Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

1. Hexe

Hexe Well-Known Member

Відповідь: Лікар-дерматолог

Ми приходили і чекали в черзі, в реєстратурі сказали що нема попереднього запису. але потрібно десь так за пів години до початку її прийому прийти, бо людей до неї багатенько (ми за 20хв до початку прийому прийшли, то були треті в черзі). З немовлям мали б пустити без черги, але різні люди бувають.

2. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

Omelia, в мене теж така проблема з"явилась приблизно рік тому. десь в березні появились в районі лопаток такі плями (свербіло дико і пекло). я тоді наперевірялась в диспансері. ні грибка, ні бактерій не знайшли. трохи помагали гормональні мазі, але воно саме зійшло.
    зараз в мене така фігня з руками. і дійсно від води стає гірше.

а на які саме хімікати? може знаєте конкретніше?

3. vchitelka

vchitelka New Member

В моєї знайомої це все виявилось від каменів в жовчному міхурі . Зробіть УЗД
    минулого року мала таку саму проблему (реакція на антибіотик та лікування від алергії спричинили), нічого не допомагало, трьох лікарів-дерматологів, включно з завідуючим, змінила - результат 0. Мені допомогла корейська косметика від акне (брала в СП на іншому форумі)- сипати перестало, сліди, щоправда, ще є.

4. Bulbashka

Bulbashka Active Member

Мені поміг. Багато хто ним користується задоволений. Зараз нажаль не маю можливості ним користуватися,через протипоказання. Але я б радила його купити. Хватає його десь на 2 місяці.

5. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

в мене колись таке було. Я це переборола і десь рік мала чистеньке обличчя. Потім знову з*явились. І зараз знову нема)
    Мастила я різними засобами - кутівейтом вт.ч., але плямки то зникали, то знову з*являлись. Особливо по ранках - після вмивання.
    Але колись мені старий добрий лікар радив вмиватись виключно кип*яченою водою.. Можна з зеленим чаєм, коли є час. Але тільки не з-під крану.
    І коли я цього правила дотримуюсь - з шкірою обличчя не маю проблем впринципі.

Щодо всього тіла - поради не дам, але знаю, що є спеціальні фільтри, що ставляться на крани чи десь "глибше" - може поцікавтесь таким, раз шкіра така чутлива.
    Сподіваюсь, моя порада комусь допоможе.

6. svoboda

svoboda Member

• Подобається Подобається x 1
  7. Sweetmam

Sweetmam New Member

Дівчата, потрібна порада: у мене прищі на голові,до кого порадите звернутись у Львові.

8. Latane

Latane Well-Known Member

Була в неї рази 3-4 на протязі двох років, то записувалася. Телефон реєстратури в довідковій можна взнати. І завжди думала, що прізвище лікаря СеК

9. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Будь ласка хто має тел. дерматолога з Коновальця Людмили Ігорівни(не пам"ятаю прізвища) напишіть в пп. Колись нас до неї скерував Городиловський...а ми загубили її візитку(

10. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Сех І.А. раніше приймала по парних- після обіду, по непарних-до обіду(здається до 13.00, а як зараз, то я не знаю)

11. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, у родича така проблема - на голові випало волосся в декількох місцях, утворились невеликі залисини, але це не природнє облисіння, характерне для чоловіків, бо ці осередки є збоку і ззаді на голові, в незвичних місцях.

Читала, що це може бути якесь аутоімунне захворювання - вогнищева алопеція.

До кого у Львові можна було б звернутися? Можливо, хтось щось чув про таке, порадьте, будь ласка.

12. CHOICH

CHOICH New Member

Дівчатка, буду вдячна за пораду з приводу хорошого дерматокосметолога у Львові! Чи звертався хтось на Коновальця?

---------- Додано в 16:59 ---------- Попередній допис був написаний в 16:57 ----------

13. Hexe

Hexe Well-Known Member

У мене знайома ходила до Хомика чи якось так, то він їй дуже навіть поміг, личко піля лікування стало гарненьке і чисте, хоча минуло вже років з 5 з того часу як вона в нього була.

14. Selfish

Selfish New Member

Я ходила на Коновальця 3роки тому мала висипку на підборідді що не сходила кілька місяців,знайома порадила лікаря Сіра Оксана Теодорівна.Досить приємна лікарка,виписала 2 бовтанки,через 2 тижні контрольний огляд.В мене скоро все зійшло,прийшла на огляд й сліду не було,дала рекомендації на майбутнє.

15. Myroslava Dronuk

Myroslava Dronuk New Member

Допоможіть!Бо у мене вже опускаються руки(( в моєї дівчинки лишай на голові, більший ніж 5 копійок . лікуємо вже більше 3 місяців і все марно (спершу на коновальця , потім в Сокільликах у лікарні, посварилась з лікарем і от..завтра йдемо до імунолога ). бриємо кожного тижня ( і от зараз він ще збільшився!( це стало просто шоком для мене ... тому пишу вам ! чи знаєте куди звернутись ? і чи росте волосся після лишаю ? порадьте лікаря будь ласка

16. Raven

Raven Мама малятка

Росте нормально. Користувалися шампунем дермазол і звичайним клотримазолом.

17. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

До Хомика А.А. в Сокільниках не звертались?

18. dydik

dydik New Member

Шаркань Ірина, клініка Леодерм

Останнє редагування модератором: 28 Березень 2013
  19. alibi

alibi New Member

Myroslava Dronuk, я можу вам порадити хорошого лікаря-він бувший завкафедри в медінст шкірвенеролог, доцент . має приватн кабінет на Керченській.Він не дитячий, а дорослий лікар, але як на мене дуже компетентний дядько, хоч і різкуватий на язик.Хоча я як була, то бачила як до нього приносили грудничка з якимись нюансами.
    Сидоренко Віктор Олександрович, приймає на Керченській 17а.Можете принаймні задзвонити проконсультуватися тел 2702142 і його моб 0672800098(може моб помінявся. не знаю, бо була десь 3 роки тому).
    Успіху вам у лікуванні донечки!

20. NatalinaFragolina

NatalinaFragolina New Member

Шаркань Ірина Йосипівна,я в неї вже 3 роки і купа моїх друзів в яких були дійсно серйозні проблеми з шкірою лікуємось в неї,друзі лежали і в стаціонарі і ходили на Коновальця і без результату.

Останнє редагування модератором: 28 Березень 2013
    • Подобається Подобається x 1