Ми і наші мами

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Хомуся, 31 Жовтень 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Ми і наші мами

У мене те саме... я вже уникаю її будь про що просити. Моя сестра з нею майже не спілкується і більше розказує татові ніж мамі, але сестра і надалі залишається єдина мудра і ПРАВИЛЬНА дочка. А я то напевне вмру нічим.

2. hrytsenko

hrytsenko New Member

ще, здається, не давно думала ,який порадник може бути кращим за рідну маму......пройшов час і починаєш розуміти як добре тим хто живе окремо від батьків і не відчуває такого тиску кожен день. Сумно....невже і ми такими будем.....

3. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А я нині трохи визбирала свою маму, бо вона мені сказала що я була неправа в тому що я казала і це їх дуже образило, а тоді давай казати що я зі своїм чоловіком її на вулицю вижену, і який резон їй їсти те що я готую. А я їй сказала, аби перестала бо вона такими розмовами мене також ображає. І як би там не було вона є моя мама, а вона давай - погана мама, а я їй кажу а я вам вічно погана дочка але від перестановки доданків сума не міняється.

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене як на диво затишшя після бурі...(..чи може перед бурьою..):girl_in_dreams: Мама добра....Сама заговорила про ремонт, з такими словами: та ми нічого немаємо проти, прошу дуже робіть собі:girl_sad:От тільки не розумію, нащо було мене так нервувати!!?

5. Siania

Siania Love Life

Ох, як часто ми говоримо щось таке про що потім жаліємо! Забудьте про це і насолоджуйтесь моментом. Все буде файно :girl_smile:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Новий "перл" моєї мами: "В тебе зараз фігура, я в підлітка...така ж недорозвинута"...:girl_sad: То вона про то шо я дуже схудла...І далі продовжую. Я розумію, шо і направду так є, але в цьому моєї вини немає, зате кожен день звідусіль чую, як худо виглядаю, і як це мені не пасує...можна подумати мені то в кайф. Скоро в такі комплекси заженусь...:girl_devil:

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 12:07 ----------

А ще помітила, коли дуже часто в нас гостює, то як би ми не любились, усьо переростає в конфлікт. В зв"язку з моїм затягнувшимся ДН, потребувала її допомоги щодня, тому що з Романом погуляти ну вже зовсім часу не вистачало. От і це вилізло мені нинька боком. Тепер сиджу, як притлумлена, і переживаю, що мама пішла додому якась не така, чи то ображена, чи втомлена...І швидше перше, бо мали суперечку...ламаю собі голову, шо сталось...Блін...

Останнє редагування: 1 Липень 2010
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

8. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

О! і я до вас :) Мені таке теж щодня торочать, і не тільки мама, а всі кому не лінь. Але до всього я завжди така була, то мені не звикати, бо ціле життя то слухаю

9. arushka

arushka завжди досягаю мети

В мене одногрупниця, проста як двері і худа як зубочистка у таких випадках каже своїй мамі : " Шо сти зробили, то маєте":xaxa: Можна теж так сказати, але трохи ту фразу облагородити.

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ги... Така відповідь не проканає. Я пампушкою була. То в мене зараз видно на фоні ГВ, інших пояснень немає.

---------- Додано в 13:17 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ----------

13. Зануда

Зануда Well-Known Member

---------- Додано в 14:22 ---------- Попередній допис був написаний в 14:20 ----------

14. Анута

Анута Well-Known Member

а ми вже доспілкувались з мамою ....
    пакую манелі і переїзжаємо до свекрухи. отакої - від мами до свекрухи... тепер буду за невістку. А наступний переїзд вже думаю у власне велике помешкання.
    тепер буду мати інше життя... не знаю чи краще, чи гірше, але інше. побачимо :)

15. Leila

Leila Well-Known Member

шкода що не зразу в своє помешкання. Ануто бажаю терпіння, терпіння і ще раз терпіння до всіх. Моя квартира хоч і маленька, але я тут собі господиня, і діти одразу спокійніші і слухають маму, і мене ніхто не нервує, а я ще думала пожити трохи в свекрухи. спробувала кілька разів. якби я там жила то сім"ї мене вже не було.

16. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Налаштовуйтеся лише на позитив:girl_yes:, бажаю спокійного проживання разом із свекрухою а головне взаєморозуміння у всьому, і поваги до особистого життя.
    А з мамою всетаки помиріться перед переїздом, не вдалося разом жити без докорів... ну всяке буває, з часом все "стане" на свої місця, і Вона і Ви на все поглянете іншими "очима" ІМХО

17. Анута

Анута Well-Known Member

а ми ніби і не сварились... вона просто сипле перли, а я вже тупо мовчу у відповідь. ІМНО їй треба якесь заняття, бо дурня в голову лізе саме із-за великої к-сті вільного часу. Найбільше мене допікають постійні репліки про те, що я "сплявляю" своїх дітей коли я щось прошу допомогти з дітьми. Так ніби я обох на неї кинула і сама пофітькалась на цілу ніч на дискотеку чи взагалі на заробітки на 5 років до Італії поїхала. Просто до маразму доходить... чи щоб я поїла, чи в туалет сходила тощо - все сплавляю і треба було не "робити дітей раз не хочеш за ними доглядати"... просто маразми якийсь... не хочу тут все писати, бо прикро :sad:
    загалом ніби цілком адекватна людина, але як найде хвиля, то хоч тікай.... просто тоді треба звук вимикати

а у свекрухи я думаю приживемось, бо не може бути так щоб у обох заморочки були ;) та й чоловік своїх на місце поставить якщо б щось не так було. Він в цьому плані так як і я - ми тримаємо одну позицію, я захищаю його, а він мене ;)

але найбільше мені імпонує те, що там особняк і є подвір"я. Павлусь цілий день ганяє по свіжому повітрі, апетит суперовий у дитини, вражень море, спокійний та без істерик.
    т.щ. мусимо ужитись ;)

18. Leila

Leila Well-Known Member

Такі маразм ив моєї свекрухи, коли ми були з дітьми в неї, а чоловік на роботі я мусіла в туалет з дітьми ходити, бо вона весь час казала що ти мама, і мами так роблять. вона не хотда глянути за малою, а на малого я її не могла лишати. А поїсти то взагалі. тільки на руках з Лільою,не хотіла брати малу, а як брала, то теж казала нащо було родити дітей як не можеш справитися і не доглядаєш. А тепер як малий пішов в садок, і захворів (через те що адатація і в групі не всі діти здорові) каже що я погана мама, бо народила, а дитина хай мучиться в садочку

19. kitka

kitka Well-Known Member

В нас теж такий факт є в історії: спочатку від свекрухи до мами, потім від мами до свекрухи, і нарешті в свою квартиру. Гнітило воно мене тоді страшно, коли зі своєю мамою посварилася. Передати не можу. Ну але все минулося, трохи призабулося, відносини вийшли на новий виток, чомусь вона з того навчилося, чомусь - я.
    Ну, Анутко, тут радше такі самі смайли поставлю;););).

пс Все в вас буде добре:girl_yes:. Раз так вирішили, значить так буде краще. І для твоєї мами в тому числі.

20. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму