Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) "Виздоровлюй пошвидше й не хворій!" Робила з думкою про свою кумасю, бо вона цього тижня дуже хвора була
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) на день народження однокласниці:smile:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Листівки, зроблені останнім часом (на дні народження співробітників): мереживо із зірочками для здійснення бажань (для бухгалтерки) зелень та помаранчеві кольори вересневому уродиннику Золотаво-кавовий мікс для жовтневого уродинника
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Чоловіча, вже зі всім знайомими сорочками)
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) моя жаб*яча, як я її називаю, листівка
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) листівка для співробітниці чоловіка (ми з нею родом з файного міста): папір стилізований під ефект тріщинок, з додатковим білим кракелюром на мереживних висічках в середині Фото нічне, при штучному освітленні (робила пізно ввечері, забирали її в шостій ранку), на фото навіть глосі ще не прозоре
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) І все ж таки Ангели існують... В прохолодній осінній час вони приносять філіжанку запашного чаю і теплий плед, обіймають, загортають в любов... і нехай весь світ зачекає Зі звороту
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Автор цих чудових малюночків запропонувала в своєму блозі надіслати їй листівки для хворих діток, яких вона відвідує в лікарні. То ось я вирішила також долучитися й зробила ось таку листівочку. Сподіваюся, якійсь дівчинці вона принесе трошки радості.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Мушу похвалитися В суботу вечором моя Доня повністю сама зробила 2 листівки. Сама навіть штампи ставила, тонувала, та кутики відрізала. Сиділа підбирала папірчики та прикраси. Перша листівка для моєї подруги в якої скоро буде ДН Та для своєї подруги-однокласниці, яка сьогодні повернулася з відпочинку ще є одна недороблена
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) От таке зробила вчора. Перші спроби
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось мої виконані листівочки до дня вчителя , , (капелюшок і лійку переробляла з літнього варіанту - добре мати запаси)
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) То робила для нашого друга. Він завжди нам дарує жартівливі листівки, то я вирішила йому теж таку зробити. )) Фото я не встигла зробити, бо робила листівку в останній момент, буквально 30 хвилин мала, тому маю лише те, що він мені надіслав. Усередині напис "старіти доводиться, але дорослішати не обов'язково". )))
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Листівка зроблена на відзначення місяця боротьби проти раку молочної залози Квіточка на листівці - ручна робота Лії