Макіяж для нареченої

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем Pearl, 28 Листопад 2010.

?

Чи треба робити пробний макіяж

1. Так! Але я не робила

42,4%
  2. Так! Робила

31,7%
  3. Так! Робила, +одягла плаття

0,9%
  4. Так! Робила, +одягла плаття, +фотосесію

0 голосів
    0,0%
  5. Так! Робила, +одягла плаття, +фотосесію, +шлюб

4,9%
  6. Так! Робила, +одягла плаття, +фотосесію, +шлюб, +розлучення

0 голосів
    0,0%
  7. Якось воно буде

20,1%
  1. purse

purse Member

Відповідь: Макіяж для нареченої

Місяць тому робили то на розписку за макіяж взяли - 150 грн., а на шлюб - 300 грн.

2. Sela

Sela New Member

пробний 150, весільний 300

3. zaderyshka

zaderyshka Member

А моя візажистка робила мені пробний безкоштовно. А на розписку макіяж вартував - 150 грн. На весілля - 180 грн.

4. TangerineSky

TangerineSky New Member

Дівчата, рятуйте - потребую Вашої досвідченої поради!
    Весілля вже "на носі", а я змінюю вже другого візажиста.. Я симпатична, косметикою користуюсь мінімально, але на весіллі хочу щоб тон і макіяж були ідеальні - і вже другий раз мене малюють візажистки з хорошими характеристиками і рекомендаціями, вже другий раз однією і тією ж фірмою Artier, а результат той самий - штукатурять!!!
    і якщо перша могла не зрозуміти, бо я їй не казала, то другій я чітко проговорила - зробити макіяж максимально природним і ніжним - здалека він такий і є, але зблизька прям видно як грубо накладено тон... Хоча мене запевняють, що професійний макіяж так і має виглядати і що камера його "з'їдає" і що якщо мене намалювати легше то я буду блідою і невиразною...
    Запитання полягає чи дійсно воно так? Чи ви, наречені, зблизька теж виглядали дуже запудреними??
    І якщо ні, то чи можете порекомендувати (у ПП!) візажистів, які не штукатурять, а роблять наречених природніми і разом з тим гарними однакоов як на фото так і вживу??
    Чекаю на Ваші відповіді!!!

Останнє редагування модератором: 30 Серпень 2011
  5. Burberry

Burberry Well-Known Member

У мене тоналки і пудри майже видно не було, зате було видно веснянки))Я не робила пробний макіяж, візажиста брала за рекомендаціями з дорогого львівського салону.Теж просила ніжний і природній мейк-ап, бо сама блондинка і косметикою не зловживаю. Коли побачила себе в дзеркалі, в мене був шок. Очі були чорнющі і якісь котячі, я себе не впізнавала, подумала, що наречений теж буде в шоці. Але мене почали всі переконувати, що так і має бути... змирилася... з тим і вийшла на люди:girl_cool:Почула масу компліментів. І на фотках макіяж справді виглядає ніжно і природно:girl_in_dreams: Але все одно, думаю, варто все-таки знайти свого майстра і робити так, щоб це подобалося, в першу чергу, тобі і було приємно, а не лячно на себе дивитися.

6. Sela

Sela New Member

в мене було те саме, мені робили 2 пробних макіяжі, хвалені візажисти....перший взагалі жах, мене за макіяжем і видно не було, 2 - краще, але все рівно не те....якійсь шаблонний образ. А потім вирішила спробувати зробити пробний в дівчини, яка мені буде зачіску робити, хоча про її роботи ніяких відгуків не чула..і була вражена. Макіяж як раз такий як треба...Косметика, звичайно, професійна, і вартість така сама, але результат набагато кращий. Оскільки макіяж підкреслюе мої риси обличчя, а не малюються нові))

а коли у вас весілля?

7. innamorata

innamorata Well-Known Member

я пробного не робила. на перший погляд мій мейк теж був важкуватий, трохи дуже запудрений. але всі казали що дуже гарно. фотки взагалі просто бомбезно повиходили.надзвичайно ніжно. та візажистка працює для журналів і т.д., тому знає як робити мейк для зйомки. та й фотограф наш про неї добре відзивався. казав що як добрий макіяж, то і ретуші мінімум тре. мейк для зйомки зовсім інший тре ніж на щодень.
    не кидайте тапками, але мені щось не дуже вже аж так важило, хто там що про мене казатиме вживу(хоч врезультаті казали тільки позитивне), я хотіла щоб пам"ятка(себто фото) вийшла як найкраще.
    так що як висновок, я своїм мейком була дуже задоволена :girl_dance:

8. Бісеня

Бісеня Member

Дівчата я до Вас за допомогою.Весілля вже скоро також ,а хто буде робити візаж не знаю.Дайте контакти своїх майстрів в ПП будь ласка.Буду дуже вдячна.

9. Nyny

Nyny New Member

я не робила пробного , але дуже сподобалось як мене намалювали )) дуже ніжно , і прикольно )
    я взагалі за це діло переживала бо користуюсь підводкою , але мене приємно здивували ))
    Робила макіяж на Пасічній , салон - перукарня , забула як називається , навпроти церкви , але це було 3 роки тому

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене був пробний макіяж, коли ми знімали лав-сторі в цю неділю. Мені сподобалося співвідношення ціна/якість, можливо, трохи засильно очі підмалювала мені, але на відео якраз класно вийшло. Вирішила, що все одно на весілля хочу більш ніжніший та менш яскравий макіяж. Не знаю, чи буду ту дівчинку знову замовляти...Хочу спробувати ще у когось робити макіяж.

11. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Я своїм макіяжем залишилась дуже задоволена. Добре тримався весь вечір. На вінчання по можливості робитиму в того ж майстра. Заплатила 250 грн за роботу.

12. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Я також була задоволена своїм макіяжем на всі 200 відсотків:girl_claping:
    Я зразу знала що хочу, щоб були виражені очі. В мене не був дуже ніжний макіяж (такий маю кожний день) тим не менше мені дуже сподобався.
    На розписку мене малювала інша дівчинка. Підібрала гарні кольори під червоне плаття.

13. Бісеня

Бісеня Member

Робила пробний макіяж минулої суботи на фото зйомку love story.Вийшло дійсно гарно і я була задоволена.Заплатила 120 грн.

14. Bibysbka

Bibysbka Member

Я робила в студії *хороша студія*. Макіяжем дуже задоволена, правда перед весіллям робила пробний. Весільний макіяж тримався суперово до кінця весілля.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені майстра мейк-апу порадила одна наша форумчанка. Я спочатку робила пробний макіяж, який сподобався всім, але порадили трошки менше використати темних кольорів, щоб було більш ніжно і природньо. І вже в день весілля я усі ці зауваження сказала візажисту, і вона використовувала сливовий відтінок, менше чорного давала, словом, мені сподобалося.:girl_yes2: А був прикол з татом молодого (він взагалі не любить, коли жінки малюються), який до мене підійшов і так тихенько і м'яко запитав: "А ти це знімеш після фотосесії?":girl_crazy:
    Я хоч і думала, що на подаруванні не буду дуже обійматися з гостями, особливо, щоб не дуже жінки з червоними помадами мене цілували....Але на весіллі про це забула і усіх обіймала і сама деяких стидливих гостей цілувала. Від емоцій та радості.:girl_tender:

16. innamorata

innamorata Well-Known Member

17. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я макіяж замовляла в дуже класної візажистки. Її роботу бачила на одному весіллі і мені дуже сподобалось. Пробний я не робила, бо коли прийшла робити корекцію брів, то вона мене попросила побути моделлю для неї. І так я побачила як вона працювала зі мною і моїм типом шкіри. На розписку вона зробила мені макіяж під український стиль і він був темніший ніж на самому весіллі. Словом я задоволена макіяжем, він тримався до останнього, чому я дуже рада:)
    А в мене вийшло, що жінки не цілували, бо казали, що гарний макіяж:)

18. Gudz

Gudz New Member

Дівчатка скиньте будь ласка в приват контакти хороших візажистів,можливо хтось з них має виставлені фото робіт і інтернеті?!Дякую:girl_wink:

19. Lesya Vihot

Lesya Vihot Well-Known Member

можу порекомендувати дуже хорошу візажистку + перукар, вона готує моїх клієнтів до фотосесій, кого зацікавить, пишіть в приват

20. Virna

Virna Well-Known Member

Я теж своїм макіяжем дуже задоволена. Мені робила зачіску і макіяж одна людина. Не було пробних варіантів. Коли мене приїхав дружба забирати з перукарні, то не впізнів, така була гарна:girl_tender:. Кому цікаво, пишіть в приват. Рекомендую