Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В мене ще одненька зимова, щось мені вони сподобалися
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) перша моя чоловіча листівка яка мені подобається
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Покажу свої новорічні. Вже подарувала, можна і розсекречуватись) Для terezka Для Haidee Для sofka08
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось таку листівку, зробила для мами на День Народження.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Перезнимкувала, то покажу тут у кращій якості.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Моя Ганнуся мені радила, а я малювала і ліпила до купи. Називається сотрупнічєство... а муж помагав знимку робити. Правда його дуже швидко то взлостило, бо треба шукати добрий ракурс, світло виставляти...
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Робила мило, а зробилася до нього листівка. Отака: [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT]
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В мене простенька фігурна валентинка
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В мене ще чисто-проста Та ще одна обємна
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В мене сьогодні ще одна чисто-проста валентинка
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Маю нову улюблену листівочку дівчачу. У знайомих доні завтра рочок, то мені отака зробилася. Тільки треба буде ще при іншому світлі перезнимкувати.