Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

1. TASJA

TASJA Well-Known Member

Відповідь: Лікар-дерматолог

Дівчата, хочу звозити малого до Хомика в Сокільники. Хто вже лікувався в нього, напишіть мені в ПП.

2. Nespljushka

Nespljushka Active Member

Дівчата, чи був хтось останнім часом в Сех І. А. на прийомі? Бо дзвонила в реєстратуру, сказали, що вона приймає тільки по запису, а записати можуть тільки на 9-те квітня (через тиждень). В мене алергічна висипка і чекати тиждень..., але чи варто йти сьогодні-завтра без запису, чи вона не прийме?

3. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Там трохи дивна процедура, кажуть записуватись, приходиш на свою годину , а під кабінетом може бути жива черга. Одним словом- так як і всюди ... До неї завжди багато людей, і з дітками є. До чого я веду, можна і не записуватись, але тоді треба бутим готовим , що доведеться довго чекати. Коли я ішла без запису, то старалась попасти ще до початку зміни, або під кінець зміни.

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Сьогодні записалась до Сех. От мене цікавить, якщо я записана на конкретну годину з шестимісячною дитиною, то що, не пропустять?

5. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Ні, звісно , що пропустять. Бували випадки, що вредні жіночки скандалили, бо вони бачте прийшли раніше і їм всерівно , що ви по запису, але коли з дітьми, то жодних проблем.

6. plakca

plakca New Member

хто знає хорошого дерматолога? вже 5 років неможу позбутись висипу на обличчі!!((( у мене комедони просто ужасні!!!! може в когось така сама проблема... поділіться... дякую наперед)

7. Magnolia

Magnolia Active Member

Дівчата, порадьте, будь ласка, дитячого дерматолога (або дорослого), який "з"їв зуби" на атопічному дерматиті. Напишіть мені, будь ласка, в ПП.

8. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

напевно напишу вже запізно, але в нього такі черги шо просто капец. Я думаю шо він працює як і решта з 9 до 15. Сидять в ординаторській це на першому поверсі. кабінет з правої сторони (якшо йти по коридору). а взагалі то там видно це другий кабінет під яким сидить багато людей, перший кабінет це завідуючий. Я особисто ходила до Процика в тих же Сокільниках

9. TASJA

TASJA Well-Known Member

Вчора були В Хомика. Не знаю, чим пояснити наше везіння, але людей вчора практично не було - пустий коридор. Правда ми приїхали приблизно на першу годину.
    Сподобався лікар тим, як він ретельно оглядав малого, задавав супутні питання. Але мене більше цікавить, чи дасть, призначене ним лікування, результат. Тоді напишу ))).

10. Мар"яночка

то або вам повезло, або я просто попала на такий період, бо тоді було людей катма

11. Svitljachok

Svitljachok New Member

У мене на плечі недавно з"явились 2 плямки, які тепер злились в одну величезну пляму. По описах і фото в інтернеті вичитала, що це отрубевидний лишай. Чи було в когось таке? До якого лікаря звертались чи можете порадити когось?

Останнє редагування модератором: 19 Квітень 2013
  12. Sunnylife

Sunnylife Well-Known Member

Дуже раджу Лікаря-дерматолога - ШУЛІПУ І.В.
    Приймає в Обласному шкірновенерологічному диспансері, що по вул. Коновальця,1.
    До неї вже звертаємось не один рік! Дуже толковий дерматолог!!! З якими букетами ми до неї не звертались (висипки, дерматити, почервоніння, лишай після моря і т.д і т.п) завжди випише дієві ліки, які допоможуть і ніяких побічних ефектів (ну принаймі в нас не спостерігалось)!!!!!!!!
    Прийом проводиться по запису, тому слід подзвонити в реєстратуру і записатись на прийом!!!!!!!!!!!

З власного досвіду, звертались спочатку (коли не знали про неї) до лікарів в шкірдиспансер на Замарстинівській... бовтанки-бовтанки... то крім того, що не помогло, то шкіра так вже пересохла, що злазила як загар...бррррррр...Не рекомендую!

13. allarud

allarud New Member

Теж рекомендую Шуліпу Ірину Вадимівну.

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, хто може порадити толкового онко-дерматолога, або звичайного дерматолога який би розумівся на діагностиці новоутворень шкіри?

15. ladybug

ladybug New Member

В мене колись після пологів були такі плямки, які поступово вкрили усі груди і я вже не надіялась їх позбутись. А вилікувала дуже легко і швидко за порадою однієї жіночки, яка порадила купити в аптеці чимеричну воду і змазувати ті плямки. Все зійшло та інколи появляється плямка, яку я зразу ж змазую і вона пропадає. Не хворійте.

16. plakca

plakca New Member

Дівчатка, хто знає чи робив ультразвукову чисту обличчя??? Хто знає хороший салон краси, але провірений? дякую напер)

---------- Додано в 17:57 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Дівчатка, хто робив ультразвукову чистку обличчя? Подадьте хороший салон краси!

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну напер та й напер))))
    а чого це стосується теми лікар-дерматолог? чистки ж роблять косметологи і вони не завжди є ще плюс лікарями;)

18. Мар"яночка

Дівчата підкажіть будь ласка телефон Хомика А.А. в приват!

19. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Дівчата порадьте будь-ласка хорошого лікаря трихолога, або дерматолога який може допомогти вирішити проблему з випадінням волосся. Боюсь скоро зовсім полисію. Дякую:girl_curtsey:

20. terezabera

terezabera New Member

доброго дня! порадьте хорошого дерматолога або краще дерма-косметолога, дуже треба!
    Бажано з координатами, щоб можна було записатись, або зідзвонитись! дякую!

Останнє редагування модератором: 27 Серпень 2013