Пекла бісквіт на пробу) Результат Трошки низ підгорів, бо задовго, я боялась, щоб не був сирий)) але м'якуш такий, як треба. На режимі бісквіт але два "кола" і ще трошки. Довгенько вийшло по часі. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Ні, за своїм звичним рецептом бісквіта. Рецепт Христусі десь повинен бути на форумі, якщо ге знайдете і буде треба в пп дайте знати. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Доречі, мені цей торт за 40хв в мульті не спікся, ще 15хв допікала. Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk
@Gala але я тісто заливала в прогріту чашу. Не знаю, чи це на щось вплинуло але так вже перестрахувалась) Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Так але готувала не по рецепту цьому але по програмі чи як воно там) Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Дівчата,хтось запікав яблука в мульті? Чи варто пробувати і скільки часу потрібно виставляти, бо режим випічка, я так розумію, підійде для цього?
А хто варить манну кашу на молоці, чи кукурудзяну дрібненьку таку майже як манка? В мене чомусь постійно прилипає. Крупа опускається на дно і пригорає. Варю на режимі молочна каша.
а на скільки часу ставите? Я варю на тому ж режимі, то ставлю переважно на 6-7хв, навіть інколи 7хв забагато
пекла і не раз. режим випічка. по часу ставила по різному -15....25хв. то мабуть від яблука залежить, бо деколи не допікаються, до додаю ще 5-10хв, а інколи і 15хв вистачає...
Постійно запікаю дітям яблуко-гарбуз-грушу в мульті) мені подобається. Яблуко десь максимум 15хв, груша і гарбузик до 20) і обов'язково стелю папір на дно) так легше потім мити, бо ті всі соки на папері залишаються) ну і не так припікаються знизу (я запікаю шматочками чищеними, щоб потім тільки в пюре перетерти) Надіслано від мого Lenovo S90-U, використовуючи Tapatalk
Дівчата як ви варите холодець в мультиварці? В мене Moulinex CE500E32 Хочу попробувати зварити холодець з індичих ший, як ви робите?
Для кук4мі тут http://orlovdv.narod.ru/new_stuff/recepty_cook4me-moulinex_ce_7011.zip пи.си. руське але дууже багато інфи. Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk