Краса вимагає жертв? (Побічні ефекти пірсингу, проколювання вух і т.д.)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Веселка, 18 Квітень 2007.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

Відповідь: Краса вимагає жертв? (Побічні ефекти пірсингу, проколювання вух і т.д.)

порадьте хорошого рефлексотерапевта!

мені в дитинстві проколювали вушка, медсестра вроді... то одне добре вколола, а інше не вдала... мене почало дуже боліти зразу.. потім вона його ледь "доробила" і позатягували мені золоті кульчики... біля одного вуха в мене багато років була гулька біля проколотої дирки... потім розсмокталася...
    а от зір в мене поганий... і не знаю чи через той інцидент, чи по спадковості чи через ще якісь причини...

• Подобається Подобається x 2
  2. Dana K

Dana K Well-Known Member

Відповідь: Краса вимагає жертв? (Побічні ефекти пірсингу, проколювання вух і т.д.)

Мені перші дірки проколювала в дитинстві медсестра, ніби все нормально, тільки над дірками є якісь маленькі гульки вже купу років, що воно таке -- не знаю. У 18 років коліжанка колола ще 2 дірки на 1 вушку -- зажило без проблем.

А нещодавно помітила, що золоті сережки в моїх вухах чорніють....

• Подобається Подобається x 1
  3. Darcy

Darcy Well-Known Member

Проколола пару років тому ще 2 дірки у вусі, наче все нормально, щоправда, заживало довго, майже 2 роки. Одна з дірок була на хрящику, заживала гірше і довше. тому протирала розчином прополісу (здається...). Якщо довго ношу сережки, то трохи починають боліти, деколи роблю перерви.
    хотіла пірсінг у носі та на брові.... та потім уявила, як це буде виглядати, скажімо, через 30 років. навіть якщо не носити потім сережки, дірка не заросте ідеально, і це буде виглядати жахливо. особливо у віці, коли шкіра вже не буде такою пружною.... тому передумала.
    а на рахунок пірсінгу в пупку - чула, що це небезпечно, а особливо - при вагітності...

4. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Маю також одні золоті сережки від яких вухо чорніє, носила перевіряти чи часом не підробка, але сказали золото. Дивина якась.
    А одногрупниця була зробила собі пірсінг на брові, тішилася десь місяць часу. Одного ранку встала, а кульчик на подушці. В неї відсохла та шкірка, і кульчик відпав, просто шкіра відмерла. Зате тепере шрам має на брові. :)
    Так, що раджу подумати перед тим як щось дзюравити у своєму тілі.

5. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Пару дірок одразу у вусі неможна робити, треба зробити одну почекати нехай заживе добре, тоді другу, і т.д. Мені колола мама сама дома протою циганською голкою, спочатку одну, потім другу, зір не погіршився, скоро зажило, але любий метал крім срібла носити неможу :no: а так хочу...
    А перші дірки які я колола в салоні дууууже довго заживали, та ще й гноїлися.

6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а у мене був пірсинг в пупку, носила до 9 міс., не мішало зовсім, але мінус - тепер, коли все стало на свої місця, той пірсинг не по центру став, якось так шкіра змістилась, чи що.....Так що все-таки не варто то носити під час вагітності, ніби і не мішає, а може получитись як в мене. Щодо сережок у вухах, то нормально переноситься і срібло і золото. Зараз золоті, ніц не мішають. Читала, що золото якось наваіть очищує, чи що....

7. katrinka

katrinka Well-Known Member

мені прокололи вуха, приблизно у три рочки. цю процедуру я добре пам"ятаю, але у хорошому розумінні. проколювання робили спеціальним пристроєм, зовсім не боляче, вушка зажили швидко і без проблем.з цими дірками не маю проблем із заростанням, загноєнням.
    другу пару дірок проколювала на другому курсі університету, проколювала в клініці, але голками спеціальними, заживали довго, якщо вийняти сережку дірки швидко затягуються, потім важко впхати сережку.....і запалення якось було в тій другій дірці
    можливо ще багато залежить від способу проколювання???!!

8. GRACE

GRACE New Member

В мене теж організм не сприймає ніякого металу крім золота, навіть годинник мусить бути або золотий, або stainless steel . Навіть коли якийсь металічний гудзик торкається тіла, відразу робиться почервоніння. Чому так- не знаю, може в метал додають шкідливі домішки.:girl_sad:

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

в мене аналогічна ситуація
    мені проколювали з пістолета...зажило все дуже швидко...

10. Олька

Олька Well-Known Member

мені вуха прокололи в 6 місяців, потім в класі 8 чи 9 я сама собі проколювала, так що на одному вусі маю 4 дирки, а на другому 2. Я колола звичайно голкою, памятаю, боліло дико, кров текла, я це робила втіхаря, щоб ніхто не бачив, а коли мама побачила, то вже було пізно щось казати. Тепер я би ніколи в житті цього не зробила... Не знаю, мені здається, що після родів в мене щось змінилось, якщо раніше я могла сама собі уколи робити, то зараз як бачу голку чуть не падаю, а про проколювання вух, то взагалі мені не віриться, що я таке могла колись зробити....

11. Dana K

Dana K Well-Known Member

А підкажіть, будь-ласка, де у Львові тим пістолетом проколюють...

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ой, а яв Універі бажаючим булавкою проколювала вуха. Зараз би того точно не робила:)

13. Halina

Halina Well-Known Member

Я взагалі не можу проколоти вуха. Так боюсь :girl_cray::girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:.
    Ще коли була в школі подарували кульчики. Так вони і до цього часу лежать.
    Не можу відважитись. Та й тепер і не хочу. Для чого мені?

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

точно знаю, що в косметологічній клвніці позаду оперного, в р-ні готелю "Львів", точніше не скажу - там ще неподалік тролейбусна зупинка - вхід збоку - маленька непримітна вивіска. Я коли собі пірсинг робила, то переді мною дівчині тим пістолетом проколювали :)

15. Knopka

Knopka Well-Known Member

В косметологійній клініці на Чорновола 100% проколюють, тільки там черги майже весь час, бо це державна клініка, попереднього запису, наскільки мені відомо, нема. Але з маленьокю дитиною може пропустять поза чергою, бо там до одного лікаря з різними питаннями приходять, не тільки вуха проколювати. А ще напевно в приватних кабінетах різних проколюють.

А я колись свою сестру буквально змусила мені так другу дірку у вусі проколоти :xaxa: Великою голкою... Воно не болить, але зараз я б так уже не ризкувала, бо тепер стала мудріша і знаю, що там купа нервових закінчень є, тому хай ті дірки спеціалісти роблять...

Останнє редагування модератором: 6 Червень 2009
  16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Пістолетом проколюють у Біш-компані, знаю точно бо мої подруги проколювали свої діткам з 6 місяців. І я там робила пірсинг в пупку, бо дуже вже його хотіла

17. Etoile

Etoile New Member

Читаю і дивуюся...ЯК можна робити з собою щось, добре не обдумавши і не знаючи, шо далі з тими проблемами робити...
    1-- ні один пірсер, що себе поважає, не буде нічого колоти пістолетом, бо то не прокол виходить, а "прорив". Від того і робляться "гульки"--келоїдні рубці, набагато частіше, ніж від спеціальної голки;
    2 -- ні в якому разі проколи не промиваються спиртом чи перекисом!!!(Є така штука, як хлоргексидин, коштує копійки. Та й пірсери переважно порадять щось додатково, якщо потрібно)
    3 -- в нас мед.сталь для пірсінгу ще не заборонена, по всьому світі дозволяється тільки певний її вид, дуже ретельно очищений (сумніваюсь, що в нас така взагалі є). Для першого пірсінгу застосовують переважно титан і біопласт. Ну і само собою, не треба вестися на низьку ціну базарних сережок, якщо є найменша підозра на алергію (я носила сама, але мені, тьху-тьху, абсолютно нічого не є і не було)
    4 -- сережку з пупка краще зняти ДО вагітності і заростити дірку, бо то--справа непередбачувана. Добре, як нічого не зміниться, а як зміститься? Розтягнеться?

Надіюсь, нікого не образила))

18. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Коротка історія про пірсинг у пупку.
    Знайомого дружина мала такий пірсинг. Літо, маршрутка, голий пузік.... невдало виходила, зачіпилася кульчиком за замок у дверях. Море крові, кульчик окремо.... (подробиці пропускаю). Вам то тре???

19. Муська

Муська Well-Known Member

В мене ще досі вуха непроколоті(мені 27 років) ,вот думаю,чи то я некрасива тепер без кульчиків ,бо ж "краса вимагає жертв) ,чи що.:girl_crazy:
    І "побічних ефектів" в мене нащастя не буде:girl_smile:

20. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Маю пістолет для проколювання вух,сама собі проколювала ним і нічого страшного! своїм знайомим проколюю,і ще ніяких випадків не було...