Відповідь: Ми і наші мами У мене те саме... я вже уникаю її будь про що просити. Моя сестра з нею майже не спілкується і більше розказує татові ніж мамі, але сестра і надалі залишається єдина мудра і ПРАВИЛЬНА дочка. А я то напевне вмру нічим.
Відповідь: Ми і наші мами ще, здається, не давно думала ,який порадник може бути кращим за рідну маму......пройшов час і починаєш розуміти як добре тим хто живе окремо від батьків і не відчуває такого тиску кожен день. Сумно....невже і ми такими будем.....
Відповідь: Ми і наші мами А я нині трохи визбирала свою маму, бо вона мені сказала що я була неправа в тому що я казала і це їх дуже образило, а тоді давай казати що я зі своїм чоловіком її на вулицю вижену, і який резон їй їсти те що я готую. А я їй сказала, аби перестала бо вона такими розмовами мене також ображає. І як би там не було вона є моя мама, а вона давай - погана мама, а я їй кажу а я вам вічно погана дочка але від перестановки доданків сума не міняється.
Відповідь: Ми і наші мами А в мене як на диво затишшя після бурі...(..чи може перед бурьою..) Мама добра....Сама заговорила про ремонт, з такими словами: та ми нічого немаємо проти, прошу дуже робіть собіОт тільки не розумію, нащо було мене так нервувати!!?
Відповідь: Ми і наші мами Ох, як часто ми говоримо щось таке про що потім жаліємо! Забудьте про це і насолоджуйтесь моментом. Все буде файно
Відповідь: Ми і наші мами Новий "перл" моєї мами: "В тебе зараз фігура, я в підлітка...така ж недорозвинута"... То вона про то шо я дуже схудла...І далі продовжую. Я розумію, шо і направду так є, але в цьому моєї вини немає, зате кожен день звідусіль чую, як худо виглядаю, і як це мені не пасує...можна подумати мені то в кайф. Скоро в такі комплекси заженусь... ---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ---------- А ще помітила, коли дуже часто в нас гостює, то як би ми не любились, усьо переростає в конфлікт. В зв"язку з моїм затягнувшимся ДН, потребувала її допомоги щодня, тому що з Романом погуляти ну вже зовсім часу не вистачало. От і це вилізло мені нинька боком. Тепер сиджу, як притлумлена, і переживаю, що мама пішла додому якась не така, чи то ображена, чи втомлена...І швидше перше, бо мали суперечку...ламаю собі голову, шо сталось...Блін...
Відповідь: Ми і наші мами О! і я до вас Мені таке теж щодня торочать, і не тільки мама, а всі кому не лінь. Але до всього я завжди така була, то мені не звикати, бо ціле життя то слухаю
Відповідь: Ми і наші мами В мене одногрупниця, проста як двері і худа як зубочистка у таких випадках каже своїй мамі : " Шо сти зробили, то маєте":xaxa: Можна теж так сказати, але трохи ту фразу облагородити.
Відповідь: Ми і наші мами мені в тких випадках помагає вичитана колись фраза - "чем удобряли - то и виросло"
Відповідь: Ми і наші мами Ги... Така відповідь не проканає. Я пампушкою була. То в мене зараз видно на фоні ГВ, інших пояснень немає. ---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ---------- О! То було б не зле. Мені якраз 8-10 бракує, до "прілічьного" вигляду
Відповідь: Ми і наші мами Ой...хай би мені так хтось сказав - розцілювала би! Так хочеться знову бути худенькою... ---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ---------- То ми вам форумом скинемось - і нам легше, і вам приємно Не переживайте так! Кругом всі думають, як то зайве скинути, а у вас все само собою - це ж чудово.
Відповідь: Ми і наші мами а ми вже доспілкувались з мамою .... пакую манелі і переїзжаємо до свекрухи. отакої - від мами до свекрухи... тепер буду за невістку. А наступний переїзд вже думаю у власне велике помешкання. тепер буду мати інше життя... не знаю чи краще, чи гірше, але інше. побачимо
Відповідь: Ми і наші мами шкода що не зразу в своє помешкання. Ануто бажаю терпіння, терпіння і ще раз терпіння до всіх. Моя квартира хоч і маленька, але я тут собі господиня, і діти одразу спокійніші і слухають маму, і мене ніхто не нервує, а я ще думала пожити трохи в свекрухи. спробувала кілька разів. якби я там жила то сім"ї мене вже не було.
Відповідь: Ми і наші мами Налаштовуйтеся лише на позитив, бажаю спокійного проживання разом із свекрухою а головне взаєморозуміння у всьому, і поваги до особистого життя. А з мамою всетаки помиріться перед переїздом, не вдалося разом жити без докорів... ну всяке буває, з часом все "стане" на свої місця, і Вона і Ви на все поглянете іншими "очима" ІМХО
Відповідь: Ми і наші мами а ми ніби і не сварились... вона просто сипле перли, а я вже тупо мовчу у відповідь. ІМНО їй треба якесь заняття, бо дурня в голову лізе саме із-за великої к-сті вільного часу. Найбільше мене допікають постійні репліки про те, що я "сплявляю" своїх дітей коли я щось прошу допомогти з дітьми. Так ніби я обох на неї кинула і сама пофітькалась на цілу ніч на дискотеку чи взагалі на заробітки на 5 років до Італії поїхала. Просто до маразму доходить... чи щоб я поїла, чи в туалет сходила тощо - все сплавляю і треба було не "робити дітей раз не хочеш за ними доглядати"... просто маразми якийсь... не хочу тут все писати, бо прикро загалом ніби цілком адекватна людина, але як найде хвиля, то хоч тікай.... просто тоді треба звук вимикати а у свекрухи я думаю приживемось, бо не може бути так щоб у обох заморочки були та й чоловік своїх на місце поставить якщо б щось не так було. Він в цьому плані так як і я - ми тримаємо одну позицію, я захищаю його, а він мене але найбільше мені імпонує те, що там особняк і є подвір"я. Павлусь цілий день ганяє по свіжому повітрі, апетит суперовий у дитини, вражень море, спокійний та без істерик. т.щ. мусимо ужитись
Відповідь: Ми і наші мами Такі маразм ив моєї свекрухи, коли ми були з дітьми в неї, а чоловік на роботі я мусіла в туалет з дітьми ходити, бо вона весь час казала що ти мама, і мами так роблять. вона не хотда глянути за малою, а на малого я її не могла лишати. А поїсти то взагалі. тільки на руках з Лільою,не хотіла брати малу, а як брала, то теж казала нащо було родити дітей як не можеш справитися і не доглядаєш. А тепер як малий пішов в садок, і захворів (через те що адатація і в групі не всі діти здорові) каже що я погана мама, бо народила, а дитина хай мучиться в садочку
Відповідь: Ми і наші мами В нас теж такий факт є в історії: спочатку від свекрухи до мами, потім від мами до свекрухи, і нарешті в свою квартиру. Гнітило воно мене тоді страшно, коли зі своєю мамою посварилася. Передати не можу. Ну але все минулося, трохи призабулося, відносини вийшли на новий виток, чомусь вона з того навчилося, чомусь - я. Ну, Анутко, тут радше такі самі смайли поставлю. пс Все в вас буде добре. Раз так вирішили, значить так буде краще. І для твоєї мами в тому числі.