Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Мультиварка :)

це аерогриль. дещо з іншої опери

2. Анута

Анута Well-Known Member

щось ця темка заглохла :sad:

хочу викласти рецептик що вчора ліниво готувала ))))))))))))))

Лінивий голубець :)

тепер розповідаю як робила я. фаршу мала лише півкіло. тому в мене вийшло лише 2 шари. Рис взяла пропарений і тому форму в мене так не тримало, а був розсипчастим. Готувала я на програмі Плов до біпу. Вийшло суперово. вся сім"я сита і задоволена :) і на свій смак я би дала більше моркви (я люблю багато моркви) і напевно смак був би багатшим ІМНО якби з тою зажаркою (цибулька, морква і томат) засмажила також капусту.

• Подобається Подобається x 4
  3. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ануто, я вже просто марю тією мультиваркою :sad: А після Ваших фотопереписів ...:8: якби десь Вам на очі впала адреса де купити - моїй вдячності не буде меж:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  4. Анута

Анута Well-Known Member

відверто скажу, що дивлячись на її ціну на сьогодення я би добре подумала чи вона мені потрібна (десь біля 2-х тис.)
    а простіші варіанти бачила в МегаМаксі від Кенвуд (в районі 500-600 грн). там нема так багато функцій, але можливо варта з нею ближче ознайомитись. і по розміру вона більша :ninja:

• Подобається Подобається x 3
  5. Liona

Liona Well-Known Member

Дівчата, замовляйте мульті через інет-магазни! так набагато дешевше виходить :)
    Ось тут ще є мульті:
    http://5star.com.ua/category/multivarki/ Вони і по Укріїні доставляють ))

• Подобається Подобається x 2
  6. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я вже двічі за останній тиждень готувала ваш чізкейк:). Смакота неймовірна. Лише я (як для себе) його трохи удосконалила:shy: розклавши між охолодженим печивом та сирною масою шар вишень у власному соку:y: (попередньо відціджених).
    І враховуючи те що мульті я не маю і до цього часу навіть не здогадувалась про її існування:ninja:, то чізкейк готувала в газовій духовці.
    Дуже смачно. Дякую за рецепт.:clapping:

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

вчора у МЕТРО бачила мульті КЕНВУД по 220 грн. то якась пародія. баняк з шнуром в розетку і 3 поділки на ручці. ужас.
    а називалася МУЛЬТИВАРКА.

8. Анута

Анута Well-Known Member

дуже приємно чути, що вам подобалось!
    а щодо удосконалення - тут вже на що кому фантазії вистарчає. Експериментуйте і все буде СУПЕР!
    а що в газовій духовці - то це взагалі подвиг! :clapping:(я ніяк не можу зараз впоратись з газовою духовкою в моєї мами: на нижній рівень миттєво горить низ, на щабель вище - печеться довше рази в 3 :ninja: ) чи то газ такий, чи духовка?

9. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я робила так як ви описали в рецепті : накривала форму фольгою і ставила в братванку з водою по центру духовки на 170градусів. Думаю, що саме завдяки воді воно і не пригорало, і фольга робила своєрідний "міні вакуум":)
    Хоч випікалось все близько 2ох год.:confused:, але результат того вартий:y:

10. Анута

Анута Well-Known Member

в мене в газовій духовці зовсім нічого не виходить останнім часом :sad: окрім хліба
    пиріжки ж не поставиш на "водяну баню"... не можу зрозуміти в чому проблема. до того ніби все пеклось гарно...

11. votaha

votaha New Member

12. Olenka

Olenka Well-Known Member

Спокушаю Іванку на мультю :)
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 11
  13. марта

марта Well-Known Member

яка краса!!! а квіточки це готові чи саморобні?
    я вже давно спокусилась, тільки тре дочекатись її черги у списку необхідних покупок :girl_in_dreams:

14. Olenka

Olenka Well-Known Member

Квіточки саморобні. То мав бути букет, але малий до них добрався швидше.

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

16. Liona

Liona Well-Known Member

не факт, що за першим лінком мультя є в наявності :sad: Та й взагалі теперішня ціна на мульті - суцільна спекуляція :sad: в Росії мульті в 2 рази, а то й більше, дешевші... А в нас пронюхали, що такий агрегат користується шаленим попитом - вирішили на тому добре заробити. Взагалі совість втратили з тими цінами :girl_devil:

• Подобається Подобається x 4
  17. Анута

Анута Well-Known Member

МАЙЖЕ 3000 грн за МУЛЬТЮ??!!! я в шоці.................................

• Подобається Подобається x 7
  18. Ольга

Ольга Well-Known Member

пора шукати звязки поза україною, аби замовити собі...

19. Olenka

Olenka Well-Known Member

Важко сказати, яка найкраща, бо ми всі тут Панасонік маємо. Я десь читала, що мультя, то удосконалена рисоварка, тому ціна на неї більша ніж в рисоварки і тому вона не дістала попиту в інших країнах (тому її там і не продають). Ми народ пристосований і все можемо пристосувати.
    Бачила в Метро девайс подібний до мульті, навіть симпатичний малюнок має на собі, але як насправді вони відрізняється - :girl_in_dreams:

Я свою мультю купувала в Мегамаксі.

20. RUZHAJA

RUZHAJA Well-Known Member

дійсно, ціни в украіні на мульті страшенні!!! :girl_sad:
    я маю не панасонік, але він по тех. даним зовсім не відрізняється від нього. і працює без відказно. а коштує 60 евро!:girl_smile:
    може пошукайте таку в украіні , чи спільну доставку організуйте, або домовтися з кимось хто до німечини іде.
    я тут про ней вже писала http://posydenky.lvivport.com/showpost.php?p=385755&postcount=143