Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

1. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Відповідь: Лікар-дерматолог

Дівчатка, хтось може був на Коновальця в такої собі Созанської С. (сподіваюсь не помилилась в написанні)? Бо потрапила до неї на прийом з наболілою проблемою, призначила вона мені лікування (гривень на 250) і сказала прийти тижня через два. Правда я так зрозуміла, що на тому лікування не закінчиться. Тож тепер лікуюся, але хотілося б почути якісь відгуки... Буду дуже вдячна:girl_curtsey:

2. gladiolys

gladiolys Member

FINYA
    Можливо не поможу,але поділюся своїм досвідом в лікуванні випадіння волосся.По собі знаю що проблема дуже важка.Лікуюся вже 2 роки.Почало випадати волосся спочатку трохи, потім більше і більше поки в мене не почалася паніка і я не побігла по лікарях.Спочатку пішла на Коновальця там лікарка ( прізвища не пам'ятаю бо вже прошло 2 роки) без огляду виписала мені кучу всяких препаратів і не самих дешевих які не дали жодного рузультату. Навпаки в мене з'явилася лупа(((
    Потім я пішла в косметологічну клініку та що біля готелю Львів там лікарка теж понавиписувала (і біологічні добавки і всякі мазі саморобні з аптек) а результату 0 (((
    Потім я пішла в приватну клініку Біокурс (прийом 250гр) там дерматолог Хомик Андрій(тут про нього є дописи).Я в цю клініку сходила один раз а потім почала їздити в Сокільники до нього ж. Назначив мені кучу аналізів я все поздавала і виявилось що в мене токсоплазмоз - це інфекція в крові. Лікар сказав що це і є причина випадіння і що в його практиці були вже такі випадки. Почала я лікувати токсоплазмоз( це куча уколів і таблеток) плюс додатково різні втирачки в голову та шампуні бо волосся ж то випадає. Після лікування треба чекати мінімум пів року і здавати аналізи повторно. Я здала але виявилось що токсоплазмоз не пройшов.За цей період волосся менше випадає.Зараз збираюся знову до нього буду бачити що він скаже.На рахунок Хомика А.А. то можу сказати що хоч поки що я не вилікувалась але він хочаби шукає причину випадіння волосся а не просто так виписує шампуні.Доречі від лупи він мені виписав Vichy то мені помогло але зараз щось знову появилася(((((
    Від себе можу порадити: по-перше не впадати в паніку, по собі знаю як це давить навіть морально, в мене з цього приводу навіть була депресія, плакала кожен день а зараз вирішила що в людей і більші хвороби бувають тому взяла себе в руки і буду лікуватися скільки треба; по-друге не займатися самолікуванням бо всі ті шампуні лише тимчасово помагають вам треба знайти причину ( а це може бути що завгодно і глисти і інфекції і анемія і гормони і т.д. ).Тому треба здавати аналізи а направлення вам має дати лікар.По-третє : сходіть до пару лікарів, подивіться і послухайте що вам скажуть і що випишуть, виберіть того хто буде шукати причину а не випише плацент формулу і купу всього і скаже що скоро пройде (це в мене було таке на Коновальця). І ясно що не треба купляти всього того що виписують ці нібито лікарі ( раджу по собі бо коли бігала по тих лікарях то була в паніці і чемно купляла і приймала що мені виписували в загальному за ці два роки вже викинула цілу купу грошей та й організм свій жалко ).
    Хорошого лікаря знайти важко, я б вам радила сходити до Хомика, подивіться що він вам скаже а там вирішуйте чи лікуватись в нього.
    Я думаю ще сходити в медичний центр ДВ на Дорошенка подивлюсь що мені там скажуть.
    Напевно сильно вам не допомогла але не написати не могла бо питання для мене болюче (((
    Дівчата може хтось стикався з цією проблемою?

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Була сьогодні в Лабінського - враження, як і 12 років тому - супер! Дай, Боже, йому здоров"я!

4. Катруся

Катруся Well-Known Member

У дитини на руці висипка

Читала попередні теми не знайшла схожих, тому пишу тут. Якщо що не догледіла, то будь-ласка перенесіть мою тему у належне місце.
    На кисті руки у доні 2 рочки, з"явилась червона висипка, кількість прищиків збільшується і розміщені вони групками схожі на герпес, правда далі вже проявляються поодинокі. Була сьогодні у дільничої сказала схоже на інфекцію, порадила допоки свята мастити фукорцином. Розумію що дитина підчепила, щось на вулиці, можливо хто таке вже проходив підкажіть яку мазь, чи інший засіб, щоб хоча до закінчення свят якось призупинити їх збільшення, а там до дерматолога поїдемо. А може чим і знешкодити ту інфекцію можна.
    Дякую

5. Lizza

Lizza Member

Відповідь: Допоможіть порадою інфекційна висипка, У дитини на руці висипка червоні пр

мастіть фукорцином (нечасто, 1р. на день), не мочіть місця висипу, і давайте діазолін всередину - вікову дозу. якщо буде свербіти мастіть додатково феністилом або іншою маззю від алергічного свербежу. особливо, на ніч і вдень коли лягає спати . якщо сип у вигляді дрібних пухирців ніби колючих,це контактний дерматит . він пройде за тиждень-два. тільки не мочіть, бо воно починає виглядати гірше відразу.

p.s. а взагалі то ,спробуйте показати фото тих прищиків. а то по опису попробуй щось розумне скажи.. у малого мого був, якщо не помиляюся, такий висип на нозі минулого літа. скупчення прищиків, потім поодинокі, далі знову скупчення. колір практично незмінний , якщо не чухає . але йому свербіло дуже. і намочили ми це все діло раз, так воно злилося в одну пляму підпухшу .так що мочити - ні в якому разі. шкірні захворювання "не люблять" води (крім псоріазу).

Останнє редагування: 23 Квітень 2011
  6. Катруся

Катруся Well-Known Member

Відповідь: У дитини на руці висипка

Дівчатка дякую всім щиро за поради.
    Знайшли у аптечці батьків мазь карбодерм-Дарниця. мащу поки нею, хоч як вона впливає на дітей не написано в інструкції, але бачу що ніби не розповсюджуються далі. Після закінчення свят поїдемо до дерматолога.. Знаєте хороших лікарів які допомогли вам, підкажіть.
    Смачної паски всім вам у родинному колі!

7. Onka

Onka Member

Може хтось стикався з проблемою рубців від опіків . Рубці давні тому мазі не допоможуть, може це можна усунути не хірургічним методом.

8. Lingerie

Lingerie New Member

бачу в цій темі писали про контагіозний молюск.То може хтось порадить де його видаляли і чи рідким азотом (кріотерапія) не шкідливо?

9. WildWind

WildWind Member

Дівчата, порадьте щось, в чоловіка на підошві ноги якась ніби бородавка, каже що вже боляче йому ходити. Може знаєте приватних дерматологів по запису попередньому, а то йому з роботи важко на пів дня піти...

10. Magnit

Magnit Від себе не втечеш

Нам два лікарі сказали не робити кріо (щоб не залишились рубці), а видалити (витиснути) його і обробити це місце йодом. Лікар це зробив одразу за пару хвилин.

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Недавно була в неї з малою (довго лущились пальчики на ногах і між пальцями ніби запріння), направила на аналіз, виключила грибок і виписала одну мазь Бактробан + не мочити, тільки відкрите взуття (щоб не запарювати) і сказала за тиждень прийти. Але вже лущення майже зійшло і ми не приходили повторно. Лікар ніби компетентна.

12. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Змилуйтеся, не ходіть туди. Лише гроші видурять, а нічого путнього не порадять. Там тягнуть гроші буквально за все! Спочатку за аналіз, потім за те, що тобі його прокоментують. Далі за правильний діагноз (а хто його знає, чи він дійсно правильний). А потім ще за призначене лікування! Туди колись зверталися і я, і чоловік. Але нічого путнього вони не сказали. Хоча грошей видоїли пор"єдно!

13. Ehmeja

Ehmeja New Member

Скільки вона візьме за консультацію. І чи потрібний туди попередній запис чи направлення

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як точно сказано... Я колись туди попала...ооойой... Сестра лікувалася у старшого, вже покійного , а я йшла до уролога, ким виявилася його дочка. яка ще є ніби гінекологом. Дорогущі аналізи, узі, фото моєї шийки матки :eek:, яке я навіть не просила, гроші за кожне слово , а результату рівно нуль....

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

дівчата, а занаєте якогось лікаря, щоб..як юи то правильно сказати...на лупі собаку з"їв..5 років не можу збутися..
    шампуні косметичні і лікувальні не допомагають, народні засоби тоже...
    виписані лікарями бовтушки - до єдного м...
    хіба одна хна мене виручила - принаймі на людину стала схожа, а не на вічно задуману особу:girl_wink:

16. matusjatko

matusjatko New Member

[товстий]Звертаюся до усіх, хто небайдужий! Донечці 1,5 року. Атопічний дерматит на фоні алергії вже майже рік. Дитинка на строгій дієті. Підкажіть, бідь-ласка, дуже хорошого дитячого дерматолога у Львові. Завчасно вдячна.[/B]

[товстий][COLOR="бRіed"]Звертаюся до усіх, хто небайдужий! Донечці 1,5 року. У неї атопічний дерматит на фоні алергії вже майже рік. Цей весь час дитинка на строгій дієті, але всеодно до кінця дерматит на проходить. Особливо почервоніння на підборідку, на ручках, в складках ніжок і на шиї. Кажуть, це все мине з віком, але сидіти і просто чекати, дивлячись, як доня мучиться, немає сил. У алергологів ми вже були багато раз, але чомусь ще не вилікувались. Порадьте, будь-ласка, дуже хорошого дерматолога у Львові. Завчасно дуже вдячна.[/COLOR][/B]

[COLOR="B ue"][дуже товстий]Звертаюся до усіх, хто не байдужий! Нашій донечці 1,5 року. У неї атопічний дерматит на фоні алергії вже майже рік. Лікувалися довго... зараз даю донечці лише 1/3 таблетка Еріуса в день, шкіру мажу кремом Аквалан і купаємо додаючи емульсію Ойлатум. Всеодно до кінця не вилікувались. Особливі почервоніння на підборідку, шиї, ручках, складках ніжок і сухість. В яких тільки алергологів ми не були... По-моєму, найбільш допомогла нам Беш Леся Василівна та іі вихованка і дуже хороший спеціаліст Мацюра Оксана Іванівна, але видно одних алергологів мало. Порадьте, будь-ласка, дуже хорошого дерматолога або поділіться своїм досвідом. Завчасно дуже вдячна.[/B][/COLOR]

Останнє редагування модератором: 3 Липень 2011
  17. levandivka

levandivka З яйцями...

Це не "довго" для алергії.

18. matusjatko

matusjatko New Member

Не знаю, як це "не довго" для Вас... А для мене це як ціла вічність. Дивитися, як мучиться дитинка і чекати, коли це все пройде я так просто не можу. Порадьте хтось хорошого дерматолога!!!

19. Лесик

Лесик Member

Спробуйте Сек Ірина Анатоліївна (Шкірдиспансер біля Політехнічного)
    тел. реєстратури 2385642
    Особисто мені з дітками дуже допомогла.

20. TASJA

TASJA Well-Known Member

Я з малим 2 рази в неї була... Нам нічим не допомогла, на жаль. При чому за 2 рази поставила 2 різних діагнози.

---------- Додано в 10:48 ---------- Попередній допис був написаний в 10:41 ----------

До речі, я також шукаю фахового дерматолога для дитини.
    Має "бляшку" на голові ззаду, де волосся починається біля шийки. Зішкряб робили 2 рази, грибків і дріжджів не виявили. Поставили діагноз "нейродерміт". Були у вищезгаданої Сек, так вона виписала одну мазь, яка взагалі не з тої опери, тому відповідно не допомогла. Були в дерматолога в "Охмадиті", після лікування ніби зійшло, але от три дні не лікуємося і знову почервоніло і почало лущитися злегка. Я вже не знаю до кого йти...