Відповідь: Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам. Зараз не користуюсь, але коли в доці була жовтушка то дуже допоміг, руками пів години зціджувала а так хв 10.... Мала 2в 1 від авенту
Відповідь: Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам. І мені пригодився. Маю ручний Томі Тіпі (ну якось так). З старшим зціджувала коли треба було відлучитись ненадовго (руками теж вдавалося але значно довше і не так ефективно) , а з меншенькою згодився ще в пологовому (добре що додумалась взяти) коли прибуло молоко, справилась без масажистів і коли з жовтушкою малу забрали в реанімацію на Орлика з пологового і треба було пів доби періодично зціджуватись (а то в основному вночі було) тай потім ще коли кілька днів перебували в палаті, то тоже не завжди вдавалося доці виїдати все молочко. Сусідка по палаті в пологовому говорила що масажиста їй казала що молоковідсмоктувач провокує тріщини на сосках, але у мене все було добре тьху тьху. Тому справа індивідуальна.
Відповідь: Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам. Мені допомагав ще в пологовому і зараз вдома. Користуюсь коли потрібно відлучитись або коли груди дуже набирають, то трохи сціджую, а далі малюк справляється))) Маю Avent natural.
Відповідь: Молоковідсмоктувачі. Чи пригодились вам. Мені з першою дитиною молоковідсмоктувач був життєвонеобхідний. Спершу було забагато молока, тож хоч трохи, а мусіла зцідити. Коли молока було мало - то вночі вставала і півгодини тягала тим відсмоктувачем практично в холосту. Зате вже на наступний день молоко завжди прибувало. Коли вийшла на роботу (малій було 8 місяців) - зціджувала і залишала. А от з другою дитиною картина інша. Зціджувала молочко практично кілька разів. Щось таке відбулося, що молоко в грудях є, але не зціджується. Роблю все те саме. що ж першою дитиною - а результату немає. Тож я вже закинула молоковідсмоктувач і без нього справляюся. До речі, після першої дитини я вважала його незамінною річчю. Навіть в роддом тащила з собою.
Пригодився ще й як! У перші тижні особливо, молоко так прибувало у ночі,тільки ним і спасалась. Зараз вже внормувалось , тому використовую рідко . Маю Доктор Фрей. ручний.
Кров'ячого молока до року дуже небажано давати, тому кашки можна варити на свому молоці, тут він і згодиться.
Малому 7 м, за цей час не користувалась ні разу. Надіюсь, вже й не пригодиться) Молоко прийшло на 3-й день дуже плавно, лактостази були невеликі в 2-3 м., розмасажовувала їх сама, пробувала трохи під час цього сама вручну підціджувати, але все одно не дуже получалось. Ну і в загальному дитина часто прикладається, вночі в тому числі, а залишати його з кимось крім мене не було потреби наразі. І взагалі, я від самого початку боялась тих сціджувань і молоковідсосів, бо пам"ятала, що попит породжує пропозицію)), а хотіла щоб кількість молока регулювалась тільки природнім чином.
Він дуже доречний коли спішиш. Часто немає часу зціджувати вручну.. Є ризик тріщин, але цих побічних ефектів не спостерігала...
Нам дуже в пригоді,коли десь іду без малечі,то сціджую молочко постійно,руками в мене максимум 20 мл вихолило сцідити,а тут за 5-10 хв.130 мл!
В мене був від фірми Медела, виручав дуже, але з часом порвався силікон, то купила від гами в сервісному центрі, але він трошки не такий був хоча всерівно сціджувала
Мені молоковідсмоктувач знадобився тоді, коли в нас пішли прикорми, а точніше безмолочні каші, а малюк не хотів їсти, то прийшлось сціджувати свого молока і з кашею давати. Руками нажаль взагалі не вмію сціджувати молоко. Тому молоковідсмоктувач для мене зараз дуже необхідна щоденна річ!
Дівчата, маю необхідність декілька днів підцідити молоко. Коли тільки народила, то брала напрокат. Відсмоктувач мені зовсім не пішов. Зціджував пару капель, але текли вони не в бутилочку, а чомусь назад. Вакуум порушувався, то нічого і не виходило. Ще й тріщин жахливих наробив мені. Декілька днів назад позичила ще один. Від фірми canpol. Там всередині ще така накладка з силікону, яка імітує смоктання. Дуже класний. Молочка трохи побільшало. Але він був трохи поломаний. Тому виходило так, що я натискала на грушу, а повітря назад не набиралось, щоб ще раз натиснути. В прокаті є тільки такий, як я брала вперше. Тому звертаюсь до Вас по допомогу - може, у когось завалявся хороший ефективний відсмоктувач, яким реально зцідитись декілька днів - здайте напрокат
нам ця штука не була потрібна.навіть не задумувалась про таку покупку і цідити вручу теж не вмію . доня зі всім справляється сама
Я користиюсь кілька разів на тиждень коли йду кудись без дитини. Прикорм планую починати з каш на молоці теж буду цідити. Дуже важливо мати якісний молоковідсмоктувач. Sent from my SM-T560NU using Tapatalk
А в мене його не було з першою дитинкою, а от цього разу в пологовому я просила чоловіка швидше купити, бо не могла справитись з напливом молока, а малий був на Орлика. Тому зараз він себе виправдав. В майбутньому збираюсь використовувати, як буду десь відлучатись. В мене Avent.
Теж маю avent, дуже зручно ним користуватися. В пологовому пригодився, малий був під капальницями 6 днів, то я зціджувала молоко і давала з пляшечки, бо не мав сили смоктати сам. Зараз зціджую три рази на день, щоб дати ліки на молоці малому.
Пригодився навіть дуже! Спасав мене неймовірно. Зараз спасає мою коліжанку. Мега незамінна річ! Авент.