Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Боже, просто не віриться в таке! Так не по собі якось - триває життя і тут наче час зупиняється... Далі немаю слів. Співчуваю його дружині та діточкам.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... також співчуваю сім"ї та близьким. Дійсно не можу в це повірити((((( нещодавно познайомилась з паном Віктором на форумівці, дуже приємна була людина, пишу допис, а сльози котяться((
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... мені також не віриться... висловлюю свої співчуття сім"ї та рідним... Вічна пам"ять...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Я йому теж пиво ще винна. І мала виставити його оброблене фото на ДП(він сказав, що перевірить і сварив чого я спершу на Однокласники виставила. а не сюди)((((
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вічна пам'ять... якось дп без нього... не вірю. самій в душі стискається... це була хороша людина
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Я так само в шоці, сиджу читаю, сльози на очах, просто не віриться!!! Як це може бути, що людина отак раптово зникає... Співчуття родині, тримайтеся. Перерахувала трохи грошей.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вечная память хорошему человеку. Он был моим ровесником, страшно когда уходят такие молодые .Он был очень нужен своим детям и жене , давайте не оставим их не только сейчас, но и в дальнейшем , по возможности -будем помогать. Земля тебе пухом Виктор и вечная память.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Така жива була людина... сповнена сил, бажання. Жаль, що так раптово покинув світ Вічна пам'ять. Сили пережити цю трагедію дружині, дітям і близьким.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вічна пам"ять. Сили родині, аби пережили таку страшну втрату. А ми молитимемось за упокій душі.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Перед суботньою форумівкою Віктор запитав мене в скайпі чи буду, я ж відповіла, що форумівка то не остання, а приїжджає мій муж з місячного відрядження і треба різних смаколиків наготувати. Він лише відповів "Шкода". Тепер і мене ДУЖЕ шкода, що злегковажила і не прийшла хоч на годинку. А я мала сказати, що моя мама дуже добре знала пані Інну - Вікторову маму. Еххх. Шкода, що мусила відійти ще зовсім молода, повна сил та енергії людина. Співчуваю пані Ірині. Нажаль, я її розумію. Хай з Богом спочиває.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... жахливо. ще недавно милувалася хлібом який він пече. аж не віриться.
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Так не може бути.... Просто - нема? Навіть не можу змушувати себе вірити.... Все одно не повірю... Розумію, але не вірю... Він мусить бути... Буде з нами завжди, в серцях і душах буде... При своїй зовнішній суворості - настільки ранима і чуйна людина... Настільки добрий, небайдужий... Чому, щоб стільки людей це відчули настільки сильно, йому треба було піти? Вічна пам"ять!
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... я в шоці... він був ще зовсім молодий, така цікава особистість... навіть "був" якось аж не пишеться. Вічна память..
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Чому так стається, чому ??? Щиро співчуваю родині і особливо діткам. levandivka завжди лишиться невід"ємною частиною нашого з вами куточка - ДП ...
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Вічная пам"ять Віктору! Така новина - як грім серед ясного неба! Дуже несподівано його не стало! Знала його особисто, він мені стільки багато допоміг!!!!!!!! Дуже хороша людина!!!!Можна було звернутися до нього в любий час дня і ночі....а тепер нема.....Не можу стримати сліз.....Його буде всім нам бракувати завжди........ Хто збирає кошти на похорон? Коли похорон?
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Я спочатку подумала що то якийсь дурний жарт... Не можу підібрати слів Не віриться, не хочеться вірити. Упокій Господи його душу, дай сил родині
Відповідь: НЕ СТАЛО Віктора (levandivka)... Про похорон ще нема інформації. Щодо коштів інформація в першому дописі. Перейдіть за лінком.