Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Шок! Я спочатку думала, що це описка в тексті, але на жаль... Вічная пам*ять!
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Дівчата,нам усім важко думати про пана Віктора, але Адріася слушно зауважила, що доцільно було б організувати збір коштів, думаю багато хто б хотів долучитись. Може хтось, хто добре знає родину пана Віктора поділиться реквізитами і карткою, щоб туди закидати кошти? Бачу, що на ЛФ теж вже пропозиції висуваються такі. Ми пам'ятаємо і шануємо цю людину, але така втрата для родини, то не тільки моральне горе.
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Я прокинулась, зразу на ДП.. І я не можу повірити,що то правда. Тяжко вірити. Вічна пам'ять... Нехай Бог допоможе дружині і діткам пережити цю велику втрату...
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... душа кричить - не може бути!!! підібрати слова щоб написати відчуття втрати друга я не можу...
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Боже який жах, тільки тепер прочитала цю сумну новину. Осадок і жаль на цілий день. Від душі співчуваю жінці , дітям і родичам.(((
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Я подумала про те ж саме.... Не можу повірити!!! Коли читала перші рядки цієї теми, то думала, що це чийсь злий жарт... Але тема надто серйозна, щоб з таким жартувати... Вічная пам"ять Вам, Левандівко.... Дуже-дуже співчуваю сім"ї, всім рідним і близьким....
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Шок. Я особисто також ніколи не бачила Левандівку, але таке враження, що знаю його дуже давно...То правду писали, що він був невід"ємною частиною форуму . Тільки вчора дивилась викладені ним знимки.... Яке то дивне життя - людини навіть в очі не бачила, а такий сум бере . Дійсно, коли і де похорон? Які реквізити для допомоги? Хочеться якось вшанувати пам"ять і допомогти родині Вічна пам"ять!
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... яка жахлива новина ..не віриться......вічна память......
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Вічна пам'ять...не можу повірити...хоча теж не знала Віктора особисто, але такий сум, що й не передати...не стало людини з великою і щирою душею...
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Якось на форумівках завжди соромилась заговорити з паном Віктором. Шкода... Вічна Вам пам"ять...
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... дівчата, давайте організуємо поміч сім*ї нашого друга і хорошої людини
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Щойно побачила цю новину, і теж думала, що описка... Не можу повірити, що такої людини не стало...Такий живий, з таким інтересом до життя, з купою планів... Чому??? Завтра в малечі в садочку має бути свято, а пан Віктор вже не прийде робити фото... Вічная пам"ять...
Відповідь: НЕ СТАЛО Супермодератора levandivka... Перша думка: що за тема така немудра?! Плачу, не вірю... Посиденьки і п. Віктор для мене невід'ємні, він, мудрий, дотепний та влучний завжди був тут... Як шкода, що так і не наважилась прийти на форумівку... Щиро співчуваю дружині і дітям...