Медовий місяць:)

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем kvVItKA, 28 Вересень 2009.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Медовий місяць:)

А в нас медовий "місяць" на Помаранчевій революції, на Майдані в Києві...
    Екстрім, нє?

2. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

Екстрім! сорі за офтоп, в нас донечка - дитя помаранчевої революції :) (і несподіваної овуляції внаслідок переохолодження, напевно)
    Родина та знайомі жартують, що така користь з майдану та революції вийшла :)

3. meros

meros New Member

ми їздили після весілля в Туреччину! сподобалось, чекаємо, щоб дітки виросли хочемо ще!
    В номері нас вже чекав сюрприз, але це вже всім відоме: шампанське, фрукти, гарно оформлене ліжко з пелюстками квітів... решту за нами!..

4. MASLINKA

MASLINKA New Member

Ми свій медовий місяць також провели в Туреччині,недалеко від Аланії в готелі з назвою Утопія. Назва відповідає готелю - краса неймовірна, територія величезна. Забуваєш справді про все. ....... Згадала і хочеться ще раз туди:girl_flirt:.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

6. Katrine

Katrine Member

готель насправді дуже файний, і там досхочу можна насолоджуватися сходами-заходами сонця:girl_smile:.
    а в нас медових місяці було два, правда таке враження, що вони ще тривають..
    зразу після весілля ми поїхали в Москву та Санкт-Петербург, в який я так закохалася, що напевне ще не раз захочу туди повернутися... ми самі собі організували екскурсійку, бо мали трохи обмеження в часі (лише 7 днів). а вже в жовтні, коли Львів засипало снігом, махнули собі в Єгипет на наші медові 10 деньочків, де просто нічого не робили, а тішилися один одним..
    а ідеальний медовий місяць то напевне якісь острови.. Балі, Мальдіви, Гаваї:girl_crazy:.. от купимо собі квартирку, і полетимо в якесь екзотичне містечко, де буде білюнький пісок і бірюзове море...:girl_in_dreams:

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас був в Криму. Хоча відпочивали ми в Євпаторії, але об"їздили усі найвідоміші і найкрасивіші місця усього півострова. Так безтурботно було. Море видно з тераси, людей немає (бархатний сезон), дильфіни в морі, серце намальоване коханим на піску, романтитчні ночі під зоряним небом.
    Не грає велике значення де, а важливіше як ти будеш згадувати про ці дні. Я точно згадаю і не раз.......

8. Ніка

Ніка Well-Known Member

ех, як згадала свій "медовий місяць", то відразу сміхом заходжусь!!! :)
    перед весіллям багато хворіла. і лікар в обовязковому порядку наказав їхати в санаторій. мій коханий не міг (не хотів) поїхати, тому їхала я з мамою, а коханий разом з моїм татом потім до нас приїхали на пару днів...
    такі спогади - море за 15 метрів від номера, сонце, сосни....і скрипуче радянське ліжко і з відгуками радянщини меню...:girl_mad: :girl_crazy:
    ну але ми з коханим й так купу де були!!! навіть з малим вже в Єгипті були.

мої батьки недавно показували фото з весілля на Шрі Ланці (якоїсь пари німців)... ну, не можу сказати, що за зовнішнім виглядом мені сподобалось...зовсім звичайне, нічого надзвичайного, крім суми грошей, яку їм прийшлось викласти...

9. тигрица

тигрица Well-Known Member

А ми на третій день після весілля поїхали в Єгипет. Теж гарно відпочили, їздили на екскурсії і т.д.

10. Карінчик

Карінчик мамуся трьох діток

Ми мали медовий місяць в Затоці. Не важливо де медовий місяць а важливо з ким, з коханою людиною. Їздили в Одесу, в дельфінарій, в Белгород-Дністровський, гуляли вечері на березі моря, і насолоджувались життям і один одним. Так приємно згадати і в думках поринути знову туди...:girl_in_dreams:

11. Virunya

Virunya Well-Known Member

Ми на четвертий день після весілля відправились в сонячний Єгипет))) У нас якраз 14 жовтня розпочалася зима - а ми на море....такий кайф..знову хочу назад))) Відпочивали в Шармі в готелі "Шератон" - враження просто казкові....всім рекомендую))

12. Anyaroz

Anyaroz New Member

Ми теж відправилися у Єгипет+Ізраїль, але класно було!!!

13. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

У нас 13.10.07 було весілля,а 17 ми уже були в Єгипті.Хургада готель в перекладі "1000 і 1 ніч".Враження незабутні,ніби попали в казку.Медовий місяць запам"ятається на все життя.:girl_in_love:

14. redfox

redfox New Member

мы с моим первым мужем медовый месяц провели на базе отдыха под Санкт-Петербургом - было здорово - это был конец августа и весь императорский питер к нашим ногам) а сейчас со своим женихом мы себе периодически устраиваем мини "медовые месяцы" - на НГ ездили в Вологду - там такой шикарный снег, лес, свежий воздух, баня, тихий, вышколенный персонал и мы вдвоем, да и так, периодически на выходные куда-нибудь катаемся. так что главное - это не конкретное время после свадьбы, а сделать так, чтобы ощущение счастья не покидало все время после росписи - ведь с постановкой штампа все только начинается...:girl_cool:

15. agalinka

agalinka Active Member

Ми їздили в Туреччину, Белдібі, дуже класно відпочили. Ми довго шукали готель, я дуже хотіла, щоб він був маленький і занайшли. Було класно!!!

16. Lsveta

Lsveta Member

В нас весілля було літом, тому ми відправились у тижневу поїздку по Карпатам - Закарпаттю на машині. Побували у багатьох місцях: Мукачеве, Хуст, Солотвино, Ворохта, Микуличин, Яремче, Івано-Франківськ. Встигли покупатись в солоних озерах і походити по карпатських горах, позбирати ягід, покататись на кріселках і конях (у Ворохті), побувати у заповіднику (в Яремче) ... Провели час із захопленням і великим задоволенням.

17. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

На третій день після весілля поїхали відпочивати в Туреччину Аланья. Дуже класно відпочили, ні в чому собі не відказували . Були 12днів, але було так класно, що не встигли оглянутись, як потрібно їхати додому:girl_sad:. Так що, як є можливість їдьте у медовий місяць, другого такого не буде, а це буде згадка на все життя....і до того ж така приємна:girl_in_love:

18. Molecule

Molecule New Member

Ми планували їхати в Болгарію на Золоті піски,але на жаль закордонний паспорт мого майбутнього чоловіка не дійсний, виробити новий ми б уже не встигли,тому вирішили їхати в Крим,а точніше в Судак,надіюся медова мандрівка буде насправді медова:girl_in_love:

19. allusya

allusya Well-Known Member

А у нас весілля було в жовтні, а от на море ми поїхали лише в липні:girl_spruce_up: До весілля ми не бачиись 2 тижні і після весілля десь півтори місяці (зустріч на одну ніч в києві не рахую :girl_blush2: ). Але головне, щоб медовий місяць продовжувався все життя :girl_dance:

20. VolnovaS

VolnovaS New Member

Медовий місяць - це класно::girl_smile:!Я також чекаю-недочекаюсь цього дня:connie_pull-pigtail.Але в мене виникає одне питання:Як ви дівчата стикалась з тим,що після одруження і зміни фамілії потрібно міняти паспорти?Чи можна ще їхати відпочивати по старих паспортах?Підскажіть будь-ласка хто що знає!