Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. sirudenka

sirudenka Member

І я хооочу мульти- скороварку, зупиналася на
    Moulinex CE7011 з вушками
    напевно саме через нних але відгуки дуже різні, дехто пише що ці всі рецепти під нас не пристосовані, може хтось таку має, або має досвід, менеджери її радять як добру record_200341917.jpg

2. Gavil

Gavil Member

І я зупинилася на цій моделі. Відгуки в мережі звичайно дуже різні. Але основним аргументом для мене є моя коліжанка. Яка вже третій рік активно її використовує. Дуже задоволена. Ну і ще один плюс для нас - дизайн, вона буде на нашій кухні, як рідна:) Однак також послухаю відгуки-поради форумчанок, які користуються такою.

3. FeaT

FeaT Member

Я користуюсь цією мультиваркою, правда тільки місяць, але дуже задоволена! Зауважень немаю, тільки часто ставлю трішки більший час, ніж пропонує програма. В неті знайшла збірник рецептів, сформованих користувачами цієї скороварки( близько 100 сторінок), роздрукувала собі і маю тепер ідеї на кожен день:)

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. sirudenka

sirudenka Member

Дівчата, дякую за відгук.
    Вибирала, вибирала і вибрала троху іншу, вже замовили в середу привезуть. Ось таку
    http://bt.rozetka.com.ua/696129/p696129/
    За деякий час напишу свій звіт

Вкладення:

• Подобається Подобається x 2
  5. Tania Pavlyuk

Tania Pavlyuk Well-Known Member

Дівчата, на хлопський розум скажіть. на що звернути увагу при виборі цього чуда техніки?

6. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

1. На чашу. Що була не менше 5 літрів ну і бажано керамічне покриття
    2. Щоб була функція скороварки (реально економить час і корисні властивості продуктів)

• Корисно Корисно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А мені більше тефлонове до душі. Маю кілька керамічних каструльок та сковорідок, то щось не дуже я ними задоволена...Після 2-років експлуатації вже дуже багато царапин й сколів. А тефлонові краще служать. Ну й скороварка- то супер-річ! Я тільки нею в основному й користуюся.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Мені було важлива наявність:
    - функції Йогурт;
    - функції Випічка;
    - чаші не менш ніж 4 л.;
    - керамічне покриття чаші;
    - функції Пароварки;
    - функції Скороварки;
    - Ручного режиму;
    - Таймеру (відстрочки приготування);
    - кришки, яка відкривається не повністю (це я протестила перед купівлею мульті у родичів).
    Зверніть увагу також на потужність мульті.
    В багатьох, наприклад вже є окремо йогуртниця і пароварка, а, оскільки, в мене їх не було, то шукала варіанти з цими функціями. І випічка ще цікавила, бо наша духовка наразі виконує роль статуї :)

9. oksumoron

oksumoron Active Member

Я робила вже декілька разів в своїй йогурт і шось я зовсім не задоволена.
    Вийшло щось більш схоже на кефір; смак і консистенція дивні.
    Я роблю не на заквасках, а на йогурті звичайному, можливо саме тому виходить "не як в магазині"?

10. aknytsU

aknytsU волошкова...)

О, лише в мультиварці в мене виходять найсмачніші йогурти. Беру закваски тут, на форумі. Ставлю на 8 год. в мультю, потім на 3 год. в холодильник і вуаля! смачнющий йогурт вже готовий. Реально завдячую цим мульті та закваскам.
    Раз-два на тиждень роблю йогурт, то розходиться дуже швидко (даю ще мамі, тітці, бабці).

11. arushka

arushka завжди досягаю мети

дівчата, а що ваші рахунки за світло кажуть після таких готувань?

12. Annyuta

Annyuta Well-Known Member

я теж спочатку думала, що не зручно коли кришка відкривається повність, але тепер звикла і знайшла плюс - мити зручно, мультиварку в раковину не поставиш!!!!
    Я роблю постійно йогурти супер, ви напевно шось не так робите. Спочатку я робила з активії і молока (але власне активії з іншими йогутами виходило не так), тепер спробувала із заквасок які брала на форумі теж смачно.
    --- дописи об"єднано, 11 Лютий 2015 ---
    в мене з появою мульті рахунки не змінилися, ну може на 6-8 грн. мультя просто підтримує температуру 40 градусів тому багато електроенергії не тагне. Хоча готую цогурт мінімум один, а то і 2 рази в тиждень. До-речі на 8 навіть не ставлю, бо перегрівається ставлю на 6 год. на ніч, а потім в холодильник

13. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Писала в темі "Комунальні послуги", що за світло платимо орієнтовно 40-50 грн. (за грудень заплатила 38 грн., за жовтень 48 грн.). Спершу думала, що то багато, але проаналізувавши всі "електро-витрати", вважаю, що це нормальна сума.
    Без мультварки ми прожили в нашій квартирі лише один місяць, то витрати за світло становили орієнтовно 35 грн.

Останнє редагування: 11 Лютий 2015
  14. oksumoron

oksumoron Active Member

От я так і думаю, що через відсутність закваски, виходить не так смачно!
    Немаю як купувати на форум наразі!

15. Tina_Brava

Tina_Brava Member

Також задивляюсь саме на цю мультиварку-скороварку MOULINEX CE502832.
    Відгуки позитивні. Характеристики і функції ті, що треба.

Напишіть, коли покористуєтесь власні враження :)
    бо я так довго думаю чи брати, чи ні.. а ціна вже на 400 грн збільшилась)

P.S. псіханула..замовила щойно в інтернет-магазині АЛЛО :) з доставкою Новою поштою у Львів, получилось 2 530 грн.

Останнє редагування: 11 Лютий 2015
  16. Virna

Virna Well-Known Member

В моєї мами така, класна. Але мама ще всі режими не попробувала, бо має її відносно недавно
    --- дописи об"єднано, 12 Лютий 2015 ---
    @aknytsU , а Ви розливаєте в якісь посудинки молоко з закваскою на йогурт чи заливаєте просто в чашу мультиварки?

17. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Хто знає як правильно відігрівати сир в мульті?

18. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Просто заливаю все молоко у чашу. Притримуюсь інструкції від Artemida .

19. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

І в мене сьогодні, дякуючи коханому чоловіку, з'явилася нова помічниця - Moulinex CE702132 :girl_claping:
    Консультант сказала, що крім сайту з рецептами для флешки, десь в неті є книжечка з рецептами (від користувачів, я так зрозуміла). Ніхто не знає, як її знайти? Ну і признавайтесь, хто вже користується такою, щоб знати з ким радитись:) Бо наразі в мене повно конкретних рецептів страв, а от загалом в режимах я наразі гублюся...

20. Gavil

Gavil Member

В нас тепер така, але без флешки, попередня модель. Користуюся лише другий день, тому ще сама чайник) Але книжку з рецептами від користувачів вже знайшла і завантажила. Напишіть в пп електронку, я вам перешлю.