Меню на пікнік, шашлики, посиденьки на природі

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем Kasia, 5 Червень 2009.

  1. Gajka

    Gajka Well-Known Member

    Я ніколи не даю до шашлика майонез, цибулю кільцями та готові приправи. Лише трави, обовязково терта на тертці, що на деруни цибулька, сік лимона, сіль, перець і олія або рідше мінеральна вода. Все гарно вимішати та не менше ніж на добу в холодильник. Так само мариную рибку для смаження чи то запікання.
     
    • Подобається Подобається x 2
  2. nibysh

    nibysh оптимістка з сумнівами

    а я даю березовий сік. натуральний. не після консервації.
     
  3. flame

    flame невгамовний експериментатор

    як вийшли на мангалі? З якого м"яса? По скільки хвилин тримали на кожній стороні?
     
  4. KUSJ

    KUSJ мрійлива

    вийшли супер, мясо брала- яловичина для стейків з метро і ще мали телятину з базару. І те і те було смачне і досить мягке. Витримала мясо як радила @enigma А навчіть мене... або таємниці файної господині (4)
    По часі не підскажу, бо тим займався мій брат, але смажилося трохи довго
     
  5. flame

    flame невгамовний експериментатор

    Сезон пікніків почався. Надибала в неті: ананас на грилі.о_О Ананас нарізають дольками або смужками, викладають на решітку і в процесі смаження поливають водою з цукром і гвоздикою. Кажуть, супер десерт:girl_in_dreams: Треба спробувати, бо виглядає дуже апетитно.
    [​IMG] [​IMG][​IMG]
    З креветками homyak_45px.gif
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 5