Відповідь: Культурний ШОК А цьотка нормально співає, цікаво скільки їй заплатили щоби оте "здійняти "разом з нею? Вітторіє, тільки не кажіть, що це пріма- співачка нашого оперного
Відповідь: Культурний ШОК та ну, дівчата. Ну от через таких "завісніков" Сергійко тепер мусить годинник із старзіками на правій руці носити, а на лівій мати червоний шнурочок. А це порушує гламурний образ:xaxa:
Відповідь: Культурний ШОК та дее, я взагалі не знаю, хто то вона ще й шипилявить, брррр... Я дивилася кліп і все думала-то вони серйозно, чито гон?
Відповідь: Культурний ШОК Я шокована з такого: ось тут повна версія: http://ua.comments.ua/life/208557-v-ukraini-podayut-kavu-z-prismakom.html Мені не віриться, що це в нас в країні таке відбувається. Як на мене це вже занадто отак "нагинати" все українське і всім байдуже.
Відповідь: Культурний ШОК Ахахаха))))) вбило наповал, який гламур, заколочки-косічки в Сірожі. Це просто..... ну нема слів, одні нецензурні вираженія.
Відповідь: Культурний ШОК мені здається, вона брала участь в шоу "Розсміши коміка"- там у неї було амплуа такої "дєрєвєнской дурочки"
Відповідь: Культурний ШОК Оригінальний Орест Лютий з українізацією https://www.youtube.com/watch?v=kn4rpgBGBtA
Відповідь: Культурний ШОК А в ролі трансвестита мабуть Золтон Він вже має досвід виконання схожої ролі переодягання в жінку (в кліпі "Алла")
Відповідь: Культурний ШОК в мене шок! уже практично місяць японка мені розказує, які українці симпатичні. а сьогодні показала, які відомі українські моделі у Японії і як ними там захоплюються. ну і не українець, але також словянського походження Можливо я занад-то консервативна, але мені якось не дуже вот таке подобається.
Відповідь: Культурний ШОК нове творіння "короля" http://www.youtube.com/watch?v=uGBx67SjXFQ&feature=player_embedded#t=0
Відповідь: Культурний ШОК а слова у пісень які...автора-автора! п.с. а ми тут у сусідніх темах про шкільну освіту, репетиторів та вузи... Кому це треба? 63 школа, курси стилістів-візажистів і в 30 років вашій персоні у ЗМІ уділяють більше уваги, ніж молодому талановитому генетику чи фізику... Ну і кошти вкладають...
Відповідь: Культурний ШОК А я не буду дивитися. Не хочу якомусь недоумку кількість переглядів збільшувати
Відповідь: Культурний ШОК от якийсь він весь НЕДОладний - недогламур, недошик, недолакшері, недоВІП.... ті криві зуби разом з накачаними губами - чого ж не тюнінгнув зуби собі, тільки на губи вистачило? Той одяг - дешевка зі стразами, приклеєними будівельним клеєм-моментом. Може він того клею нанюхався, от "творчість" і поперла? Ті люстри на голові, зйомка лівою рукою, музика, слова, аранжування на рівні старого електро ф-но Ямаха... Блін, зробив хлопака з себе пародію і думає що то йому допоможе. Та ж його забудуть, як забули й автора "Хелло Америка", може він то і розуміє, тому й продукує свої кліпи щотижня, як колись Василь Васильців альбоми випускав. Але те все приїдається і далі навіть не смішно, а просто нецікаво.
Відповідь: Культурний ШОК мій муж сказав, що пастух той абажур в його баби позичив))) точно в чоловікової бабці така люстра є))) а я дивилась кліп, і думала- десь я то бачила)))