Відповідь: Мультиварка І я готую кожного дня... Вже навіть не уявляю собі як то готувати без моєї помічнички Оленко,напиши рецептик кексика:y:
Відповідь: Мультиварка я робила 2 порції, крім порошку до печива, його давала 2 ложки і так виріс не погано. Я вже робила кілька разів. Можна трохи міняти добавки, наприклад, замість шоколаду дати родзинки, або горіхи замінити на мигдаль. Ще деколи даю більше цукру.
Відповідь: Мультиварка отже, вчора готувала наступне (фото нема і вже не буде ) в каструльку порізала грибочки (шампіньйони грам 300), олія, сіль, перець, травки до смаку і на випічку. за той час перебираю гречку (2 мультяшних склянки) роблю фарш: мелю підготоване м"ясо, спеції і яйце. до грибочків сиплю гречку і заливаю 4,5 мультяшних склянки води. зверху решіточку для приготування на пару і туди викладаю котлетки. Програма Гречка і Вуаля! 2 в 1! Смачного!
Відповідь: Мультиварка Ось що подумала.. Хтось купував у Польщі (очевидно там дешевше)? Може комусь поїхати та й купити усім? Чоловік може бути там хіба після Нового року. Дам йому папірець з фото і моделлю. Нехай подивиться по цінах.
Відповідь: Мультиварка Дівчата, а гарантія? Якщо, не дай боже, щось станеться, то наші сервісні центри не будуть її ремонтувати, принаймі безкоштовно. А ще на одному форумі читала, що ту мультиварку продають тільки на теренах СНД. А в інших країнах є такого плану рисоварки, хоча я на якомусь ebay знайшла була мультю за менше ніж 100 доларів (не памятаю точно ціни)...
Відповідь: Мультиварка Сервісні центри нормальних марок обслуговують будь-який свій товар Не безкоштовно. Хоча знаючи наше обслуговування й без того давно позбулась ілюзій про безкоштовність гарантій. Та й зрештою завести в ПОльшу можна таким самим чином. Була б віза.
Відповідь: Мультиварка Перечитала всю гілку. Дівчата, я в захопленні. А Оленка справжній профі! Вже й собі подумую таке чудо придбати.:shy:
Відповідь: Мультиварка У мене проблем з гарантією нормальних марок не було ніколи. Мені малий блендер кинув, так мені дали новий - бо фірма нормальна. А от подумайте, наскільки вона там дешевше буде, на відсотків 20%? ще якщо буде та модель, а не якийсь аналог, якого є купа. Не дай боже щось станеться, то це вам не на маршрутку сісти за 1,5 грн., порахуйте візу (30 євро) + час щоб її отримати + дорога туди і назад, а ще вам її не будуть ремонтувати один день, то прийдеться по неї їхати. Я вважаю, що то дешевше себе не оправдує. Так, можна платно здати в наш сервісний центр, але не відомо якого ступеня може бути поломка і скільки вона може обійтися в грошах... Я дуже хотіла купити мороженицю, найближче де вони продаються - Росія. Та саме дівчата, які її вже мають, мені порадили не купувати (я вже навіть домовилася зі знайомими щоб привезли), бо навіть вони мали труднощі з сервісними центрами. Все одно, кожен робить як йому зручно... :o з таким агрегатом ми ту всі профі. Скажу чесно, я газовою поверхнею взагалі перестала користуватися
Відповідь: Мультиварка З такою різницею - змісту нема. Я думаю вона там може бути в рази дешевша. Хто писав, що в Штатах вона коштує 100дол? а у нас виходить вже 250$ (1900 грн)? Коли мені поїдуть купувати я повідомлю, дівчатка. Але поїздка поки що як бачу відтерміновується.
Відповідь: Мультиварка Я теж перечитала всю гілочку і ...далі рос."аппетит приходит во время еды", мені з кожною перечитаною сторінкою хотілося купити собі то чудо-техніки все більше і більшеТож чекаю на інформацію, коли хтоcь з Вас кудись буде їхати - пишіть я підключуся теж
Відповідь: Мультиварка З тих італійських Долче Віта, чи якось так. Але я хочу ту, що по типу ХП, закинук-витягнув, а не ту, що треба чашу в холодильник запихати. А вони дуже дорогі дивись яку я на дибала, і якщо вона ще буде поки я звяжуся з кумою, то вона моя (хоча, я думаю, вона з тих, що з чашою) і там ще для пончиків пристрій є.... Я їй вже мейл написала...
Відповідь: Мультиварка щоб дещо освіжити гілочку сьогодні робила такий пляцок "ЗЕБРА" так гарно в розрізі в мене наразі не вийшло, але на смакові якості це зовсім не вплинуло Смачного!
Відповідь: Мультиварка Всім доброго дня! Шановні, підкажіть, чи не в кого часом немає такого типу мультиварки? Знайшла таку в Києві, хотілось би почути відгуки, якщо у когось є.
Відповідь: Мультиварка А фірма яка? Цікавий варіант і віконечко є щоб заглядати, і 2 каструльки. А скільки коштує? І що там по функціях пише? На гуд куці дайте в пошуку по назві. Там є описи крім панаса ще й інших мультиварок
Відповідь: Мультиварка Якась китайська фірма Tall&Stout (це єдиний мінус для мене), по функціям наче те сама +/-, вони трохи інакше називаються. Коштує приблизно 1500 грн, враховуючи, що 10-тий Панасонік зараз подорожчав до 1700, то мабуть буду купувати. Все ж таки і дві чаші, і великі 4,5 л. На гуд-куці конкретно такої немає нажаль. Я вже так хочу долучитись до братії мультиварок :shy: всі рецепти перечитала і зберегла.
Відповідь: Мультиварка Дівчата, що ви думаєте про це? Схоже на мультиварку? http://www.mango.pl/kuchnia/halogen_oven#