Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. катенок

катенок Well-Known Member

Відповідь: Мультиварка :)

А я таки приступилася і вчора була перша страва - картопелька тушена з м"яском. Короче мені сподабалось, от думаю що то сьогодні буде на вечерю..:girl_in_dreams:

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я тепер конкретно зацінила програму "випічка". Мій старший дуже любить сирнички, молодший тож рветься їсти, але то смажене, маленькому не даю і тут почииинається))). Зато вчора я зладувала сирнички в чашу, включила на випічку, потім перевернула і припекла з іншої сторони і всьо, і вуаля... На вигляд як смажене, але смак і по своїй суті)) то є печене. Така смакота.:girl_dance:

Бачу що ми з мультиваркою вже майже на "ти"

3. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

а олію давала?

4. jalla

jalla Прогрес року 2013

ну, так змастила трохи чашу як на випічку.
    але то певно можна і маслом мастити, я так думаю... я просто олії не боюсь, Андрік не такий вже маленький)

5. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

і я вчора тушила картоплю з мяском. Спробуйте ще запіканку і бабку, виходить смачно

6. катенок

катенок Well-Known Member

А запіканку яку?З чим ви робите?

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

та будь-яку можна, все так само як в духовці.)

8. galjynja

galjynja Well-Known Member

дівчатка, донька придбала мультиварку Мулінекс 501132, певно з вас хтось має таку модель, буду дуже вдячна, якщо хтось поділиться які є плюси і які мінуси цієї моделі,можна в пп,дякую

9. NutkaNezabudka

NutkaNezabudka Well-Known Member

Доброго дня! Запіканку роблю і з вермешелькою+ізюм, і з манкою +сухофрукти. Все залежить від вашої імпровізації. Я роблю так: на 0,5 кг. творогу + 4 яйця (бажано домашні) + цукор 0,5 ст. +ванільний цукор 1 пак.+ манка (вермешель)+ сухофрукти. На верх можна ще і сметаною помастити.

10. orange girl

orange girl Well-Known Member

А я робила щось таке а ля "чілі кон карне", або гострі чанахи-по-простому :) Вийшло дуже смачно. Це була імпровізація, тобто робила без рецепта, спочатку підсмажила трішки м"ясце з овочами і краплеїю олив. олії (програма "жарка"), а потім вже додавала решту інгредієнтів, а також воду і томатний сік і варила на програмі "суп"

11. Virna

Virna Well-Known Member

може, хто таку має Redmond RMC-M110? поділіться чи вартує брати

12. silvia

silvia Well-Known Member

у мене вже як 4 місяці. Мене влаштовує. Це скороварка, стушкувати м'яско можна за 25-30 хв.. супчик за 15 хв., вівсяну кашу зранку на молоці готую малому за 3 хв.... подобається там тушкувати м'ясо з картоплею, тефтельки у соусі, тушкована капуста смачна...бісквіт теж пекла.

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

А як робите тушковану капусту?
    В моїй Мулінекс все смачне вдається (тьфу-тьфу), а одного разу експеримент з капустою не вийшов.

14. silvia

silvia Well-Known Member

я готую по рецепту у книжечці, що йшла у комплекті ( від себе додала сметанку). Спершу думала, що вийде не альо, бо м'ясо з овочами і соусом має бути внизу, а капуста просто зверху без нічого, так і тушкується. Після закінчення готування, все перемішується. Чоловік дуже любить.

15. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я тепер зацінила смаження в мульті. До того не розуміла нашо з тим паритись, якщо є сковорідка і газова плита, а нє... вчора посмажила там рибу, то така скоринка апетитна вийшла, на сковорідці в мене шось таке не виходить. Короч, ввійшла в азарт, нині цвітну капусту в клярі зробила. Ммм, та ж скориночка. Але, єдине, треба ще попрактикувати час вірно наставляти, бо я шось вчора за вечір стільки нацокалася, шо палець болить.)))
    Маю питання, чим потім мити оту кришку від жиру? Маю на увазі верх, бо ж пише шо тільки можна протирати, я протерла, але воно масне, тре якогось плину.:girl_sad:

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я щось ті функції, де смаження з відкритою кришкою не використовую, бо ота вся пара від смаження йде на навісні шафки...

а у Вас нема знімної частини?..Бо з моєї можна мити оту знімну частину й ущільнююче кільце.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Емм, а я не смажу з відкритою кришкою. А то ше й так можна?
    З моєї миється лиш чаша для готування, ну і та штука, що на пару готує, то коли треба вставлю-виймаю. А більше нічого не знімається, ну, отой ковпачок з якого пара йде і де конденсат я не рахую....((
    А я мала на увазі внутрішню сторону тої кришки, що закриває чашу. Вона хіба може зніматись?

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ага, в моєї знімається, й в інструкції пише, що її тре мити.
    гмм, а в моїй інструкції пише, що режим смаженя й ще там якийсь - ТІЛЬКИ з відкритою кришкою :dntknw:, але в мене Мулінекс.

19. silvia

silvia Well-Known Member

мені дуже подобається горохова зупка у мульті) сьогодні якраз готувала. Горох гарно розварюється, нічого ніде не збігає і смакота яка)

20. invisible

invisible Well-Known Member

А якщо нема режиму "суп", на якій програмі можна готувати? Тушкування? Молочна каша?