Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) В мене сьогодні обкладинка на паспорт та парочка запрошень
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT] [FONT=Courier New, Courier, monospace][/FONT]
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось така в стилі ретро, чи таки вінтажна?
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Коктельчик. Приймати бажано після роботи
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Із дівчинкою. Штампик від ще однієї фірми, яку дуже люблю. Серія - торбинко-фанатки. ))) У правому нижньому куті чогось бракує, але в мене було лише все блискуче, а там блискучого не хотілося. Довелося лишити як є. Як у кого є яка файна ідея, то підкиньте.
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) Ось така простенька-зелененька, з тисненням:
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) У мене ще одна дівчинка. Із кулькою.