Лікар-дерматолог

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем ckorpionsha, 27 Жовтень 2008.

1. Kazkarka

Kazkarka Member

Відповідь: Лікар-дерматолог

Написала Вам в ПП

2. medolian

medolian New Member

Здравствуйте,моей дочке 1 год,я давно заметила что ногтики у нее на большых пальцах ног очень тоненькие,вывернуты к верху и ламаются.сегодня сходили к дерматологу,она сказала что у ребенка грибок и назначила Фуцыс 0,5 по 1/3 капс 1 раз в день.Но его детям нельзя,он токсичен!подскажыте что делать?спасибо!!!

3. medolian

medolian New Member

Привіт!!!Дівчата може хтось користувався послугами лікаря дерматолога Осадчук(шкірно-венерологічний диспансер біля вул.Липинського)?Ми маєм до нього їхати.він хороший лікар???????

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

привіт.
    маю проблемку(плямка на руці з"явилася ще в жовтні,і не зникає),вирішила звернутися до Сех за гарними відгуками тут.
    скажіть,а в неї попередній запис,чи просто можна прийти коли прийом і в порядку живої черги? і ще - прийом платний?
    буду дуже вдячна!

5. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

дівчатонька,на минулому тижні пішов з життя-рак.Царство йому небесне!!!!

6. odree

odree Well-Known Member

думайте що пишете. пішов з життя його батько Нестор Євгеновий, а Андрій Нестерович живий і займає посаду головного лікаря облшкірвендиспансеру з вересня минулого року

7. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Дуже перепрошую дійсно Нестор Євгенович,але 62 роки це молодий мужчина...тому я переплута...
    Щоб не було офтопу-в Андрія Несторовича вирізала родимки.шрамів майже не залишилося.деже задоволена....

Останнє редагування модератором: 2 Лютий 2011
  8. pchilka

pchilka Member

Мені допомогла лікар Кузьменко з міського шкірвендиспан. на Замарстинівській. Була страшна висипка на руках і на колінах якраз перед весіллям. Пішла спочатку в Сих. поліклініку, понавиписували різних гормональних мазів, які нічого не помагалали, а коштували недешево. Вирішила піти на Замарст., в реєстратурі відправили мене до Кузьменко. Відразу встановила діагноз - просто перемерзла (я зразу згадала коли), виписала болтушку і таблетки (витратила прибл. 10 грн.) і за день висипку як рукою зняло. а ще гарно проконсультувала на рахунок невусів.

9. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дівчата, в мене постійно з"являються прищі в Т-зоні, великі і болючі. Може бути 1-2, але як тільки вони починають зникати (я вже їх "витравлюю" олією чайного дерева), то вилазять нові... і так по колу. :girl_cray::girl_cray::girl_cray::sad::sad:
    Лікар Городиловський А.Н. сказав мені, що то просто неправильний догляд.. міняла засоби, ніц не дало. (і взагалі...прийом в нього не дуже сподобався):girl_mad:

Може до п. Сек піти... роздумую тут. Підкажіть щось...
    Певне, треба перед прийомом аналізи здати, бо я схиляюсь до думки, що то щось в середині мого організму

10. Alinka studentka

Alinka studentka Загублений

А можна попросити номер мобільного телефону в приват лікаря Чемерис!!!Велике дякую!!!!

---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:23 ----------

Дівчата,дайте будь ласка мобільний телефон хорошого дерматолога,дуже потрібно!!!!Пишіть в приват!!!

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

12. Soleil

Soleil New Member

Дівчата, порадьте дитячого дерматолога. В донечки на шийці червоні плями, шкіра суха і лущиться. Я помітила, що це натирає одяг, бо зранку почервоніння майже проходить, а через день знову те саме.

13. Mokka

Mokka Well-Known Member

В мене з'явилась така проблемка: повискакували прищики на шиї, навіть швидше між шиєю і підборіддям. Десь чула, що по місцю на обличчі, де вони вилазять, можна сказати, який орган чи система організму потребує допомоги. Весь гугіл облазила, але про шию ніц не знайшла. Може хтось знає, в чому проблема?

14. Materynka

Materynka Well-Known Member

В мене теж часто бувають, я користуюся еритроміциновою маззю. Треба мазати поки зовсім не зникнуть, бо інакше знов появляються. Спробуйте, думаю повинно допомогти.

15. Dana K

Dana K Well-Known Member

16. bast3t

bast3t Well-Known Member

Надеюсь что в тему :)
    Разыскивается дерматолог, так сказать дерматолог-косметолог, проблемы с кожей лица, лицо постоянно шелушится, умываться водой вобще закрытая тема, никаких пятен и ничего подобного нету, просто шелушение, даже не зависимо от времени года.
    Возможно у кого-то была подобная проблема и какой-то врач помог её решить? :)

17. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

От і я сюди. На верхній повіці вискочили якісь прищики, на ячмінь не схоже. З цим до дерматолога чи до окуліста?

18. Materynka

Materynka Well-Known Member

В мене фотодерматоз. Вирішила я якось з цимборотися. Пішла до Бандрівської в медінститут.Десь вичитала про неї на цому форумі. Була два рази. В перший назначила купу всяких аналізів.Ледве це позбирала.Прийшла, думала, що зараз мені щось назначить. А вона мене послала до імунолога. Він виписав якісь капельки попити. А вона знову відправила ні з чим, і ше каже вдогонку, я ще вам колись назначу алергічні дослідження. Ну коли наносять алергени на шкіру і царапають. Я ледве з роботи відпрошуюся. А вона мене збирається n-ну кількість разів ганяти. Вирішила, що більше не піду до неї. Прийдеться просто від сонця ховатися....

19. radyslava

radyslava New Member

я би порадила в Госпрозрахунковій (за мостом на Чорновола), там де аналізи на права здають - Гошкіну. Вона жіночка специфічна, але в своїй сфері професіонал. Зверталась і я, і не одні знайомі - всіх швидко виліковувала.

Останнє редагування модератором: 4 Березень 2011
  20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Привіт! Хтось лікувався від випадіння волосся? Знаю, що потрібен трихолог - у Львові такого не знаю, де шукати. Можливо, хтось знає дерматолога, який може допомогти? Я була в косметологічній лікарні і в дерматолога, жінки, не пам*ятаю прізвища) на Коновальця, без жодних аналізів, навіть без огляду, приписали ліки - одна із Зеленої аптеки БАДи, друга взагалі Плацент-формулу((
    В мене проблема досить гостро стоїть((