Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Відповідь на питання - скоріше, що ні. Я аватар поставила в якості ілюстрації свого ніку, який виник спонтанно. Єдине, що картинку вибирала таку, яка мені сподобалась, як побачила аж з'їсти захотілось
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А в мене на аватарці синулька Максимко! Кожного разу дивлюсь (на роботі) і на душі тепло стає!
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? щойно змінила...таки відповідає теперішньому стану....ну і просто дуже миле цуценятко...
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? а в мене аватар - стан душі, коли хочу весни - весна, коли сумно-дощ, а коли просто добре - то печенько
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А в мене аватарка, це то чого я найбільше чекаю, свого маленького щастячка, яке я дуже, дуже люблю
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? на мої авці я, тільки це не дуже видно - маленький розмір аватарки заважає розгледіти моє личко. Так що ніби я і ніби не я а саме фото зроблене у Тараканівському форті, дуже незвичне місце і його нескінченні коридори і підземелля мені дуже подобаються
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Мій аватар - це майже "Я"... Завжди підбираю собі такі аватари, які чимось схожі на мене
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Мій аватар - це "Я" тільки з синочком! Дуже люблю коли ми рядом, близенько
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? Так, це я. Стрижка і колір волосся, як в мене. От, тільки я не настільки висвітлена, не ношу пов"язочок і вже пішов третій місяць, як відпускаю чолку. Наразі він мені підходить, тому нічого не міняю,
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? літо з моєї голови переїхало на мій аватар- я собі уявляю, що то я така модна валяюсь десь на біленькому пісочку, смажусь на сонечку і милуюсь небом
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? а на моїй аві дійсно я - такий маленький котик......з такими смішнючими очима
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А у мене зараз на аві веснааа Дівчина на мене не зовсім схожа, але гарно передає мій душевний стан і настрій... Хочеться одягнути такий віночок і бути мавкою)))
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? мої думки знов зпроектувались на мою аватарочку- море, пісочок, захід сонця, романтика... як жаль, що це всього лиш мрії..
Відповідь: Мій аватар - це "Я" чи ні? А в мене, поскільки я новачок, сильно обмежений розмір аватарки... але та що є, мені теж подобається. Як з"явиться можливість - зміню на щось цікавіше! Люблю море, пісочок.... ММММ