Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

1. ladysmile

ladysmile New Member

Відповідь: Лікар-дерматолог

дівчата, порадьте лікаря дерматолога для лікування рани на голові, занесли інфекцію в перукарні, була в пятьох дерматологів нічого не допомагає, а рана розширюється, від води теж саме, не можна мочити. Вже ставила пявки, палила нафтоюю, йодом, спочатку ніби добре, через деякий час все з початку

2. Rostok

Rostok Well-Known Member

ви в Сокільницьку дермат. лікарню звертались. Там є хороші специ

3. Tigrawa

Tigrawa New Member

Хтось може порадити хорошого лікаря-дерматолога, який вилікував від демодекозу? Читала тут на форумі непогані відгуки про Хомика Андрія Андрійовича. Скиньте, будь ласка, його контактний телефон у приват. Можливо, хоч якось зарадить даній проблемі, з якою вже більше 10 років борюсь. Дякую! :)

4. analastanka

analastanka тень на стене

Ця людина не вміє лікувати демодекоз. Навіть діагностувати його не вміє.

5. Raven

Raven Мама малятка

Настоянкою календули протирала, мазала кремгеном і шампунька типу нізорал. Досить довго то виводила після відвідин перукарні.

6. Rostok

Rostok Well-Known Member

напишіть ту перукарню в чорний список.. щоб ще хтось не нарвався..((

7. Raven

Raven Мама малятка

ттт закрита)

8. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Якщо можна, розкажіть детальніше , чому ви так ствердно пишете ?

9. goldgirl

goldgirl Well-Known Member

Дуже прошу порадити лікаря, до якого можна звернутися з родимкою, що викликає підозру, чи то онколога, чи дерматолога... не знаю з чого почати обстеження

10. analastanka

Зі свого досвіду. Пів року лікування невідомо від чого, близько 2000 грн на вітер (і "копійчані" бовтанки з їхньої аптеки, і препарати по 100-300 грн), результату - нуль.

Потім інша лікарка поставила діагноз, коли в інтернеті почитала про це захворювання, то УСІ симптоми, які я озвучувала Хомику (!!!) збіглись - просто "як книжка пише". ЯК професіонал міг дивитись на лице, слухати скарги - і навіть не запропонувати здати відповідні аналізи?

11. Sonechcko

Sonechcko Well-Known Member

Мені дуже шкода , що у вас такий досвід. Скільки разів у нього була, майже усіх відправляє на аналізи (шкребки різні). Та й людей до нього завжди багато. Але це все звісно дуже індивідуально.

12. analastanka

Мене теж відправив, але не на ті, що треба.

13. Savchenko

Savchenko Member

Порадьте дерматолога будь ласка) В мами вже скільки років помпіль висипи на спині і ногах...схоже на маленькі ранки час від часу зникають і знову з"являються... в нас вдома де тільки не була, що не приймала і толку ніякого. Чи приймуть її у Львові якщо вона взагалі з іншої області, тому порадьте може приватну клініку чи лікаря, читала багато про Шуліпу з облшкірдиспансеру,але не знаю чи вона прийме "іногородню".Буду вдячна за інформацію та контакти:girl_yes2:

14. roma roma

roma roma Member

Дзвоніть в реєстратуру і записуйтесь до неї, але будьте готові до дорогого лікування. Паспорт показувати не треба

15. Syriya

Syriya New Member

Обласний шкірдиспансер на Коновальця, Боднарчук Людмила, правда візитку не можу з номером знайти. Ходила до неї і сама і з малим. Записуватись у неї в кабінеті і не має значення ваша прописка...

• Баян Баян x 1
  16. mriyka

mriyka New Member

Напишіть хто знає тел.в реєстратуру в шкірвендиспансер.Можна в ПП.

17. yulishka

yulishka New Member

дівчата. порадьте хто чим лікує псоріаз, псоріатичний артрит!!!

18. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

м. Львів, вул. Коновальця, 1
    Реєстратура тел.: 238-56-42

19. UnLikE

UnLikE Фотограф

За багатьма порадами пішла до лікаря Шуліпи в шкірдиспансер на коновальця 1, результатом задоволена, в мене дуже проблемна шкіра лиця+ ще й веснянки, вона мене помаленьку виліковує, хоча зразу сказала що це може тривати дуууже довго..

20. Lyaska

Lyaska New Member

В мене проблема з нігтями, ростуть трохи деформовпні, мені здаєтьс що це грибок. Хто з таким стикався, підкажіть до кого сходити щоб був хороший фахівець?