Мультиварка :)

Тема у розділі 'Техніка', створена користувачем Анута, 27 Лютий 2002.

1. Kshusia

Kshusia Well-Known Member

@Khrystik тоді до вас також буду звертатись, якщо щось))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. invisible

invisible Well-Known Member

Придивляюся теж до цієї моделі Мулінекс. Вона може використовуватися як мультиварка і як скороварка окремо? А що саме добре готувати в скороварці?

3. Olenya

Olenya Active Member

мені подобається. то моя перша. все вдається, і на вигляд якраз таке щось хотіла. а ви дивіться, що вам потрібно)

• Інформативно Інформативно x 1
  4. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

У мене така) моя перша...єдиний мінус для мене це запах після готовки. Наприклад після плову, ставлю випічку, то разів з 5 мушу її вимити всю (це особисто мої примхи). А так супи варю тільки в ній, каші варю, випічка, тушила мясо.

5. Kshusia

На скільки я зрозуміла по інструкції, то скороварка всі програми, окрім випічки, жарки і мультишеф.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

6. invisible

invisible Well-Known Member

Хм... Так щось мені не дуже підходить :sad: А вже замовила... То ви лиш сьогодні отримали, ще не пробували нічого готувати?
    Дівчата, в кого ця мультиварка MOULINEX CE500E32 вже давніше - режим скороварки справді не можна окремо вмикати/вимикати? Чи дійсно смак страв зі скороварки трохи відрізняється в гіршу сторону (десь таке читала)?

7. Kshusia

так, сьогодні отримала, вже запікала яблучко малому і зараз вариться рисова кашка) Там ж є режим Мультишеф, тобто ви самі вибираєте час та температуру, також цей режим ви можете використовувати як скороварка, мультиварка і просто з відкритою кришкою)

• Подобається Подобається x 2
  8. Holly

Holly Moderator

І я свою вже використовую по повній. Деякі рецепти брала з книжки, що була в комплекті. Смажила бульбу шматочками з грибами, варила грибний сум, кутю варила, молочну кашу. Дуже задоволена

• Подобається Подобається x 1
  9. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

@Kshusia правильно каже. на мультишефі можна готувати як у звичайному баняку) відкривати кришку, мішати і т.д. в інших програмах блокується кришка і воно під тиском мультиварить-скороварить.
    смак не страждає абсолютно. все смачне. постійно варю перші страви, плов, гарніри-каші, тушкую різне м*яско і овочі, печу(пісочне тісто, бісквіт, сирник, дріжджове, піца) компот варила, сирники\котлети на пару робила, омлети смажила... практично все можна приготувати... крім налисників, бо перевертати незручно))

10. Kshusia

Хочу потушити бульбочку з м'яском, чи потрібно на режим тушення доливати води в чашу?

11. Khrystik

я спершу підсмажую м*яско+цибулька-морква, тоді додаю бульбочку, трохи водички\сметанки\томату і вже тоді на тушкування. рідини даю небагато, бо вона не википає в мульті, хібатрошки менше її стає в процесі тушкування

12. Kshusia

а скільки часу жарка і тушення?

13. Khrystik

@Kshusia та просто на режимі жарка поки м*яско-овочі зарум*яняться. кришку не закриваю, помішую. а м*ясо тушкується по програмці 40хв. так і ставлю. кришка закрита

14. Kshusia

бо я також піджарила, хвилин 10, і тількищо потушила все разом ще 20хв, то бульба трохи розлізлася(

15. Khrystik

а Ви вибрали тушкування в якому режимі? бо овочі(бульба у Вашому випадку) ніби 10хв.
    м*яско смажу до готовності і тоді 10хв тушк. з бульбою.

16. Kshusia

м'ясо/бобові, значить треба було овочі)))

17. Khrystik

ну якщо м*яско готове, то тільки бульбу потушкувати і все :)
    знаєте, то все треба випробовувати на практиці.
    наприклад рис я не варю на режимі крупи, бо виходить каша розварена. а от на режимі плов-супер! розсипчастий і смачний

• Подобається Подобається x 2
  18. Burchenyatko

Burchenyatko Well-Known Member

А я на ДН отримала Scarlett Indigo, в когось е така? Поки в ній робила лише гамбовці, кнедлики (функція - пароварка), пару разів м'яско тушкувала і все...щось ніяк не звикнуся в тому готувати...може хто мае таку, то порадьте що в ній доброго робити?
    А ще таке питаннячко, може не в тему, але: де стоіть у вас мультя коли готуете в ній? Чого питаю, бо з моеі під час приготування пара валить і все на меблі (ті, що зверху) збираеться. Мене то нервуе страшно. То я мощу іі на плиті (на дошку кладу) і включаю витяжку, але то теж нервуе, бо тоді одночасно щось інше готувати не можу! Напевно в мене то і е основна причина, чого вона "простоюе". То як у вас?

19. Khrystik

в мене мультя на підвіконні стоїть. то при потребі відкриваю вікно на провітрювання. а взагалі пара сильно йде лиш коли після готування випускати через клапан

20. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

На ДН подарували Polaris PMC 0508D Floris, дуже задоволена.