Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... не знаю що сказати, не віриться, що це таки правда. Вічна пам'ять! нехай Бог допоможе його діткам і дружині пройти через це
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Дівчата, хто там ближче до п. Віктора. Може відомі причини смерті? (я про те, чи був розтин?) Хтось був біля нього коли то сталося?
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... співчуття дружині, діткам та всім хто знав ВІктора! це величезна втрата....
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Висловлюю своє глибоке співчуття рідним та близьким . Поділяю ваш біль та горе. Нехай Вам, п.Вікторе, рідна земля буде пухом. Нам Вас не вистачатиме...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вічная і світлая пам"ять! Така моя особливість - я просто не хочу вірити в таке, ставлю уявний захист...Проте розумію, що це сталося, це жахливо, і перша ж думка про його діток...Він оберігав їх від усього поганого і жорстокого у цьому світі, а як же тепер вони без нього? А скільком він допоміг "відформатувати" свідомість? Справді, попри всі його часом незрозумілі приколи, завдяки йому познайомилося і здружилося багато народу... Нехай спочаває з Богом. І дуже хочеться, аби його справа жила!
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Як же так?.. ( Я просто приголомшена... Як і більшість, подумала, що то якийсь застарілий першоквітневий жарт.. двічі дати з календарем звіряла... Не можу повірити ( Найглибші співчуття рідним п.Віктора... Тримайтеся, п.Ірино...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вічна пам"ять.... Слів нема, лише сльози... Пішла чудова людина, перестало битися добре серце, у котрому вистачало тепла для всіх....Лебединим пухом хай буде Вам земля, Вікторе, і Царство Небесне.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Написала свій попередній допис... Плачу. Не справедливо, не правильно... смерть, а особливо, раптова, це-СТРАШНО. Спочивайте, п. Вікторе з миром, неxай земля вам буде пуxом. Терпіння і Божої опіки дружині, діткам...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вічна пам'ять. не віриться, як і всім... співчуваю близьким і рідним
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... І мені боляче.. Не була особисто знайома з П .Віктором, декілька разів переписувалися на форумі і цього було досить, щоб зрозуміти, що навпроти іншого монітора Людина з Великої букви...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вічна пам'ять пану Віктору. Важко повірити... Слів не має...згадую всі зустрічі розмови...велика втрата для сім'ї, друзів, і нас форумчан. В голові не вкладається...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Левандівка.... не розмовляла з ним ніколи, не бачила, хоча дуже хотіла з ним познайомитись...але не встигла... Але знаю що це була добра порядна людина, батько 2-ох дітей, чоловік. Дуже шкода, адже ще молодий був.... Вічна память, співчуття рідним....
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Всі наші дописи свідчать лише про те, що пішла чудова людина... Яку, на жаль, вже не воротиш.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Як стане відомо, коли парастас, оновіть, будь ласка, перший допис...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Ех... тепер вже і посиденьки - не посиденьки без Левандівки... Ми не були знайомі, ніколи не бачились, але на форумі його присутність була відчутна завжди. Це ще треба так вміти через монітор проникати в наші голови, а може і в душі, бачити в нас те, чого часами ми і самі в собі не бачимо. Чому життя таке жорстоке...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... ЦЕ ШОК ДЛЯ ВСІХ...яке коротке життя... Співчуваю рідним та близьким...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... цілий день ходжу в шоці від цієї прикрої новини... щиро співчуваю сім'ї, та рідним...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Найщиріші співчуття рідним. то таке потрясіння... брак слів Хай з Богом спочиває Божої ласки і сил діточкам і дружині
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... яке горе... непоправима втрата пішов один з найкращих, яких небагато, чому? Вічна пам"ять