Краса вимагає жертв? (Побічні ефекти пірсингу, проколювання вух і т.д.)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Веселка, 18 Квітень 2007.

1. Текіла

Текіла Well-Known Member

Відповідь: Краса вимагає жертв? (Побічні ефекти пірсингу, проколювання вух і т.д.)

Цієї осені мене осінило))) І я вирішила проколоти ніс. Звернулась в салон, в центрі міста. Де мені ту процедуру зробили. Проколювали пістолетом і відразу вставили кульчик. Осяяння було миттєве, тому до того я про пірсинг не читала. І вже прийшовши домів, з кульчиком в носі прочитала що пістолетом не проколюють носа. А ще через день мене ніс почав боліти...і напухати...тому через 3 дні після проколу, зранку я опинилась на коперніка....і вже інший майстер мені 15 хвилин в носі длубав...намагаючись дістати той кульчик...а я кричала, бо боліло...От такий у мене був пірсинг) Зажило правда за 1 день і сліду немає.

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Відповідь: Краса вимагає жертв? (Побічні ефекти пірсингу, проколювання вух і т.д.)

маю трохи дірок (хрящ, пупок, брова) тож можу трохи про то все розказати.
    - якщо в вас погано заживають ранки, або погано заживали,гноїли звичайні дірки у вухах, то 99% пірсінг теж буде проблемним

-пістолетом проколюють ТІЛЬКИ вуха (мочку, хрящ). все решта спеціальними голками.

-кульчики для пірсингу в більшості зроблено з медичної сталі,яка є найменш алергічна. хоча дехто може мати алергію на багато металів. я наприклад крім срібла, золота і медсталі нічого носити не можу ніде.

-на рахунок промивання свіжого проколу. я сівй пупок промивала розчином фурациліну. моя ранка довго свербіла, сочилась і т.п. викинула ту фігню. промила пару раз перекисом водню, замазала левомеколем і за тиждень все загоїлось

- до речі, найдовше заживає хрящ вуха ( мій десь 1.5 року) і болить кошмарно, особливо на 3-4 день після проколу

3. easymark

easymark New Member

я колись проколола собі пупок. Воно було гарно, але взимку дуже незручно з одягом - усе чіплялося до нього, напухав він... то я зняла...

4. in todash

in todash Active Member

Збираюся з думками і сміливістю піти проколоти вуха. Не страшно колоти, - більше хвилює, що погано заживатиме, або можлива алергія на метал. Ну і начиталась страшилок, що і зір може погіршитись, і ше якої біди можна наробити, якщо проколоти "не в тій точці". Тому маю кілька питань, може хто допоможе порадою :girl_blush2::
    1) де краще колоти - в косметологічній лікарні/центрі чи можна обійтись звичайним салоном?
    (якщо хто знає хорошого майстра, або кому де файно прокололи, то прошу поділитись в пп чи карму)
    2) наскільки високий ризик, що при проколюванні пістолетом занесуть якусь заразу?
    3) чи може бути таке, що не зможу носити срібло (якщо ношу його на руках, алергії не помічаю)?
    4) ну і чи було з вами таке, що погіршувався зір після проколів, чи то все байки?

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

всяке може бути. колись я розказала знайомому медику що хочу проколоти брову. відповідь була приблизно така: ти настільки того хочеш, що ризикнеш всоїм зором?. так само і про пупок: вирішуй що тобі важливіше: пірсинг чи нормальне сексуальне життя? малесенька помилка і лишишся фригідною на все життя.
    ну і явирішила що нафіг мені ті проколи. тепер навіть кульчики не ношу.

6. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

:girl_yes2: таке враження, що вся голова пульсувала від болю...

від проколювання пупка????? Цікаво, а як тоді проколюють і живуть далі? ;)

7. nattsol

nattsol Well-Known Member

1) Перші 2 діри пробивав знайомий лікар (гг, ще й патологоанатом) голкою. А так ще 3 дірки пробивала в тату-салоні ( якось маю до них більше довіри) теж голкою.
    2. Вищий, ніж при проколюванні голкою: голки для пірсингу одноразові. В тату-салоні їх після розпаковування ще додатково стерилізували, про всяк випадок. До речі, майстер ще був у стерильних рукавичках, які розпаковував теж при мені.
    3. Важко сказати, буває всяке, тому після проколу радять носити хірургічну сталь.
    4. В мене після першого проколу зір погіршився, але від проколу то не залежало: в мене зір падав років з 6 і до 15-и, вуха пробивала в 13 (якраз на ДН). Ну і ще одне, я чула, що якщо попасти в "зорову" точку, то зір може і піднятися.

8. Made in USSR

маєте багато таких знайомих щоб розпитати?)))) бо мені теж цікаво))

9. terezka

terezka котяка-вишивака

а від носіння кульчиків теж можна стати фригідною? це як?

10. Made in USSR

блін, то вигадала не я. сказали що в області пупка є певні точки, котрі відповідають за чутливість. і якщо неправильно вколоти, то можна наробити біди.

11. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

А ще треба волосся збирати, бо буде як в мене - запалення. Заживав мій хрящ загалом десь 3 місяці. Остаточно десь за рік. Зараз я не відчуваю сережку, бо поставила собі такі. як ставлять в ніс - без застібки. От тепер прочитала про
    і згадала, що і в мене там сережка імєєтца:girl_haha:
    брррр, як згадаю....

Останнє редагування: 7 Січень 2013
  12. Galin Max

Galin Max Member

мені проколювали вуха в 13, в поліклініці голкою (не знаю, хто то був, мо патологоанатом ;) ). Не боліло, промивала перекисом, швидко зажило, на зір не вплинуло
    Другу дірочку в вусі мені проколюваа одногрупниця в гуртожитку. Видовище було ще те ;), але також все благополучно обійшлося.
    Більше нічого проколювати тоді не хотілося, зараз тим паче

---------- Додано в 09:53 ---------- Попередній допис був написаний в 09:49 ----------

а от в сестри мого чоловіка від проколювання вух почали з'являтися колоїдні рубці. Ледве їй то все позаживало. Пірсинг звичайно тут не винен, він лише дав можливість дізнатися про цю "особливість" організму

13. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в мене чомусь значно більше довіри в цій справі до татуювальників,які самі мають купу пірсингу і тату, бо вони відчули це на собі і досвід там огого.

п.с..мою брову проколювала знайома медсестра. в центрі на трамвайній зупинці)) крові було дофіга. ше якийсь дядечко підійшов і спитав "ви хоч спирт маєте?" ( в нас всьо було,окрім приміщення. ну не в кафе ж заходити:girl_crazy:
    зараз розумію наскільки я тоді була безвідповідальною. от тепер я би то робила в спецсалоні.

14. Vendy

Vendy Active Member

Мені проколювали вуха десь в 12 років. Проколювала сусідка (вона медсестра) голкою від шприца. Зразу одягла золоті сережки, точно не пам'ятаю, але здається швидко загоїлося.
    Носила і біжутерію, але вже давно, все було нормально, а от сестра не могла довго носити - гноїлися вуха.
    А в 16 років почав падати зір, не знаю чи пов'язувати це з проколеними вухами, чи може якась інша причина...
    Років 10 тому теж думала, може ще дирочки в вухах зробити, але батьки відмовили і добре зробили.
    Одна моя сестра проколола пупок, то казала, що боліло, але той біль був для неї приємний, може через те, що вона дуже цього хотіла.
    А я вже ніде дирок більше не хочу

15. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

В мене пірсинг в пупку, робила давніше в салоні, спеціальною голкою. Сережку поставили з мед. Сталі, а промивання. - перекись водню.
    Коли кололи не боліло, відчуття.... Наче палець колять щоб кров взяти))
    У вухах мала додатковий пірсинг, але щось не склалось , мала коротше волосся, яке неможливо було зібрати в хвіст, і проколи гноілись,
    Не мала як з тим вічно бавитись, потім зняла,забула і все затягнулось.

16. nattsol

зір може падати навіть внаслідок статевого дозрівання. а в 16 найімовірніша причина - перевантаження очей, наприклад, при підготовці до вступних іспитів (ну, курси, репетитори і т.п.)
    мене батьки теж спершу відмовляли, потім наче погодились, а потім сказали, що як матиму власні гроші, то щоб робила собі що схочу.
    що ж, у 24 роки зробила собі 2 додаткові дірки в мочці одного вуха і 1 в хрящику іншого, а планую ще мінімум 4 :)
    в планах ще татуювання, але досі не придумала, яке саме хочу)

17. CherryBooM

CherryBooM New Member

Маю 3 дірки у вусі. Проколола давно. Ще мала була))) так вот середня дірочка добре зажила, не боліла, проблем ніяких) а вот остання.. напевно в якусь венку потрапили, так як крові було куча) і десь пів року вона в мене загоювалась. найтяжче було те, що за сережку волосся зачіплялось (люблю волосся за вуха ховати) і боліло, боліло, боліло.. навіть гноїлось трохи. але потім загоїлось все. медичний плав зняла. і біжутерію чіпляла, але не на довго. завжди від біжутерії шкіра навколо дірок чорніла. зараз золото-срібло і проблем ніяких))) тьху-тьху)
    ще маю дірку у носі. то це просто щастя якесь) казали 1,5 місяці не знімати сережку, якою проколювали. а вона була досить таки величенька на мій мініатюрний ніс. було то перед Новим Роком) а я ж "зіркою" хотіла бути, так на другий же день після проколювання зняла сережку і вчіпила золоту)) десь тиждень мазала якоюсь бідою, яку мені всунули в салоні, все загоїлось надзвичайно швидко))
    якось було вночі вилетіла в мене з носу сережка, а до ранку дірка затянулась і не могла її назад всунути. довелось самій широкою голкою, яку в горілці викупала, проколювати)

18. Зануда

Зануда Well-Known Member

А я маю три дірки у вусі. Недавно зняла тих дві "бонусні" сережки і не носила, то за кілька днів затягнулися дірочки. Я їх 15 років носила(!) а вони ррраз і зажили. тепер думаю чи варто мені їх продзюравлювати чи най вже там...

19. nattsol

остання могла зачепити хрящик, а він, як правило, заживає півроку-рік. ще важливо чим саме пробивали.
    і ще одне: до повного загоєння рекомендується заплітати волосся так, щоб новий прокол був відкритий, інакше є якраз ризик гноїння.

ого, в мене "основна" затягувалась місяців два-три
    і я б їх перепроколола, але то я :)

20. Зануда

Зануда Well-Known Member

У мене дуже швидка регенерація тканин.
    А я от куплю собі нові золоті "цвяшки" і проб"ю. Мені подобалось мати три сережки. :) Я навіть сину дозволю поколоти вухо, якщо він захоче.
    Я навіть якось пожартувала, що у нас є в сім"ї традиція - проколювати дітям вушка в три роки і Маркові також проколоти треба, то мій чоловік чуть з крісла не впав - думав я серйозно. :)