Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Бракує збалансованої композиції, бо зараз вона явно тягне вправо. Світлий прямокутничок на світлому збільшує простір, але і зменшує композицію. Може варто обрамити по білому активнішою лінією... Може ту лінію провести лише на лівій частині білого прямокутничка... П.С. Перепрошую за кострубатість корекції.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Заквітчана. Я не фанат різних фей, але тут той варіянт, де працюєш із тим, що дали. :xaxa:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Знову мої улюблені метелики і каскад, а ще попробувала по принципу одної польскої скрап майстрині Hogatyhttp://hogatowo.blogspot.com/2013/03/kolorowe-jajka.html оздобити пінопластове яйце.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Треба було зробити щось до дня дурня, а у мене ідей було нуль... тому ось така простенька.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) ниточки ті що крізь мережево продіті підфарбовані аквареллю, дуже зручно і можна зробити будь який відтінок, стрічка атласна фарбована штемпельною подушечкою, квіточки ручної роботи.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Давно-давно хотіла цей набір паперу. Випадково знайшла в рукодільному магазині, біля якого тепер живу.