Купівля товарів в Інтернет-магазинах

Тема у розділі 'Дефіле', створена користувачем mamba, 26 Серпень 2010.

1. Carpe diem

Carpe diem New Member

Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2

маю одну хотілку, здибала на 6pm, фірма Bass. хтось може має взуття тої фірми, бо, я так розумію, вони великомірять... боюся прогадати з розміром :girl_impossible: напишіть хто що знає!

і ще, трохи

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Купівля товарів в Інтернет-магазинах

на свій 37,5-38 брала 7,5 - сіли файно.
    зараз ще одні чекаю, то відпишусь чи теж вгадала :)

3. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Дуже задоволена ними. Шкірка м'якенька, нозі дуже зручно. Повномірні

4. Дана

Дана Well-Known Member

Я на свій 39-40 брала 9 , сіли супер, я купувала мокасині.

5. olitsisa

olitsisa New Member

6. Lamara

Lamara Well-Known Member

Діє купон SHOPYOU - 25% від ціни сайту https://www.shoemetro.com/ !!!

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Отримала сьогодні свою першу посилку з IHerb - доїхала за 3 тижні, враховуючи святкування НР. Все гарненько упаковано. За перше замовлення з сайту була знижка - тому доставка мені обійшлась 2 долари:girl_cool: Розраховувалась віртуальною карткою Приват.

8. Yoda

Yoda New Member

30 грудня отримала посилку з miniinthebox (замовляла завдяки відгукам Ламари). Замовлення зробила 28 листопада і в той же день вони відправили. Платила через PayPal.
    Зараз чекаю посилку з айхербу. Брала найдешевшу доставку, але після отримання мабуть буду замовляти більше ніж 1800 гр і буде вже швидша доставка кур'єром.

9. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я свою останню пачку (10 кг) за 3 дні отримала - в понеділок пізно ввечері замовила, в п'ятницю вранці DHL кур'єр додому приніс.
    в грудні ще була класна акція - 12% знижки в рахунок наступних покупок, окрім того маю віп-статус (постійна знижка 12:wacko:, то разом непоганий бонус вийшов :girl_claping:

10. Yoda

Yoda New Member

То треба накупити на певну суму? Чи при яких умовах можна такий статус отримати?

11. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

я свій віп-статус отримала на початку минулого року внаслідок тимчасової акції-промоції (треба було впродовж місяця купити товарів на суму 200$, статус присвоювали автоматично)

стандартні умови такі
    діючі знижки в залежності від сум покупок -
    але я думаю, що вони таку маркетингову акцію будуть проводити і цього року для росту продаж та залучення додаткових покупців

12. Анута

Анута Well-Known Member

Yoda, при замовленні швидкої кур'єрської доставки тобі потрібно буде забирати посилку особисто з офісу DHL, оскільки обслуговується лише Львів

13. Yoda

Yoda New Member

14. Анута

Анута Well-Known Member

15. Talya

Talya Well-Known Member

також в суботу отримала замовлення з айхербу. доставка через DHL. замовила 27 ввечері, (не знаю, які саме дні були вихідними в Європі-Штатах через Новий рік ), але 4 посилку принесли. попередні рази замовляла з треком через авіа (12 дол доставка), то одного разу чекала місяць часу, а було і таке, що за 2 тижні прийшла. то вже як пощастить. але без треку не ризикуватиму більше, бо вже більш ніж місяць часу чекаю на посилку з BeautyBay і не знаю де вона і чи прийде взагалі

Останнє редагування: 7 Січень 2014
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А хто купляв що-небудь на сайті woolovers.us? Ціни на кашемір дуже привабливі, цікаво ка там насправді якість

17. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

замовляла на британському і не раз. речі направду хороші і якісні. і ціни приємні.
    у випадку з британським - вираховують податок, +часто бувають знижки( невеликі, на 5-15%максимум, дуже рідко 20:wacko: і дешева доставка в Україну.

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

це просто зима. я от в понеділок забрала дві посилки, які теж місяць йшли. зимою завжди так, довше йдуть.

18. Time

Time New Member

А хтось робив замовлення з сайту www.surfdome.com ? Як там з доставкою, швидко? Або може хтось знає чи на посиденьках роблять замовлення з цього сайту?

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

шлють звичайною поштою. Магазин хороший, на суму здається від 75фунтів - доставка безкоштовна

20. Nana11

Nana11 аспіранточка

Дівчатка, не омжу розібратися з розмірами взуття на 6p.m. Вони американські чи англійські? і на скільки та розмірна сітка співпадає з реальним розміром? Хочу замовити кросівки Puma, але їхня фірмова розмірна стіка не співпадає з тою шо дається безпосередньо біля взуття. Я шось геть запуталася...