Медична довідка

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Kasia, 31 Березень 2009.

1. Halina

Halina Well-Known Member

Відповідь: Медична довідка

Нічого незвичного не їла. От тільки вчора квіти подарували і я їх поставила в кімнаті ті що спала. Невже це може бути від них? Я уже діазолін прийняла. Чи потрібно ще щось робити? За скільки часу воно має зникнути якщо це алергія?

2. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Якщо алергія, діазолін заслабенький (випийте хоча б 2 таблетки). То би пасувало щось типу Лоратидина, Еріусу, Тавегілу, ці таблетки кращі. Головне ліквідувати джерело алергії. А протягом дня побачите чи є зміни. Якщо плямки зменшаться, можливо і від квітів. Ви навіть не уявляєте якою хімією їх підживляють і поливають. Все може бути. А якщо не зійде, то тоді до дерматолога потрібно буде звертатися.

3. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

може бути що саме вони і стали причиною вашої висипки, бо по-перше квіти оприскують різними засобами для кращого вигляду, блиску, а по-друге, там могла бути якась мушка в тих квітах, яка могла вас покусати.

4. Orman

Orman Модератор-бомба

MaryF, як там ваша голова?

5. MaryF

MaryF Well-Known Member

Болить, але вже набагато менше.

6. Halina

Halina Well-Known Member

Ой...дівчатка потрібна ваша допомога! Може хтось має телефон лікаря-алерголога (скиньте будь-ласка)? І куди мене звернутися бо здається це кропивниця? Може хтось з таким стикався що можна дома робити?
    Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію! Дякую!

7. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Та вам лікар нічого по телефону не скаже, йому потрібно бачити ту висипку. А кропивниця, то такі дрібнесенькі червоні водяні прищики здається. А обкинуло вже все тіло, чи далі тільки на лиці?

Тим більше сьогодні неділя. Думаю в 8 лікарні вам нічим не допоможуть, можете на швидку подзвонити. Я деколи телефоную, якщо потрібна якась медична порада.

8. Halina

Halina Well-Known Member

на лиці розмір збільшився і за вухом викинуло. Температура 37,2.
    Чи може викликати швидку?

9. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

ПРивіт! не знала куди з цим звернутися - тому напевно сюди було б найправильніше - в мене останніх декілька днів постійно затерпає нога - і то при тому НЕ тоді коли я сиджу чи десь затискаю ногу, а просто так - стою союі - і відчуваю що нога терпне:confused:
    може хтось знає що б то могло означати?

10. Радість

Радість Well-Known Member

Це може бути защемлення нерва, погана циркуляція крові, давлення. Краще піти до невропатолога, він точно знає що це таке.

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дівчата, маю питання, вже писала раніше що мені важко дихати. кашлю нема, хрипів теж не чую, але щось так давить в грудях ніби мені мало повітря. сьогодні в церкві то взагалі пару раз аж голова крутилася, мусіла вийти на двір. чи то з серцем пов"язано?

12. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

або брак вітамінів (кальцію, магнію (вроді-би))

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Маю таке питання. То ніби не дуже до медицини.:girl_cool: Через який час після пологів можна приймати ванну? Бо душ це добре, а так вже хочу собі полежати. А десь вичитала, що має пройти три місяці, то правда?

14. Orman

Orman Модератор-бомба

може й серце бути, але насправді може просто перевтомлюєтесь, мало/погано відпочиваєте/харчуєтесь.

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

це швидше за все серце+ можливо судини звужені від препаду тиску-в мене таке було, а ще від збільшеної щитовидки буває важко дихати...Піди до лікаря

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Судини цілком можливо, мені давно то лікарі казали, але от останнього разу прописали препарат, на який виявилась алергія...так що тепер боюсь!! як буде гірше, то піду здамся!

17. Mandarynka

Mandarynka Well-Known Member

Це може бути защемлення нерва, погана циркуляція крові, давлення. Краще піти до невропатолога, він точно знає що це таке.

дякую, якшо не перестане ше день-другий тре буде обов'язково сходити:girl_smile:
    шось напали останнім часом на мене ціла купа болячок:girl_cray:

18. Олюська

Олюська Well-Known Member

Не знаю, чи сюди пишу.
    Хтось щось може доброго сказати про масажне обладнання. В нас тут недавно відкрили салон Nuga Best, запрошують відвідати масажі спини, ніг, обличчя і т.п. Сусіди ходять - такі задоволені, а я щось маю підозру до того, що воно приносить користь (чи не шкодить?)

19. Надька

Надька Well-Known Member

Дівчата, незнаю чи пишу туди, порадьте доброго дитячого хірурга..... пишіть в пп. Дуже дякую

20. Biryza

Biryza New Member

може хтсь знає як зарадити при мозолях? натерла мізинець тісним взуттям, але там не піхур, а спухлість і почервоніння, що робити? болить мене та гулька і похоже не збирається сходити