Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) І мене вже на валентинки потягнуло... Ось перші: А цю можна сказати, мій малий для мене зробив Я катала кульки і намалювала контур, а він клеєм мастив, клеїв і штампував Мені так сподобалося, що я з того всього собі зробила листівку
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Минулого року я мужові ніц не зробила на валентина, бо думала, що не святкуємо, а він наслухався радіо й приніс мені подарунок. ))) Цього року я вирішила перестрахуватися й зробила йому валентинку на випадок, якщо знову щось подарує. Ідея з квіточкою на бантику мені так сподобалася на Марусиній листівці, що я собі її тут теж використала. У цій листівці в мене вийшов прокол. Випадково криво врізала малюнок, то довелося рятувати ситуація дерев'яними сердечками. Врятувала, чи далі видно? І момент вигадливості. Я виштампувала напис love на дерев'яній стрілці за допомогою різдвяного штампа з побажаннями. Замалювала на ньому лише одне слово гольциками і відштампувала. Отака хитрість, бо на інших штампах усе було завелике й не влазило на стрілку.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Чоловіча листівка в стилі Clean & Simple
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) пора на валентики, бо мій Антон має дуже багато симпатій, тому готуватися треба завчасно. Перша партія:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace] [/FONT][FONT=Courier New, Courier, monospace] А і ще хотіла розповісти про нюанси виконання цієї листівки. Я нарешті різала на плотері (в списку моїх мрій прибавилось). Червоне сердечко з сердечок намалювала сама. Витратила трохи часу, але результат того вартий, як на мене. А і буквочки також різав плотер. Людоньки - то така весчь! Ех... тіко коштує... ех... коштує...[/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace] [/FONT]
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Між хворобами встигаю трохи витворити Тільки очухалися і мала має хворе горло, а так тішилася, що ми всю осінь та початок зими практично не хворіли(хіба там носом 2 дні пошмигали)...
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Валентинка і варіант грошового подарунка
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В нас сьогодні з чоловіком річниця одруження. Тому вирішила зробити йому маленьку листівочку, а на Валентина - валентинку. Донечка доганяє вже маму і здивувала нас такою подвійною валентинкою.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Листівка чоловіка "З днем ангела". Каскадна.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Час від часу ризикую й пробую робити листівки в стилі шебі. Дуже мені він подобається, але чомусь важко дається.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Відкритка для сестри на день народження. Валентинка, ідея не моя.