Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Отаке-во щось вийшло. 3-Д декупаж в стилі майже чисто й просто.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) яблучна а тут горошок-то просто фон!)))
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В школі мали дослідницьку роботу "Як вчаться діти різних країн". Ми презентували Грецію. Вчителька попросила зробити для адміністраціі запрошення. От такі вийшли для поважних гостей Під час створення запрошень для адміністраціі, моя дитина здивувалася, що як раз для діток запрошень і не буде. І вот такі получилися для діток. Фотографіі не найкращі. Фотографувала все ввечері, а на ранок вже треба було віддати.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Листівка для нашої родички. Дівчина вона скромна і тиха. Тому серединку захотілося зробити яскраву щоб викликало купу емоцій.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Таке щось чудненько-дивненьке получилось напевно з моєю застудою то пов'язано, бо шось фантазія не працює зараз добре
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Довго думала чи купувати дирокол листочок від EK Tools і нарешті я стала його власницею. А тут ще й нагода його використати, в співробітниці було день народження. Співробітниця вийшла сьогодні на роботу після хвороби і мені було приємно що ця листівка викликала в неї стільки позитивних емоцій. Фотограф з мене поганий тому вибачте за кривулькі.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось таку ще вчора зробила, картинку малювала сама, це олійні фарби
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Чисто й просто. Ну, майже просто і майже чисто. )))
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Вчора, нашвидкоруч зробила ось таку простеньку відкриточку.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Цю листівку робила у похмурий день, і компенсувала відсутність сонця яскравістю:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Вперше робила весільні запрошення(тут лише частина) А серединку мені допомогла зробити наша Велана))