, хто надбали статки не просто тяжкою працею, але ЧЕСНОЮ!
    Тих же, хто просто вкрав, навіть якщо зробив це "вміло" (як наша "еліта", для прикладу: мільйони людей знають, а зробити проти того ніц не можуть), язик не повертається назвати мудрими.
    Бо життєво мудра людина має одну визначальну властивість: ЦІЛІСНІСТЬ особистості. А красти значить фальшувати, роздвоюватися. От і вся штука.

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я трошки не про то говорила,(більш про те, що освіту Ви здобували разом з енною кількістю людей,але для кожного вона має різне значення,як хтось тут писав,кожен по різному вчив, бо кожен по-різному сприймає інформацію,кожен витрачає різну кількість часу і по-різному прикладає зусилля, хтось має глибше,а хтось більш поверхневе розуміння речей і т.д.) але хай буде, бо
    в чужі голови не прагну лізти;) якщо стверджуєте, що економіка в голові-то заслуга виключно Вашої освіти, то так воно і буде

15. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Дівчатка, у нас завжди є вибір - не погоджуватись на певні умови праці в тому числі і зарплату. Основне не те що тобі кажуть на співбесіді, а те як ти на співбесіді себе поставиш. Ми чомусь звикли що нас на роботу беруть, а не ми на неї приходимо. Як правило у великих компаніях, зразу усіх козирів не викладають, зарплату тисячами та відпустки місяцями. Насправді зарплата може бути маленька, а система бонусів та соціальні пакети такими шо закачаєшся, але ми почувши про 1000 - 2000грн., зразу крутимо носом та гримаємо дверима, а оснвного так і не взнали. Звичайно із усього є винятки, сама така - працювала за двох, а отримувала за половину, але зараз переконана шо винна була сама, так якось зручніше було нарікати та біткатись, але чогось нового не пошукати.

16. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

не згідна. Якраз у великих компаніях одразу на співбесіді можна дізнатися реальну суму своєї зарплати (я про менеджерів нижчої та середньої ланки) (в деяких малих теж, але там це дуже змінна величина, і часто залежить від ставлення власника - ІМХО, судячи з власного досвіду).
    І саме в великих компаніях все прозоро і з зарплатою, і з бонусами.

17. Lidusha

Lidusha New Member

Розумними я би їх також не назвала...

18. Siania

Siania Love Life

А хто для вас тупа людина?

19. bilo4ka

bilo4ka Well-Known Member

мені сподобався вислів, який я почула в якомусь фільмі: ти багатий не тому що ти такий розумний, а тому що хитрий і наглий!

20. Bonita

Bonita Member

Чесно кажучи ваша логіка, мягко кажучи дивна. Судячи з таких висловів, то людина яка працює на посаді прибиральниці, продавщиці, або на малооплачуваній посаді є не мудрою???? Не в обіду сказано, але саме такі думки і здаються тупими, цікаво якби всі були багатими і добре заробляли хто б тоді прибирав вулиці, продавав в магазинах, а саме основне вчив наших дітей (вчитель нажаль заробляє не дуже багато)??? Чи всі будуть при баблі, а жити по вуха в г...???
    Доречі про розумних і багатство, маю знайомих які є дуже багатими людьми, так вражаючим розумом і тим-більше інтелектом там і не пахне, хитрістю, підлістю і ще цілим букетом не дуже порядних якостей, ось який аромат. А взяти великого мера Києва Льоню космоса, теж багатий мужик, а судячи з його поведінки і виразу обличчя грандіозного розуму там явно немає і ніколи не було.