Критичні дні

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Anyuta, 5 Грудень 2008.

1. Almariel

Almariel Well-Known Member

Відповідь: Критичні дні

не треба було починати з кетанова, а пробувати інші таблетки і просто їх змінювати.
    мені допоміг Тазалок (я вже про це писала тут). його треба попити 3 місяці і все буде гуд. мені стало краще відразу, як почала його пити.

2. Materynka

Materynka Well-Known Member

П"ю Сіган, мені він найкраще допомагає.Доречі він не містить ібупрофену

3. Almariel

4. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчата, а от в мене трохи інша проблема:
    я найбільше мучусь перед самими кд, десь так 2-3 дні до того просто жахливо себе почуваю, але найбільше болить голова (позавчора, наприклад, були такі спазми, що здавалось, що тиск просто стрибав вверх-вниз), також запаморочення, навіть до нудоти доходить...так що на фоні цього всього живіт в перший день не такий вже й страшний..
    що можете порадити, щоб пережити той пмс?

5. Manana

Manana New Member

в мене дуже болючі місячні і помогає лише Дексалгін, ні ібупрофен (1-2 таблетки), ні кетанов, ні спазмалгон нічого не помогає, єдине спасіння в ці дні Дексалгін.
    п.с. чула колись, що якось пробують пришвидшити місячні і навпаки, відтягнути. чи це справді діє і яким чином цього можна добитись?

• Корисно Корисно x 1
  6. Андріана

Андріана Well-Known Member

А в мене,мабуть, тупе питання...як пришвидшити місячні? так склалося, що минулого циклу чогось була затримка на 3 дня і теперішній цикл затягнеться до відпочинку, і якраз кд будуть, не хочу на морі того дискомфорту:girl_cray:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

напевно гормонами. Так часто роблять танцюристи(балярини наприклад), але я також чула , що це дуже шкідливо.

8. Manana

Manana New Member

можливо, але чула за конкретно якісь фрукти-овочі типу лимон-морква

9. Almariel

сходіть в аптеку, там підкажуть.

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:41 ----------

лимон навпаки відстрочить, здається.

10. Heureuse

Heureuse вірю...

я ще читала, що гаряча ванна і трохи алкоголю можуть допомогти, а також відвар кропиви і той же лимон, але не знаю наскільки то правда..

11. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

відвар кропиви зупиняє кровотечі, думаю варто просто почекати, щоб не нашкодити, а як ні, то піти до лікаря.

12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Ви пробували но-шпу? вона, якраз, спазми знімає. В мене ПМС теж жахливий(( Намагаюся в 2 тижні "до" виключити все, що може погіршити стан. Є "анти ПМС дієта".

13. Heureuse

Heureuse вірю...

пробувала...а також спазмалгон, який теж проти спазмів- результату нуль.

цікаво, що воно таке, бо перший раз чую..

14. dieSonne

є т.з фітогормони з певним вмістом речовин здатних впливати на гормональний фон жіночого організму. Соя, до прикладу містить, ізофлавони (гліцетеїн, геністеїн, діадзеїн) це такі фітоестрогени, які мають схожу дію з естрогеном людського організму і допомагають нормалізувати стан організму за браком своїх власних естрогенів.
    Дуже болючі місячні можуть свідчити про певні проблеми в репродуктивній системі, тому варто обстежитися і допомогти організму нормалізувати стан, тоді і місячні будуть менш болючими і в майбутньому не матимете проблем з клімаксом.

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В 2 словах, все обмежити) Пити багато чистої води, їсти фрукти, овочі, рибу. Рис і банани - вони виводять рідину. Каву, цигарки, м*ясо, твердий сир - виключити.

16. dieSonne

+ займатися спортом і частіше бувати на свіжому повітрі.

17. Dominika

Dominika Well-Known Member

ви як про мене написали))) маю те саме. самі місячні-то "цвєточкі"... найгірше - то їх очікування і все, що з тим повязано. Головні болі маю страшні, але не щомісяця, а десь раз на три місяці. Але найгірше, то порушення теплообміну - то морозить, що аж вся шкіра синя, то кидає в жар, так, що здається, що маю 40 температуру. Ноги викручує як в старої бабусі, плюс стаю чуттєвою до запахів. Все і всі навколо мені смердять. Не можу навіть спокійно з людьми розмовляти, бо весь час здається, що в когось з рота, перепрошую, пахне, а хтось шкарпетки чисті забув одягнути. Добре, що то недовго триває - 2-3 дні. а потім - місячні, і я вже "каралєвішна")))

18. Almariel

я обстежувалась у 4-х різних лікарів. всі сказали: "терпи, тобі не повезло, може як народиш дитину, то полегшає", бо нічого в мене не знайшли!

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

лікарі це називають в нас ПМС - перед менстуальний синдром. Але якщо він у вас такий сильний, то у вас явний якийсь збій гормонального плану. Це все що ви описали симптоми менопаузи. У вас напевне в цей час дуже піднімається викид гормонів і тому така реакція.

Навіть не знаю чим зарадити, може секс? Кажуть допомагає.

У мене єдині проблеми що перед місячними поїдаю все що очі бачать і не бачать, і дуже болять груди. Так набухають що ну, але масаж грудей чоловіковими руками дуже допомагає.:connie_pull-pigtail

20. Dominika

Dominika Well-Known Member

[
    Але ж Ви мене насмішили))) Менопауза)) Мені 30 років, і ці симптоми маю від початку місячних, тобто з 14 років. Виходить, що у мене вже 16 років менопауза...:girl_wink: Щодо того, що Ви пишите, що у мене сильний ПМС, що є наслідком гормонального збою... Не думаю, що мої симптоми є ознакою сильного ПМС. У мене лишень сильно болить голова, і то - не завжди, ноги, кидає в жар і реагую на запахи. Та й усе. Чесно кажучи навіть ніколи не пила якихось таблеток від спамзмів, бо у мене ніколи їх не було. Інколи анальгін, як болить голова, тобто двічі-тричі на півріччя. Багатьох симптомів сильного ПМС у мене ніколи не було. Дехто з моїх знайомих навіть бере уколи від ПМС, бо не можуть розігнутись від болю в попереку чи мають на шкірі перед місячними шалені висипання, чи мають розлади шлунку.