Відповідь: Макіяж Givenchy (oсінь-зима 2009) Chanel (Holiday 2009) Bobbi-Brown (2009) Estee Lauder (Holiday 2009) YSL (Holiday 2009) YSL (oсінь 2009) Dior (Jazz Club) Victoria's Secret (Heidi Clum Collection)
Відповідь: Макіяж Макіяж моєї мрії ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:29 ---------- Теж моя мрія!!!
Відповідь: Макіяж Макіяж творить чудеса. По собі всі ми знаємо. А якщо макіяж ще й після бані, парочки масок і дня на свіжому повітрі - будь-яка жінка буде виглядати відмінно! + хороший настрій Ці фото багато хто вже бачив, вони свідчать, що зірки теж люди: у них також бувають прищі, нерівний колір обличчя, а вдало підібраний макіяж робить із звичайного обличчя зіркове. Пенелопа Круз Хілари Дафф Памела Андерсон Камерон Діаз Джей Ло Єва Лонгорія Бейонс
Відповідь: Макіяж Я малююсь кожного дня, бо якщо не намальована, то привертаю погляди знайомих Хоча якщо я собі подоаюсь, то мені байдуже Але в мене проблема з пудрою, а точніше мабуть з шкірою. Періодично вона в мене така суха, що вся пудра, що підкреслює усі сухі недоліки, навіть не знаю, що робити, бо тоді просто гарно стираю підру А шкіра в мене змішана: суха, жирна Може хтось бореться з таким, бо так хочеться бути красунею
Відповідь: Макіяж просто треба дуже зволожуввати шкіру перед нанесеням пудри, або взагалі нею не користуватись. В мене шкіра взагалі пудру не сприймає, тому користуюсь тільки тональним кремом.
Відповідь: Макіяж А я до народження дитини сміття під під"їзд не виходила викинути без повного макіяжу. "Малювання" перед навчанням, а потім перед роботою займало близько 30хв. А коли малий народився, то, звичайно, на такий "повний" макіяж часу не вистачало. Використовую тоналку, трохи румян і туш. І знаєте, гарненько навіть, на прогулянки з дитиною цілком достатньо. Сильніше малююся коли треба кудись вийти "в люди", тоді вже і стріли олівцем, і тіні і т.д. А раніше я думала, що без макіяжу на вулицю виходити не можна. Моя мама мені так внушила, бо сама малюється постійно.
Відповідь: Макіяж Мій щоденний мейк ап: тоналка, трошечки румян,туш,тіні,підводка чорна,блиск для губ або помада і зверху блиск.... деколи усе без тіней... або просто тоналка і бальзам для губ... літом тоналкою взагалі не користуюсь.... Перед нанесеням тоналки, завжди обличчя очищую тоніком і зволожую кремом
Відповідь: Макіяж Мій чоловік любить, коли я не фарбуюся. І не тому, що "не така страшна, як себе малюю", а просто макіяж робить мене іншою. Я взагалі вважаю, що треба вміти користуватися не лише декоративною косметикою, а й доглядати за своїм обличчям, щоб мати гарний вигляд. У моєму віці ще не знаєш, що таке зморшки. Зате в мене комбінований тип шкіри, тож я користують таким асортиментом: Ранок: пінка для вмивання, тонік, лосьйон для контролю рівня жирності шкіри з УФ-фільтром. Два рази в тиждень маска для звуження пор. Також два рази скраб для відлущення змертвілих клітин. Вечір: рідина для зняття макіяжу, теж пінка, тонік, лосьйон. Макіяж: а) денний: найчастіше просто тональна основа з захисним УФ-фільтром, олівець для очей, туш і блиск для губ. Іноді можна додати легкі відтінки тіней. б) вечірній: тут уже трошки складніше. Все залежить від того, куди я збираюся. Не всюди потрібна "повна боєготовність". На ділові зустрічі найкраще мінімум макіяжу(мається на увазі дублікація денного), плюс пудра і трішечки рум"ян. На дискотеки і інші типові вечірки хочеться прийти яксравою! Тут можна використати весь арсенал: тональна основа, пудра, рум"яна(не переборщити!!!). Очі: олівець для брів, для очей, тіні, які створюють "димчастий" погляд (найкраще нанести 3 відтінки,від найсвітлішого до найтемнішого), туш. Губи: контурний олівець, зволожувальний бальзам, помада, блиск. ВАЖЛИВО: небажано одночасно підкреслювати і очі, і губи. Краще привернути увагу до того, що вам більше в собі подобається. Якщо ви обрали очі, то відмовтеся від яскравої помади і контурного олівця. Якщо ж для вас важливіші губи, то поменше косметики на очах. До цього додайте парфум. У жінки має бути кілька СТАЛИХ ароматів під її настрій. Вдень підійде свіжий чи квітковий аромат (взимку найкраще свіжий), ввечері - більш різкі відтінки на ваш смак. А коли у вас побачення - обирайте хвилюючі солодкуваті відтінки. І ви ефекні! (перевірено на собі і не тільки))))
Відповідь: Макіяж СТАЛИЙ аромат - це ТВІЙ аромат. Мається на увазі, не купувати кожного разу інший парфум, а щоб тебе впізнавали по запаху і по запаху відгадували твій настрій: "О, це вона йде! Зараз її побачу! Хм, у неї хороший настрій!"
Відповідь: Макіяж Щодо мене,то я завжди малююсь сама і дістаю від цього велику насолоду,навіть на своє весілля.Якщо іду на якусь дефіляду,то користуюсь тональним кремом,пудрою,рум"янами,підводкою рідкою,олівцем для очей,тінями.Коли гуляю з малою,то переважно підводжу тільки губи блєском,а буваю і взагалі не намальована.Ніколи не користувалась послугами професіонала,хоч би і хотіла себе побачити іншою,але боюся,що після салону прийдеться змиватись і перемальовуватись самій.
Відповідь: Макіяж Макіяж це моя пристрасть.Коли виходжу за двері дому,то майже завжди є в "повній бойовій готовності".Використовую тональний,тіні,олівець,підводку,туш,блиск,румяна. Люблю експерементувати з різними типами макіяжу як на собі так і на подругах Але також згідна з тим що дівчина не має виглядати як фарфорова лялька. Кількість слоїв "штукатурки" має бути помірною,бо коли влітку все починає текти і розповзатись то гарніше відмовитись від такого макіяжу...
Відповідь: Макіяж о то в мене такий самий страх.. я взагалі декоративну косметику не дуже використовую хіба як вже на дефіляду і то щоб її не було помітно. Трошка туші, трошка тонального с зволожуючим кремом, трошка румян. Перед тоналкою завжди використовую скраб для лиця, або як мінімум мию лице мочалкою мягкою, щоб тональний рівно ліг. Тональний змішую з зволожуючим кремом тоді він гарно лягає. Ну і вважаю що основний догляд повинен бути за шкірою. Якщо вона гладка і рівна то можна без косметики жити, а якщо вона не доглянута то скільки не маж кремами і не малюй олівцями вигляд буде не ахті.
Відповідь: Макіяж не люблю макіяжу, і Коханий не любить... щодня тоналкою затоновую лише темні кутики біля очей зовні і все - все решта своє... вії і брови чорні, тож коли і малююсь - різниці не видно... інколи є дурацький настрій, отоді можу тінями підмалювати очі, або до фотосесії... але просто щоб виділались очі... вважаю, що косметикою дівчина/жінка завжди встигне користуватися, а молодою і свіжою завжди не буде, вона тому й гарна, що свіженька і натуральна))
Відповідь: Макіяж Я теж не дуже люблю макіяж. Це буває ну дуже дуже рідко. Що цікаво, головна причина, напевно, це мої лінощі )))