Квартирне питання, чи де ми живемо?

Тема у розділі 'Хатні клопоти', створена користувачем Kira Nessis, 21 Березень 2009.

?

будинок за містом чи помешкання в місті?

1. помешкання в місті

30,3%
  2. кількаповерхове помешкання в місті

11,8%
  3. будинок у місті

22,4%
  4. будиночок за містом

33,5%
  5. ваш варіянт

1,9%
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Квартирне питання, чи де ми живемо?

якщо зможеш, як ні-можна досить ефективно працювати "на дядю" і заробляти при цьому не менше
    от запитайте себе-не хотілося стати двірником? а шахтарем? чому?

шукайте, я писала про лікаря швидкої

до слова, моя друга тітка-вчителька, вчителькою вона хотіла стати ще з садочка, правда квартиру свою вона має-в спадок від бабці її (моєї прабабці), з якою вона жила, і за якою доглядала, як та була паралізована (теж не найлегший спосіб), а перед тим помер дідусь, теж був паралізований, і теж все на ній

і коли стали трохи скрутніші часи, їй пропонували пекти пляцки на замовлення (у вілний час), але вона відмовилася, ми її переконували-переконували, але вирішили, що їй вистачає зарплати, якщо не потребує додаткового заробітку

а молоді спеціалісти? хіба не знали, як буде оплачуватися їхня робота? на що розраховували?

100%
    є люди, яким розмір зп не важливий, бо добре заробляє чоловік/жінка
    і до школи чи в лікарню вони ходять, щоб працювати і вдома не сидіти
    можна сказати працюють "за ідею" чи в задоволенння, бо можуть собі це дозволити

2. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Ось вам друга сторона медалі - ті, про кого я писала, що мають квартири за зароблені гроші жаліються. Знаєте на що? На те, що на роботу брати нема кого. Не в тому сенсі, що досвіду (бо то справа наживна, і то досить швидко) нема, а в тому, що працювати не хочуть, а з\п вимагає ого-го яку.
    Знову ...під кожним словом :)
    Я перепрошую, але може визначимось, що таке бізнес?

Чи треба приклад, як вчитель займаючись тільки навчанням в школі за 2 роки заробив на квартиру?

3. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Останнє редагування: 22 Жовтень 2010
  4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Які у вас тут гарячі дебати дівчиська :girl_impossible:Читаю кожен допис і знаходжу там правду.Знаєте ,як у одному з радянських фільмів: "Когда говорит Люся,я ее понимаю, а когда говорит мама,я ее тоже понимаю ..." Як я розумію ,тут цінують реальні історії,завтра напишу свою.
    Пи.Си.Мені та чоловікові вже за тридцять,але житло ми винаймаємо .

5. Kasia

Kasia Well-Known Member

мда.. от такого й не люблюю. ВАС ВСІХ люблю , а такого ні.
    взяти підробіток?? - ех дєвочки вести бухгалтеірю кількох ПП - то не 1 хв. часу вдень.

міні- справа? - думали думали- на жаль, варіанти і без великих грошей і після 19,00 - не придумали

вдосконалити знання? не вважаю що байдикую усі 8 років стажу.

шукати роботу?- 4 роботи за 8 років. працюю на нормальних посадах, з вище середнього окладами..

реалії є реаліями.. повірте, оптимізму мені не бракує:girl_haha:

Останнє редагування: 22 Жовтень 2010
  6. Nana11

Nana11 аспіранточка

Знаю, є і такі, в мене багато знайомих, які вчитеся не хотіли з універа їх повиганяли, батьки допомогти нічим не можуть от і бідкаються на тяжку долю, сидячи на роботі за 1000 грн, і заздрять іншим, бо думають що тим всьо з неба падає...
    Але ми ж не говоримо про таке, ми говоримо про свідоме бажання працювати, розвиватися але все-таки неможливість заробити на квартиру чи машину чи щось дороге, принаймі в молодому віці...

7. guculyanka

guculyanka Well-Known Member

А може хтось має список будівельних фірм (з контактами), які дійсно будують новобудови?
    Бо я щось ніякої не знаю.

8. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

От напасть, нині відкрила укрнет пошту перевірити а там статейка:

9. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Сумно і образливо...Думаю ми працюємо не менше ніж той же американець чи європеєць, а живемо значно гірше і можливості в нас наааабагато скромніші.

10. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Касю, я тебе також дуже люблю і поважаю тому і хочу поділитись своїм позитивним досвідом дороги до мети - власного житла / подивитись на ситуацію з різних сторін.

не розумію чого ти не любиш в даному випадку -
    пробувати працювати більше чи чужі поради?
    Вибач, що написала... але я коли прочитала що ти вже все перепробувала-передумала, подумала що таки не все. Бо хто хоче пробувати і працювати - робить, а хто не хоче - шукає відмазки -
    вести паралельно ПП не складно і багато часу не займає, особливо в наш прогресивний час інтернет-банкінгу та елекронних фінансових звітів... головне - то бажання! і спробувати! :) (а додатковий дохід можна отримати до 10000 грн. на місяць). Спробувала щойно порахувати скільки часу я витрачаю на 1 ПП з багатьма найманими працівниками - в середньому 5 год на місяць, + 2 додаткові години в квартал для звітності.

з приводу ідей власної справи - радо поділюсь кількома офлайн.

з приводу самовдосконалення - раджу таки звернути увагу на англ.мову та митну справу - для бухгалтера то суттєва порівняльна перевага.

з приводу пошуку роботи - раджу тратити свій час на Хедхантер - там можна зустріти найкращі варіанти.

і раджу міняти реалістичне песимістичне мислення - на оптимістичне. Бо в останньому дописі оптимізму, бажання, віри і впевненості таки бракує.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Ну зрозуміло, щоб заробляти - треба тратити багато часу, з неба гроші не падають.

12. Suzi

Я кажу про ті випадки, коли шукають кадри на перспективні посади. Ясно, що завтра мілліон не заплатять, але за пару років на квартиру можна заробити. Але - треба працювати і думати.
    Я не писала, що маю такий приклад. Хотіла вияснити, яку діяльність ви відносите до не бізнесу і не торгівлі. Тому що в кінцевому результаті всі ми щось продаєм - товари, послуги, знання, вміння.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

Фіяна, теж дуже поважаю тебе за ВСЕ що робиш, АЛЕ :
    1. поясню , чому маю таку позицію , бо складається враження, що кожен хто писав у цій гілці , що не може ( наразі) придбати житло - як мінімум, погано обрав професію, обрав не ту роботу, ніц не робить для вдосканалення, не розвиваються, не думають над бізнесом, і тихо ниють і шукають причини і відмазки..
    ось це мене зачіпає.

ваші поради - звісно , тільки з метою зробити добре, але - це марна розмова, бо ніхто ни живе реаліями інших людей.

2. щодо пунктів. - по кожному маю заперечення, але не буду писати... довго
    скажу тільки єдине, що працювати бухгалтером на немалому ( і не ОДНОМУ) підприємстві ( а і ще у нас 8 спд) І ЦЕ ВСЕ офіційна робота - не легко, тому вести ще якісь ПП паралельно ( при чому щоб вони не вимагали моєї присутності і часу) - для мене нині не можливо..

і як висновок - ніхто мене не переконав що середньо -стат. сімя без допомоги хоч когось - може заробити на квартиру.
    звісно - є окремі випадки і т.д.

а і про оптимізм:

хіба зовсім зле мене знаєш, нє?? :girl_haha:
    тому напишу ще раз: оптимізму мені не бракує:girl_haha:

14. Ksusha

Ksusha Well-Known Member

Ні, ні, я теж цілком усвідомлюю, що бізнес - це не лише торгівля. Просто наведені тут приклади були повязані саме з торгівлею.

15. Suzi

Мене б це теж зачіпило.
    Тільки я бачу тут інше - ті, хто вважає, що не має можливості придбати житло, наразі ще не усвідомив, що можливість є. Тому і не бачить її. Адже в кожного вона своя.

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

я впевнена на 100 % що усі ці люди, все бачать і аналізують і рахують і планують! немає , тих хто не думає як це зробити.
    дискусія і почалася з того, ЩО ЗРОБИТИ, питала Лідочка..

можливості у всіх різні. цього ніхто й не заперечує.

17. Suzi

Не погоджуюсь, не все. Якби бачили все - бачили б як їм зробити. :)

18. Kasia

Kasia Well-Known Member

Ви читали цей допис??
    кожен пройшов і проходить через певні умови і бачить як реалізувати можливість. але , не всі , НАРАЗІ, цю можливість мають.
    ще раз напишу - ніхто не плачеться і не жаліється, всі шукають можливість. тому не коректно писати -" не маєте, бо ніц не робите", а тим баче " бо на це заслуговуєте"

19. Suzi

Так, я читала цей допис. Що він доводить по-вашому?

20. Kasia

Kasia Well-Known Member